icon

Krátky a dlhý týždeň alebo mix služieb, ako sa rozhodnúť?

Včera o 13:27

Ahojte, máte niekto skúsenosť s 12h službami s tým, že ste pracovali pravidelne krátky/dlhý týždeň alebo aj rôzne pomixované služby 2dni práca, 3 dni nič, deň práca, deň voľno…. ?

Aktuálne sa mám rozhodnúť, či chcem pravidelný režim alebo si to takto ľubovoľne kombinovať. Pri kombinácii mi teraz napríklad vyšli 3 piatky zo 4roch a zdá sa mi, že pravidelný rozpis je lepší aj pre nejaké vnútorné nastavenie. Máte niekto skúsenosť? Vďaka

mogaa
Včera o 13:46

záleží od konkrétnej práce....zase veľa pri 12tkach robia príplatky....takže ano ak budeš mať všetky nedele máš to vyhraté.....len teda neviem či s tým budú ostatné kolegyne ok....

domkakvet
Včera o 14:22

@anonym_autor teraz ti vysli piatky, nabuduce ich mozes mat volne, ak si tam nova prisposob sa tomu ako to maju zauzivane.

sisska96
Včera o 16:35

@anonym_autor pravidelný je lepší vieš si naplánovať, máš viac volna

anonym_3db8bb
Včera o 17:03

Urcite pravidelný. Ked som nastúpila do firmy pracovala ako striedač, za všetkých, ktori si vzali voľno. Nikto si nebral voľno cez sviatky a soboty, nedele😄 najlepsie platené a mne ostávali tie horsie dni. A celkovo má pravidelnosť len pozitíva vo vsetkych smeroch.

autor
Včera o 17:30
@domkakvet

@anonym_autor teraz ti vysli piatky, nabuduce ich mozes mat volne, ak si tam nova prisposob sa tomu ako to maju zauzivane.

@domkakvet Čítaš? Nemám sa prispôsobiť, mám sa rozhodnúť, ako je pre mňa lepšie a ako ma budú rozpisovať budúce mesiace - MÁM TÚ MOŽNOSŤ

andrejka1974
Včera o 17:42
@anonym_autor

@domkakvet Čítaš? Nemám sa prispôsobiť, mám sa rozhodnúť, ako je pre mňa lepšie a ako ma budú rozpisovať budúce mesiace - MÁM TÚ MOŽNOSŤ

@anonym_autor záleží čo preferujes ja radšej pravidelne aspoň viem kedy ako budem robiť a kedy si môžem naplánovať voľno

domkakvet
Včera o 17:56
@anonym_autor

@anonym_autor ano citam, ze mas tu moznost a to znamena, ze nemozes povedat, ze sa prisposobis? Tak sa ukludni.