icon

Kedy prichádzate z práce a ako to zvládate?

9. jan 2024

Kedy prichádzate domov z práce? Otázka je hlavne pre matky škôlkarov a malých školákov. Mám po materskej nastúpiť do práce, kde je pracovná doba do 17:00. Mám 2 deti- 3 a 6 ročné. Bojím sa, ako zvládneme domácnosť, úlohy, a všetko, čo k tomu patrí. Manžel ma veľmi nepravidelnú pracovnu dobu, nedá sa veľmi plánovať, aj vyzdvihnutie detí zo škôlky a družiny by som musela niekoho vybaviť. Hľadám tu asi povzbudenie, že sa to dá 😊

Strana
z2
aaadkaaa
9. jan 2024

Prichadzala som o 16.00 a po md budem tiez prichadzat o 16.00 a to robim v tom "slavnom" skolstve 😬

mirka438
9. jan 2024

Ja robim bud od 6-14 alebo od 14-22. Moj zamestnavatel mi vyhovuje na 100% co sa smien tyka..ja si napisem ako mozem robit a tak aj robim. Pisem si teda smeny opacne od manzela lebo s detmi nam nema kto pomoct. Moja mama robi a svokrovci nechcu. Takmer sa nevidime, zavse nam vyjde volno na rovnaky den a to vacsinou spolu upratujeme popripade ideme na vacsi nakup atd...vacsinou sa vidime iba neskoro vecer na hodinku kym jeden z nas nejde spat pred rannou smenou. Okrem veeela nevyhod to ma aj vyhody. Mame stale postarane o deti, ziadne ocr ani nic podobne, stale je s nimi niekto z nas. Takze to vyhovuje aj mojmu zamestnavatelovi, ze necerpam kazdy druhy tyzden nejaku ocr..

rebrambora
9. jan 2024

Kedy ako. Niekedy robim aj 12-tky. Tu kde zijem je skolka aj v noci. Cize ti nepomozem.

olimuc
9. jan 2024

15.30-16.00 koncim ca 20 min vyzdvihnutie a potom podla toho, co treba. Rano chodim na 7.00

gab1sol
9. jan 2024

Vačšinou sme s mužom dohodnutí, že o štvrtej odchádzame z práce (on od seba autom, mne ide priamo z práce trolejbus priamo pred školu/škôlku), tam sa stretneme a všetci štyria ideme potom spolu domov. Občas sa stane, že ideme skôr, ale už sa stalo, že sme prišli aj neskôr. Škôlka je do piatej, družina až do pol šiestej.

zuzka1117
9. jan 2024

O 14:00 som už doma .

Strana
z2