Kedy prichádzate z práce a ako to zvládate?
Kedy prichádzate domov z práce? Otázka je hlavne pre matky škôlkarov a malých školákov. Mám po materskej nastúpiť do práce, kde je pracovná doba do 17:00. Mám 2 deti- 3 a 6 ročné. Bojím sa, ako zvládneme domácnosť, úlohy, a všetko, čo k tomu patrí. Manžel ma veľmi nepravidelnú pracovnu dobu, nedá sa veľmi plánovať, aj vyzdvihnutie detí zo škôlky a družiny by som musela niekoho vybaviť. Hľadám tu asi povzbudenie, že sa to dá 😊
Ja robim bud od 6-14 alebo od 14-22. Moj zamestnavatel mi vyhovuje na 100% co sa smien tyka..ja si napisem ako mozem robit a tak aj robim. Pisem si teda smeny opacne od manzela lebo s detmi nam nema kto pomoct. Moja mama robi a svokrovci nechcu. Takmer sa nevidime, zavse nam vyjde volno na rovnaky den a to vacsinou spolu upratujeme popripade ideme na vacsi nakup atd...vacsinou sa vidime iba neskoro vecer na hodinku kym jeden z nas nejde spat pred rannou smenou. Okrem veeela nevyhod to ma aj vyhody. Mame stale postarane o deti, ziadne ocr ani nic podobne, stale je s nimi niekto z nas. Takze to vyhovuje aj mojmu zamestnavatelovi, ze necerpam kazdy druhy tyzden nejaku ocr..
Kedy ako. Niekedy robim aj 12-tky. Tu kde zijem je skolka aj v noci. Cize ti nepomozem.
15.30-16.00 koncim ca 20 min vyzdvihnutie a potom podla toho, co treba. Rano chodim na 7.00
Vačšinou sme s mužom dohodnutí, že o štvrtej odchádzame z práce (on od seba autom, mne ide priamo z práce trolejbus priamo pred školu/škôlku), tam sa stretneme a všetci štyria ideme potom spolu domov. Občas sa stane, že ideme skôr, ale už sa stalo, že sme prišli aj neskôr. Škôlka je do piatej, družina až do pol šiestej.
O 14:00 som už doma .

Prichadzala som o 16.00 a po md budem tiez prichadzat o 16.00 a to robim v tom "slavnom" skolstve 😬