icon

Kto má radosť z výplaty?

15. jan 2026

Komu dnes prišla vyplatka a teši sa rovnako ako ja ?😍co si doprajete z vyplatky ? Ja korejsku kozmetiku

anonym_57aeda
Autor odpoveď zmazal
deeena
16. jan 2026
@anonym_93b80c

Ja som nahnevaná. Prišla mi vyplatka 4300€, robila som 40h za mesiacik, tak som čakala este viac peniazkov😭 co uz. Snáď budúci mesiac bude lepšia, aby som si dopriala turecku kozmeticku na mesiačik:*

@anonym_93b80c na ďalši mesiačik bude zvýšená minimálna 😂

anonym_185703
16. jan 2026
@anonym_57aeda
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_57aeda no ved som pisala,ze tato vyplata bola slaba,predtym vyse 2000eur len ja,tak je to rozdiel riadny mat o 1000cku viac nie???Ale celkovo s rozpoctom som spokojna,len nevedia citat.Aspon ty si to precitala spravne.

anonym_57aeda
16. jan 2026
@anonym_185703

@anonym_57aeda no ved som pisala,ze tato vyplata bola slaba,predtym vyse 2000eur len ja,tak je to rozdiel riadny mat o 1000cku viac nie???Ale celkovo s rozpoctom som spokojna,len nevedia citat.Aspon ty si to precitala spravne.

@anonym_185703 hej, tak
zmazala som, lebo som nevedela, ci na spravnu osobu som to poslala reakciu, ale asi som sa teda trafila 🙂

autor
16. jan 2026

HALOOOOOO
MNA NEZAUJIMA KOLKO ZARABATE ŽENY ŠIALENE ČO SA TU ZAPAJATE BEZ VÝZNAMU !

Prosim nehadat sa o kraviny , este raz si precitajte NAZOV TEMY
JE TO VELMI JEDNODUCHE !
💚AK MAS CO K TOMU POVEDAT NECH SA PACI
👺👹AK SI TOXICKA a ŤAŽKOPADNA OSOBA KTORA K TOMU NEMA CO POVEDAT ☠️NEKOMENTUJ☠️

anonym_185703
16. jan 2026
@anonym_57aeda

@anonym_185703 hej, tak
zmazala som, lebo som nevedela, ci na spravnu osobu som to poslala reakciu, ale asi som sa teda trafila 🙂

@anonym_57aeda nepisala si to mne,ale o mne.Neviem mne sa lubi moja praca a nerobim za pasom,to by ma drblo.Ja si pekne sedkam,robim si svoju robotu a niekedy nuda.Az mi je to blbe,ale tak aj nudit sa ucim stale.

evansova
16. jan 2026

Mne príde na účet dôchodok, každý mesiac rovnaký, takže žiadne prekvapenie, ani extra radosť. Nič moc, ešte šťastie že z neho nežijem

dia219
16. jan 2026
@anonym_93b80c

Ja som nahnevaná. Prišla mi vyplatka 4300€, robila som 40h za mesiacik, tak som čakala este viac peniazkov😭 co uz. Snáď budúci mesiac bude lepšia, aby som si dopriala turecku kozmeticku na mesiačik:*

@anonym_93b80c wtf.....ľudia čím majú vyššiu výplatu tým su viacej nespokojný fr. Výplata 1200 a nemôžem byť viacej spokojná keďže moje mesačné výdavky sú 500 eur a 700 eur sa mi zvýšilo na to aby som si to odložila bokom

darina1973
16. jan 2026

@anonym_autor pracujem vo verejnej správe, plat tabuľkový, 740 v hrubom plus osobný príplatok, ten sa dorovnava minimálke, výplata katastrofa ..tešiť sa môže akurát ten co sedí v národnej rade

anonym_93b80c
16. jan 2026
@dia219

@anonym_93b80c wtf.....ľudia čím majú vyššiu výplatu tým su viacej nespokojný fr. Výplata 1200 a nemôžem byť viacej spokojná keďže moje mesačné výdavky sú 500 eur a 700 eur sa mi zvýšilo na to aby som si to odložila bokom

@dia219 irónia, sarkazmus ti nic nehovorí?
Však na tom komente nie je slovíčko pravdy. To bije do očí 🥲

anonym_0ba674
16. jan 2026

@anonym_autor Každého teší výplata z iného dôvodu.Ja sa neteším, lebo si doprajem to, či ono.Tesim sa,že mi výplata umožní zaplatiť čo je potrebné, kúpiť čo je potrebné pre každodenný život a nemať dlhy, pôžičky, pred výplatou prázdne vrecká

lauricka
16. jan 2026

Mám hypo, tri deti, ktoré majú kopu krúžkov, teraz lyžiarsky... pre mňa nezostáva, nikdy som nemala túto eufóriu, veď to je normálna vec, chodím do roboty, príde výplata, veď to človek odrobi a zachvilu je to fuč a to človek len bežné veci kupi, nič extra. Keby mi prídu peniaze len tak, tak to by som sa asi takto tešila. Kto ťahá rodinu a má bežný plat v tejto krajine, tak má úplne iné starosti a kozmetika je posledné, čo by riešil....Ale začínam pochybovať, či žijem v tej istej krajine, lebo tu na koňovi ženy tuším bežne x tisíc berú a majú to pre seba ako vreckové.

anonym_343aa4
16. jan 2026

Mne chodí 14teho výplata, zarabam v čistom 1100, čo zaplatím všetky výdavky aj na deti, každý mesiac si viem ušetriť cca 300 eur. A teraz som si dopriala kúpila som si nové auto za 10 tisíc tak sa teším z toho. Kabelky krémy a podobne veci nekupujem, ja si skôr doprajem zážitky s rodinou.

autor
16. jan 2026
@anonym_343aa4

Mne chodí 14teho výplata, zarabam v čistom 1100, čo zaplatím všetky výdavky aj na deti, každý mesiac si viem ušetriť cca 300 eur. A teraz som si dopriala kúpila som si nové auto za 10 tisíc tak sa teším z toho. Kabelky krémy a podobne veci nekupujem, ja si skôr doprajem zážitky s rodinou.

