icon

Kde sa dá nájsť práca na doma?

16. apr 2021

Dievcata, kde najst pracu kde je podmienka prace z domu? ze sa nemusi vobec chodit na pracovisko alebo len max. raz do mesiaca. mate nejake tipy? Ovladam jeden svetovy jazyk, druhy ciastocne, kancelarske prace, objednavky, reklamacie, praca so systemom v pc, robim cca uz 7 rokov. Dakujem za akekolvek rady

Strana
z2
denka001
25. apr 2021

Tam sa pridávajú 2 príspevky na týždeň na FB za to je 12 usd potom sú tam bonusy za registrovaných ľudí a autosurf a websurb

rainee
25. apr 2021

Ja som mala nedávno pohovor v Dell tak kľudne napíš IP ak chceš vedieť viac.

elementissa
25. apr 2021

Korporaty maju tu moznost, ja som riesila Amazon a sice priamo v popise prace nebol pisany HO, tak na pohovore som sa dozvedela, ze je to HO, do kancelarie treba ist 2-3x mesacne. Ak to napln prace umoznuje, tak sa da po dohode so zamestnavatelom robit z HO. Na niektorych poziciach je tvoja pritomnost nevyhnutna, ale ked napriklad robis analyzy, tabulky, tak je uplne jedno, ci ich robis na firemnom notebooku v kancli ci doma. Kludne si rozposli zivotopisy a ked budes mat viac ponuk, tak sa pytaj na moznost HO.

autor
25. apr 2021

@elementissa vidis, dobre ze pises, este ten Amazon skusim 🙂 sice teraz som nevidela nejake prac. pozicie vypisane na internete, ale mozno ked tam poslem aj popredu zivotopis a nejaka sa im uvolni tak mozno z toho nieco bude.
ono ja mam aj teraz taku pracu, co sa da na 100% vykonavat z domu a nepotrebujem byt ani jedenkrat do mesiaca v praci. kludne sa to da vykonavat z ktorehokolvek kuta sveta kde je pripojenie na net, ale bohuzial mam taku sefku, ze ked som jej to spomenula tak povedala, ze je lepsie ak som tam, ze aj oni to maju ako spestrenie, ze tam nie su stale sami 🙄 a ze mame novu kancelari a zostane nevyuzita...
lenze ja mam celkom problem sa tam sustredit, kolegyne stale nieco rozpravaju, v kuse sa rehocu a ja ked nechcem posobit nejak namysleno tak sa musim sem-tam zapojit do toho rozhovoru. aj to mi celkom prekaza bavit sa kto co robil, co robi kto na dome, s detmi atd.. ja som v tomto ina ako ostatni, teda ako väcsina, ale ja mam rada ticho a klud kludne aj cely tyzden. 🙂 vybavujem aj telefonaty, ale to mi nevadi, lebo sa to tyka prace, ale taketo osobne veci ma nikdy nebavili preberat...

