icon

Čo robiť po pohovore?

melindi
6. sep 2014
Používateľ melindi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od melindi.

Bola som pohovore, a sľubili mi že zavolajú či mi to podarilo, alebo nie. Chcem im písať email. Či ma zobrali, alebo nie. Máte skúsenosti? Má tu niekto na to vzor?

inffinity
6. sep 2014

Kdyz ti rekli ze zavolaji, tak proc jim chces psat? Ja kdyz se chodila po pohovorech, vzdy dali vedet..ani sem nesedela doma se zalozenyma rukama a cekala na jednu odpoved, vzdy sem mela rozrobenych vic pohovoru a oni se prubezne ozyvali. Volala jsem jen tam kde rekli ozvete se za tyden my vam rekneme...ale vetsinou vseci bud daji vedet a nebo reknou kdyz vas vezmeme dame vam vedet 😉 ja byt tebou nepisu nic..

ammellia
6. sep 2014

Ak ta zoberu, urcite sa ozvu. Nema zmysel im pisat.

gabriella7
6. sep 2014

Nepis, iba ak by sa ti neozvali do 14 dni.

sisaha
6. sep 2014

ak im budes pisat po pohovore, budes vyzerat ako zufalka... Ak povedali, ze sa ozvu, tak cakaj. Pravdepodobne stale prebiehaju vyberove konania.

me_to_you
6. sep 2014

suhlasim s tymi 14 dnami
na slovensku je nemilou praxou ze sa neozvu vobec
to nie je seriozne! povedia ze sa ozvu a neozvu? napisat mail, nic ta to nestoji a uz aj s takym som sa stretla ze to prave ohodnotili ako klad pretoze cloveku na mieste zalezi prejavizaujem a iniciativu a nieje len pasivny jedinec v dave