Je možné nájsť si prácu v korporácii aj bez vysokej?
5. sep 2019
Čo si mylíte, je možné podľla vás nájsť si prácu v korporácci (kamoška chce pracovať v Henkelu) aj bez vysokej školy? Moja kamarátka rozpráva francúzštinu a angličtinu plynulo ale má len zakončenú strednú odbornú školu ekonomickú. Ona si myslela na nejaký Data Management Contact Center. Aká je konkurencia, myslíte si, že má šancu alebo nie?
Predošlá
Strana
z2
@arcticcode prosím tá netrep a neurážaj vysokoškolákov programátorov, pokial ty si sa nestretol, neznamená, že neexistujú, skôr sa zamysli, prečo neboli vo vašej firme.. asi sú v lepšej.
@stvura ja som začínala v accenture a prešla do mondelez ale mám veľa bývalých kolegov napr. V henkeli lenivé Johnson control...
Predošlá
Strana
z2

Ja mám kamošku, ktorá pracovala v korporácii na pozícii manažéra a mala ukončenú len SŠ. Pod sebou mala všetko vysokoškoláčky. Bola (aj je) veľmi šikovná aj bez VŠ, ale nakoniec si spravila VŠ sociálnu prácu😂, aby mala titul, lebo jej bolo nepríjemné, že titul majú jej podriadené a ona nie. Takže áno, dá sa aj v korporácii dostať na miesto manažéra aj bez VŠ. Stačí, ak je človek šikovný, asertívny, myslí mu to, vie viesť kolektív ľudí a má asi aj trošku šťastia 🙂.
Kamošku podporte, šancu určite má, musí si ale veriť. Veď vedomosti aj prax má. Nech sa dobre pripraví na pohovor👍🍀