elementissa
25. apr 2021

@autorka tak ty si idealny zamestnanec 🙂 nevyrusuje, nezabava sa s ostatmymi, robi si cielene len svoju robotu, poctivo dodrziava pracovny cas. Povedz to na akomkovlek pohovore a budes vitana kdekolkvek. A fakt sa nauc asertivne komunikovat a vyjednavat. HO nie je ziadny benefit storocia, je to vydavok menej pre zamestnavatela. Zober si, ze ked si v praci, korporaty co ja poznam maju na pracovisku kavu, caj, vodu hocikedy si zmyslis, ovocie pocas coffee breakov, masaze, jazykove kurzy a dalsie veci. A toto vsetko hradi zamestnavatel, plus ti dava plat. Ked si doma, pracujes mozno na firmenom, mozno na vlastnom pocitaci, musis si svoj priestor prisposobit na kancelariu, musis si kupit webkameru a dobre sluchadla, ak nemas a mavate online meetingy. Opotrebuvas svoje prislusenstvo, svoj Pc, svoju stolicku. Minas 8 hodin svoju elektrinu, svoj internet, pricom v praci ti to poskytuje zamestnavatel. Ovocie, kavu, caj si musis spravit vlastne, ktore si kupujes za vlastne peniaze. Ked vsetci robia na HO, tak zamestnavatelovi odpadaju obrovske vydavky kazdy mesiac. Ked pride maser do kanclu, tak teba nepomasiruje, teda ma o jedneho cloveka menej, ci o pol hodinu menej zaplatenu, tedteda zasa len zamestnavatel ma nizsie naklady. Netreba sa bat, len si nachystat rozumne argumenty preco ano a preco nie, zapnut trochu analyticke myslenie a nenechat sa prevalcovat. A zamestnavatel ked ti povie, ze prenho je to spestrenie, ze ste v kancli. No ako prepac... To uz je len dovod. Pre teba je to vyrusujuci element, kolegyne sa rozpravaju, smeju, ty sa nemozes sustredit, boli ta hlava atd. Povedz mu, ze ak musis chodit do kanclu, tak nech ti vytvori samostatnu uzavrenu kancelariu, kde budes sama, aby si bola tak produktivna ako doma. Nenechaj so sebou cvicit ako s opicou. A ked sa im to nebude pacit, stale mozes ist inam, kde ti umoznia HO

nafka0483
25. apr 2021

Ake osobne skusenosti? Ze co je to za firmu? Take veci su dostupne na ich stranke. Pozicii maju desiatky ked nie stovky, tak na skusenosti sa mozes pytat potom ked uz budes vediet o ake oddelenie a aku poziciu ide.

autor
25. apr 2021

@nafka0483 dobre, dakujem za radu.

rainee
25. apr 2021

Amazon ponúka cez profesiu aktuálne 48 voľných pozícii....

autor
25. apr 2021

@rainee pozerala som, len to miesto vykonu prace Bratislava a ja hladam ten homeoffice :(

petamich
25. apr 2021

miesto vykonu prace ti ale predsa nemozu dat Tesedikovo 🤪 miesto vykonu prace bez ohladu na home-office byva vacsinou, kde ma firma sidlo alebo kde ma prevadzku - treba v texte a ponuke hladat, ci je moznost home-office

elementissa
25. apr 2021

Autorka, ja mam ponuku prace z Amazonu na HO, pricom v inzerate je pisana Bratislava. Neries, co je v inzerate. Ries na pohovore, ci je mozne pracovat aj na HO a za akych podmienok. Ked budes hladat pracu, ktora ma v popise HO, najdes velke makove, pripadne uplne pochybne spolocnosti. Prestan sa fixovat na HO, posli si CV do vsetkych korporatov a urcite sa pre teba niekde najde miesto na HO. A inak, Dell a Henkel vyzaduju plynulu nemcinu, takze ak nemas nemcinu ako hlavny jazyk, tak mozes skusit, ale moc od toho neocakavaj. Skusaj Amazon, IBM, AT&T, Swiss Re, Johnson Controls, centraly automobiliek, centraly obchodnych retazcov, telekomunikacie, helpdesky a zakaznicke podpory, ak mas byt cely den na telefone a listovat v internom systeme, to vies na firemnom notebooku s mobilom v ruke aj doma. A pytaj sa, ci je moznost HO. V najhorsom pripade ti povedia, ze nie alebo vyberu ineho uchadzaca

nafka0483
25. apr 2021

@elementissa Uz sme jej vysvetlovali, je to presne ako pises, ale ide si svoje.

sandricka2011
Odpoveď bola odstránená
dola23
Odpoveď bola odstránená
lily_279
9. aug 2022

Viem o aplikácii, kde sa dá zarobiť, je to overené bez vstupného poplatku. Ak máš záujem píš správu 🙂

nafka0483
9. aug 2022

@lily_279 Uz prestan spamovat vsetky stare diskusie, dobre? Je to proti pravidlam, zmazu ti to z kazdej jednej tak sa nenamahaj.

Strana
z2