Oplatí sa repasovaný notebook na kancelársku prácu?
Dobrý deň, hľadám notebook na bežnú kancelársku prácu.
Našla som Dell Latitude 5420 za približne 350 € a rozmýšľam, či sa repas oplatí, alebo radšej priplatiť za nový notebook?
Má niekto dlhodobejšiu skúsenosť s repasovanou technikou?
Áno, oplatí, len si treba dobre vybrať. Ja mám taký už roky.
@jajanulienka kde ste prosím zohnala ?
Nie je repas ako repas. Napríklad ja by som si to nekúpil. Radšej priplatím za nový. Na kancelársku prácu od 400 do 600 sa dá kúpiť celkom fajn NB.
Nie je repas ako repas. Napríklad ja by som si to nekúpil. Radšej priplatím za nový. Na kancelársku prácu od 400 do 600 sa dá kúpiť celkom fajn NB.
@kocuris manžel je ITčkár, on mi vyberal. Tomu laptopu nič nie je, dva roky ho niekto používal, v nejakej firme, potom ho vyčistili a dali dva roky záruku. Za lepšiu cenu vyššia rada.
@kocuris manžel je ITčkár, on mi vyberal. Tomu laptopu nič nie je, dva roky ho niekto používal, v nejakej firme, potom ho vyčistili a dali dva roky záruku. Za lepšiu cenu vyššia rada.
@jajanulienka taký nákup by som si presne predstavovala, len nie som IT, čiže sa vôbec do výberu nevyznám... Vy máte aký model prosím Vás ?
@jajanulienka taký nákup by som si presne predstavovala, len nie som IT, čiže sa vôbec do výberu nevyznám... Vy máte aký model prosím Vás ?
@anonym_939fc1 Ja mám Lenovo ThinkPad T460, ale ja ho už mám dlho. Lepší je T480. Manžel hovorí, že t-čkové sú tie lepšie a že si treba dať pozor na úroveň opotrebovania.

Na laptope nema co odist. Bud ide, alebo nie. Repasovane by mali mat rok zaruku. Ide len to, aby nebol prilis zastaraly (procesor), mal dost pamate (min 16gb RAM, idealne 32 GB), vykonnu grafiku. Potom by na bezne fungovanie mohol vydrzat 10 rokov.