Krátky a dlhý týždeň alebo mix služieb, ako sa rozhodnúť?
Ahojte, máte niekto skúsenosť s 12h službami s tým, že ste pracovali pravidelne krátky/dlhý týždeň alebo aj rôzne pomixované služby 2dni práca, 3 dni nič, deň práca, deň voľno…. ?
Aktuálne sa mám rozhodnúť, či chcem pravidelný režim alebo si to takto ľubovoľne kombinovať. Pri kombinácii mi teraz napríklad vyšli 3 piatky zo 4roch a zdá sa mi, že pravidelný rozpis je lepší aj pre nejaké vnútorné nastavenie. Máte niekto skúsenosť? Vďaka
@anonym_autor teraz ti vysli piatky, nabuduce ich mozes mat volne, ak si tam nova prisposob sa tomu ako to maju zauzivane.
Urcite pravidelný. Ked som nastúpila do firmy pracovala ako striedač, za všetkých, ktori si vzali voľno. Nikto si nebral voľno cez sviatky a soboty, nedele😄 najlepsie platené a mne ostávali tie horsie dni. A celkovo má pravidelnosť len pozitíva vo vsetkych smeroch.
@anonym_autor teraz ti vysli piatky, nabuduce ich mozes mat volne, ak si tam nova prisposob sa tomu ako to maju zauzivane.
@domkakvet Čítaš? Nemám sa prispôsobiť, mám sa rozhodnúť, ako je pre mňa lepšie a ako ma budú rozpisovať budúce mesiace - MÁM TÚ MOŽNOSŤ
@domkakvet Čítaš? Nemám sa prispôsobiť, mám sa rozhodnúť, ako je pre mňa lepšie a ako ma budú rozpisovať budúce mesiace - MÁM TÚ MOŽNOSŤ
@anonym_autor záleží čo preferujes ja radšej pravidelne aspoň viem kedy ako budem robiť a kedy si môžem naplánovať voľno

záleží od konkrétnej práce....zase veľa pri 12tkach robia príplatky....takže ano ak budeš mať všetky nedele máš to vyhraté.....len teda neviem či s tým budú ostatné kolegyne ok....