@anonym_343aa4 Tak to máme rovnaké platy aj rovnako davame bokom 🙂 taka standard realita

bessie12
16. jan 2026

@anonym_autor výplatu mám každý týždeň, ale vždy sa z nej teším 😀 v pondelok som mala narodeniny a ešte stále som si nekúpila darček. Myslím (dufam 🤭), že tento víkend sa to zmení 😁

anonym_810b94
16. jan 2026

Kks to pracujete v Babinej či čo 😂😂😂

anonym_8da741
16. jan 2026
@anonym_286ead

@anonym_8da741 ano,presne tak
Ja uz mam minutu decembrovu vyplatu😆

@anonym_286ead aha, ok, chapem. u nas vyplata za dany mesiac vzdy na konci toho mesiaca, napr.za jan.koncom januara.

dismonika
16. jan 2026
@stellarstar

@anonym_autor výplatka? Výplatky? Žena 😲 koľko máš rokov??

@stellarstar asi bola nízka 😆. Preto výplatka. Žartujem. 😉

anonym_286ead
16. jan 2026
@anonym_8da741

@anonym_286ead aha, ok, chapem. u nas vyplata za dany mesiac vzdy na konci toho mesiaca, napr.za jan.koncom januara.

@anonym_8da741 asi si myslela decembrova koncom januara.

anonym_8da741
16. jan 2026
@anonym_286ead

@anonym_8da741 asi si myslela decembrova koncom januara.

@anonym_286ead myslela som decembrova koncom decembra, januarova koncom januara apod. Ale ja som v zahranici, preto neviem, ako je to na SK. Teda teraz uz viem😉

anonym_08018e
16. jan 2026

na chodi vyplata do 10 v mesiaci, kupila som si vlneny sveter (z ovcej vlny) v akcii, tak som sa vytesovala

anonym_286ead
16. jan 2026
@anonym_8da741

@anonym_286ead myslela som decembrova koncom decembra, januarova koncom januara apod. Ale ja som v zahranici, preto neviem, ako je to na SK. Teda teraz uz viem😉

@anonym_8da741 to nedava logiku. Ako vedia ci 31.1. Nebudes PN napriklad?nemoze ti prist za dany mesiac v tom mesiaci..

autor
16. jan 2026
@anonym_08018e

na chodi vyplata do 10 v mesiaci, kupila som si vlneny sveter (z ovcej vlny) v akcii, tak som sa vytesovala

@anonym_08018e 🥰

anonym_185703
16. jan 2026
@anonym_286ead

@anonym_8da741 to nedava logiku. Ako vedia ci 31.1. Nebudes PN napriklad?nemoze ti prist za dany mesiac v tom mesiaci..

@anonym_286ead ona je v zahranici,tam to inak funguje ako u nas.Ja sa teraz tak nudim extremne v tej blbej vyrobe.Uz vyse 2hod sedim a nic nerobim,ide ma od nudy vykotit,tu aj korene zapustim do 10tej.

victory7897
16. jan 2026

Teším sa z výplatky celých 5 hodín kym nepošlem platby 😂😂

anonym_8da741
16. jan 2026
@anonym_286ead

@anonym_286ead ale chodi, uz par rokov. 😉 Ja mam plat stale rovnaky, PN nemeni vysku platu. Zamestnavatel ti plati celu mzdu, ak si na PN 6 tyzdnov do roka (ak si 1- 2 roky v danej firme) a od 2 rokov zamestnania vo fime je to 8 tyzdnov, potom 10 tyzdnov atd.

vilma7
17. jan 2026
@anonym_286ead

@anonym_286ead áno, v zahraničí príde výplata za este nekonečný mesiac. Tiez to tak mam.

jaond19
17. jan 2026

@anonym_autor ja som mala radost z vyplaty v dobe, kedy som bola dieta. Tesila som sa ze ked si kazdu raz odlozim, za rok budem bohata. Teraz ako dospelá uz to take ruzove nie je, ale tak zijem, no :D tento mesiac so stabilizacnym prispevkom o cosi veselsie

minenkaa
17. jan 2026
@anonym_286ead

@anonym_286ead výplata je každý mesiac rovnaká ,či máš dovolenku alebo PN ,ja napríklad mávam výplatu 24-26 v daný mesiac
Nadcasy napr zoberieš voľno alebo ti ich vyplatia, ako sa dohodneš,ja mávam voľno ,mužovi ich vyplácajú, tak aby to bolo čo najšetrnejšie

anonym_286ead
17. jan 2026
@minenkaa

@anonym_286ead výplata je každý mesiac rovnaká ,či máš dovolenku alebo PN ,ja napríklad mávam výplatu 24-26 v daný mesiac
Nadcasy napr zoberieš voľno alebo ti ich vyplatia, ako sa dohodneš,ja mávam voľno ,mužovi ich vyplácajú, tak aby to bolo čo najšetrnejšie

@minenkaa to znie super🙂na SK je to inak.dovolenka plat neovplyvnuje,ale PN ano.a ak by ta nahodou prepustili napriklad kvoli poruseniu pracovnej discipliny pocas mesiaca,tak ako sa to riesi?🙂