Je normálne používať vlastný notebook v práci?
Je normálne/bežné, aby človek v zamestnaní robil na svojom súkromnom notebooku? Nastupujem do novej práce a povedali mi, že si mám priniesť vlastný... Dosť ma to prekvapilo. Nejde ani tak o to, že notebook nemám, skôr mi vadí, že na ňom budem mať pracovné programy, súbory a neviem čo všetko ešte. Doteraz som mala všade pracovnú techniku od firmy...
@anonym_autor nech ti sef pozicia na oplatku tvoju kreditku😉, nieco za nieco😎
Píšeš ako tatar. Nenapísala si základné info, či je to TTP.
Píšeš ako tatar. Nenapísala si základné info, či je to TTP.
@anonym_12c51d Veru, hlavná informácia. Nakoniec z nej možno vylezie, že je to živnostník a bude robiť na nejakú dodávateľskú zmluvu.
@anonym_8ffec5 Je to práca v IT, takže asi automaticky počítajú s tým, že vlastný notebook mám...
@anonym_autor to je jedno v čom je to práca, firma ti má zabezpečiť všetko potrebné k výkonu tvojej práce.
Je to aj pre jej dobro, v pracovnom notebooku máš mať len to, čo potrebuješ k výkonu práce, do súkromného sa ti nemajú čo starať. Takže tam môžeš mať všeličo čo ťa pri práci môže rozptyľovať.

Je to take dvojsecne. Manzel mal v robote služobný mobil a odpočívali im ich, takze po tejto skúsenosťi je asi lepsie mat svoju techniku.