Kde nájsť prácu na polovičný úväzok po materskej?
ahojte ženy.... potrebujem si nájsť prácu po materskej no polovičný úväzok. Celkom iste niečo iné ako som vyučená, takže kníhkupectvo, kaviareň.....nič odborné. Nikdy som polovičný úväzok neriešila, máte nejaké rady kde sa zamestnať ? Neviem, ako to chodí, ako to je vlastne ? Mám pocit že všade berú na plný.... neviem síce aký bude príjem.. ale inak sa nebude dať. . má niekto skúsenosti ?
najlepsie asi ako predavacka niekde. treba si popozerat, ci su v meste nejake ponuky, alebo normalne ist osobne sa popytat tam, kde by sa ti to pozdavalo.
Okres PD ... skôr ma zaujíma konkrétny typ práce. Viem, že ma nepoznáte a je to ťažko cez web, niekomu radiť....mňa skôr zaujíma, kde sa dá na polovičný zamestnať konkrétne...Bavilo by ma kníhkupectvo či malá kaviareň... Predavačka...je asi istá práca na polovičný, no dúfam v niečo..." záživnejšie" - napr. ked už predavačka, tak v tom kníhkupectve 🙂 Keď je polovičný- asi z toho nevyplývajú výhody typu- stravné a podobne že ?
https://www.profesia.sk/praca/lpp-slovakia/O525...
Nic moc mi v PD uz nenaslo na skrateny uvazok...knihkupectvo byva pohodlna, pekna praca, tam casto nenaberaju (mozno skor vo vacsich mestach)
@anonym_autor mne teraz znama hovorila, ze je na 5h v skolskej jedalni, vydava detom obedy a prace okolo toho, je to ale v BB. Tak taketo nieco mozno.
Okres PD ... skôr ma zaujíma konkrétny typ práce. Viem, že ma nepoznáte a je to ťažko cez web, niekomu radiť....mňa skôr zaujíma, kde sa dá na polovičný zamestnať konkrétne...Bavilo by ma kníhkupectvo či malá kaviareň... Predavačka...je asi istá práca na polovičný, no dúfam v niečo..." záživnejšie" - napr. ked už predavačka, tak v tom kníhkupectve 🙂 Keď je polovičný- asi z toho nevyplývajú výhody typu- stravné a podobne že ?
@anonym_autor vela zamestavatelov nehlada, lebo ani nenajde.. ja by som na tvojom mieste isla do administrativy, v malych prevadzkach sa popytala, alebo skus aj knihkupectva, dm... zivotopis, odoslat, popytat sa osobne a nechat CVcko... nikdy nevies kedy sekera vystreli... ja by som napr rada niekoho na marketing, a "tovaro - starost", ale to by musel/musel dotycny zmurkat po mojom chlapovi.. :DDD ale lobujem.. tiez si predstavujem polovicny uvazok, dohoda, zivnost.. hocico.. na kratsi cas, alebo kombinaciu s homeoffice. moj chlap by zase nakombinoval na plny uvazok radsej niekoho a dal mu robit xy veci, ale to sa neda ani psychicky ani fyzicky a ani odborne velakrat (viem, robim milion veci :DDD), zase lahsie sa to kontroluje ako nejake HO.
Polovičné úväzky má obchod ale nie malé skôr veľké reťazce. DM,Tesco a podobne.
Administratívne v tvojom okolí je veľa krát cez známosti.
@anonym_autor na polovičný málokde chcú, alebo chcú tak, aby vykryli víkendy, čiže budeš mať 20h týždenne ale robiť budeš piatok, sobota nedeľa. Mne takto núkali v Panta Rhei. Potom som sa bola pýtať v galantérii, kde mali otvorené od 8,30 do 17,00, plus v sobotu od 9,00 do 12,00, a tiež chceli, aby som robila týždeň ráno, týždeň poobede a každú druhú sobotu. Plat 358e v čistom. Bez nároku na stravné. Nakoniec som vzala prácu na plný úväzok od 8h do 16,30 a víkendy voľné. Stíham aj škôlku.

V ktorom meste?