Implantovaný číp do ruky
Ahojte pracujem v zahranici a zacina byt trendom namiesto cipovych kariet implantovat čip do ruky. Chcem sa spytat aky mate na to nazor? Mozno je to zaciatok plošneho čipovania ludi? Co ak coskoro cipi v ruke nahradia vsetky nase doklady,zdravotne karty,platobne.nebudeme potrebovat hotovost. Mozno je to super ale tym padom ak vam zablokuje exekutor ucet nekupite si ani rozok. Uz teraz v google ucte mozete najst zoznam vsetkych gps poloh od kedy do kedy kde ste sa kde nachadzali. s cipom v ruke sa uz veru neskryjeme. Vyzera to byt totalna kontrola? Ja by som nerada mala takyto cip ale co ak ho budu mat vsetci? Bez neho budem mimo. :( povedzte...
@larissa007 hanbit sa treba za ine veci..... a krasa je subjektivny nazor kazdeho..... co sa paci mne, nemusi sa tebe a opacne.
@obsadenemeno staci ze sa mne nepaci ked mam na to pozerat za kazdou mojou vetou tak nech tam je radsej nieco komu priroda viac nadelila.. o nic nejde take easy...
@aknad ani nie ja robim viac veci naraz. Iba sa pytam ci spite lebo ja som ako sova v noci strasim..
@larissa007 OMG, dievča, ja mám z teba pocit, že ty hrozne rada rozmazávaš jednu vec. To čipovanie ľudí, sa nás tu zatiaľ netýka. podotýkam zatiaľ, takže o čom chceš diskutovať? Áno je to strašné čosi, osobne som nedala začipovať ani môjho psa, nie preto že by som sa bála že ma sledujú, netrpím paranojou, hoci som opatrná pri zadávní pin kódu, hesiel a podobných vecí. Jednoducho som ho nedala začipovať preto, lebo som čítala o tom ako uhynul iný psík, kde sa mu čip dostal nesprávne do obehu či ako, už sa nepamätám presne, a proste som sa zľakla, lebo som to nechcela risknúť. Áno to čipovanie je hrozné, a normálne človeka strasie, ale neviem čo čakáš, že ti tu ľudia napíšu. Alebo si sa rozhodla robiť iba verejnú osvetu?

@winchestergirl ja nemam v com robit osvetu. Rada si vypocujem nazor na to. Paranojou netrpim. Mozno tak o 10 rokov najdeme tuto diskusiu a pofovname fakty co sme si mysleli dnes a co bude vtedy realita. Ani v roku 2012 nebol koniec sveta a mnoho ludi bolo o tom prrsvedcenych ze bude ...ktovie... tak ale kto ma zaujem si o tom moze cosi precitat nastudovat a tak...ja tiez nejdem do debaty o atomovej fyzike ked o nej nemam ziadne znalosti. Ja pisem o tom ze v norsku to je ci to mate na slovensku tak mozno je 30 rokov pozadu tak chvalabohu mate naskok.
Niekedy davno som videla take video co bolo niekde prezdielane o pritoku utecencov nepokojoch v europe a plotom ktore bude madarsko stavat.. vtedy som tomu neverila ze az taaak?? Nasla som ho treraz v roku 2016 a padla som na zadok ked som si vsimla ze bolo pridane na net asi pred 8 rokmi neviem presne ale davno a dokonalo vyobrazovalo sucastnu situaciu vtedy tazko uveritelnu. Takze nikdy nehovor nikdy.
Ako k niecomu by to bolo dobre vsetko mas na jednom mieste v svojich rukach :D ale fakt by to bolo prilis THE SIMS :D Aj ked uz davnejsie som hladala nejaky clanok kde sa da informovat na cipi pretoze som mala vzdy strah ze mi niekto ukradne maleho a do teraz s tym zijem... Ale postupne to prechadza ... Ale cip pre dieta by som povolila urcite---
A len taj btw to tretie dieta si uz porodila? Osveta o umelon oplodneni nevysla tak ideme ine.. .aspon si resetni IP adresu...furt je rovnaka a to son nepotrebovala ani cip ti dat na zistenie 🙂 🙂 🙂
@larissa007 citanie myslienok je realne a postupne casom a vyvinom mozgu to bude kazdy schopny ovladat, zatial su ludia co to ovladaju od narodenia a da sa to aj naucit ti co to doteraz neovladali ale tiez je to rozne zalezi od ludi a mysle ... ked toto bude tak ani cip nikto nebude potrebovat 😉
@moni244 ocividne uz mate akusi vlastnu temu o nejakom oplodnovani ci com...tak sa bavte..ja nemam cas som v praci
Precitajte si knihu od Paula Coelha: Ako rieka ktora plynie. Da sasa vypozicat aj v kniznici. Jedine co je dolezite je mat ciste srdce a vediet sa o seba postarat aj bez systemu a rezimu a byt tvorivy a kreativny,nebat sa ostat hladny a slaby a zit pre svoje potomstvo, snazit sa vytvorit mu podmienky na zivot bez zavislosti od konzumneho sposobu zivota,tesit sa zo zivych veci,vyrabat a zaujimat sa o to,co ponuka priroda. Tak ako kedysi ludia kocovali a utekali a skryvali sa a odchadzali daleko od domova do cudzich krajin a podmienok to nastava a deje sa aj teraz. Kazdy tuzi zit dostojne. Prepych stastie nezaruci,staci mat okolo ludi,ktori maju uprimny zaujem a ochotu pomahat bez zavisti a klamstva a podvodov. Ked mam ja,dam aj tebe,nebudem si nechavat na horsie casy,lebo tie ked pridu,das zase ty mne..
@duhovavila zaujímavý príspevok. To s tým kočovaním, u nás nepôjde. U nás žijú ľudia na jednom mieste aj 80 rokov. My nie sme taký, teda v usa je to normálne a ich štýlom života. Ak myslíte imigrantov, tak to nie je normálne, prekonávať kontinenty, mimovládky ich sem vozia a ja z toho radosť nemám, ani nikto iný, hádam. Samozrejme prepych šťastie nezaručí, to je jasné. Šťastie zaručí láska, zdravie, rodina. Ale veľmi mi chýbajú v našej spoločnosti normálny úprimný a srdečný ľudia. Stretávam sa len s veľkou sebeckosťou, závisťou, arogantnosťou, negativizmom. A to ma mrzí, je ťažké žiť v takom prostredí, ale je to všade.
@pribinak nie nedá ti banka nič..Mne tak blokol dostavala som na ucet len rodičák a nemám nič... Dokonca to je za vec ktorá je už vyplatená....čo už mala som šťastie lebo v 2010tom nás vyplavilo (neostalo mi nič! Iba čo som mala na sebe taška malého vecí a kočík) takže nemám potvrdenie a exekútora to vôbec nezaujíma..
@lubkavargova1 a nasa berta/marina/larissa sa nam zrazu zahadne odmlcala..... nabuduce bude kunikunda alebo hilda, pocitam 😲
mám tam už dva rodičáky a zvysok z toho co tam bolo..okolo 600€ ale nevydajú mi ani cent lebo exekútor to blokol na 1600 cca.. takže som liter v mínuse..nemam na vyber...
@larissa007 Načo sem dávaš túto debilnú otázku, keď si si na ňu hneď v druhej vete svojho príspevku odpovedala?????

@larissa007 stale mas moznost nedat si ziadnu fotku, ale ty preferujes radsej ukradnut niekomu inemu