icon

Krátky a dlhý týždeň alebo mix služieb, ako sa rozhodnúť?

13. máj 2026

Ahojte, máte niekto skúsenosť s 12h službami s tým, že ste pracovali pravidelne krátky/dlhý týždeň alebo aj rôzne pomixované služby 2dni práca, 3 dni nič, deň práca, deň voľno…. ?

Aktuálne sa mám rozhodnúť, či chcem pravidelný režim alebo si to takto ľubovoľne kombinovať. Pri kombinácii mi teraz napríklad vyšli 3 piatky zo 4roch a zdá sa mi, že pravidelný rozpis je lepší aj pre nejaké vnútorné nastavenie. Máte niekto skúsenosť? Vďaka

mogaa
13. máj 2026

záleží od konkrétnej práce....zase veľa pri 12tkach robia príplatky....takže ano ak budeš mať všetky nedele máš to vyhraté.....len teda neviem či s tým budú ostatné kolegyne ok....

domkakvet
13. máj 2026

@anonym_autor teraz ti vysli piatky, nabuduce ich mozes mat volne, ak si tam nova prisposob sa tomu ako to maju zauzivane.

sisska96
13. máj 2026

@anonym_autor pravidelný je lepší vieš si naplánovať, máš viac volna

anonym_3db8bb
13. máj 2026

Urcite pravidelný. Ked som nastúpila do firmy pracovala ako striedač, za všetkých, ktori si vzali voľno. Nikto si nebral voľno cez sviatky a soboty, nedele😄 najlepsie platené a mne ostávali tie horsie dni. A celkovo má pravidelnosť len pozitíva vo vsetkych smeroch.

autor
13. máj 2026
@domkakvet

@anonym_autor teraz ti vysli piatky, nabuduce ich mozes mat volne, ak si tam nova prisposob sa tomu ako to maju zauzivane.

@domkakvet Čítaš? Nemám sa prispôsobiť, mám sa rozhodnúť, ako je pre mňa lepšie a ako ma budú rozpisovať budúce mesiace - MÁM TÚ MOŽNOSŤ

andrejka1974
13. máj 2026
@anonym_autor

@domkakvet Čítaš? Nemám sa prispôsobiť, mám sa rozhodnúť, ako je pre mňa lepšie a ako ma budú rozpisovať budúce mesiace - MÁM TÚ MOŽNOSŤ

@anonym_autor záleží čo preferujes ja radšej pravidelne aspoň viem kedy ako budem robiť a kedy si môžem naplánovať voľno

domkakvet
13. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ano citam, ze mas tu moznost a to znamena, ze nemozes povedat, ze sa prisposobis? Tak sa ukludni.

luccija
15. máj 2026
@andrejka1974

@anonym_autor záleží čo preferujes ja radšej pravidelne aspoň viem kedy ako budem robiť a kedy si môžem naplánovať voľno

@anonym_autor mix...dlhý týždeň je naozaj dosť dní v práci.Aapon mne vyhovoval vždy mix, ale zase dohliadnut na to, aby si nemala samé víkendy a pod.my sme si aj tak menili medzi sebou služby ja som chcela nočné kolegyňa kvôli deťom denne vždy to bolo o dohode
@andrejka1974 ale ona dostane rozpis na mesiac a bude si vedieť naplánovať zivot