icon

Má zmysel kontaktovať zamestnávateľa skôr?

9. mar 2024

Mam v merku pracu v ktorej viem, ze je dobre. Tyzden som sa natahovala cez telefon so sefkou lebo mala
Povinnosti nakoniec sme sa stretli. Ze aj by ma zobrala
Ale musi porozmyslat. Ze zavola v polke marca alebo koncom marca. No meviem si oredstavit cakat do konca narca kedze mam este ponuky ine.. Myslite, zeby bol zly napad zavolat uz v piatok 15? Nech sa rozhodne ked sa
Dovtedy neozve.? Bolo by mi luto ked sme sa konecne po xy telefonatoch co sme sa stretli potykali, aby to nevyslo. To nieje taky ten oficial ze dones Cv , ta sefka bola prijemna ludska,
Normalna. Ak by z toho nebolo nic nepovedala by mi narovinu nie? Ale o com musi popremyslat?? Som z toho na nervy lebo ta praca je vysnivana☹️

nelca0510
9. mar 2024

Skôr tá nechce a nevie ti to povedať.

beata_k
9. mar 2024

A o com chce premyslat 2-3 tyzdne? Bud potrebuje niekoho do timu alebo nie. Skor ta natahuje, ci jej nezavola niekto lepsi.

vikisisi
9. mar 2024

Ty si ju bombardovala telefonátmi. Či ? Ako ? Zle som to pochopila ?

mamina7070
9. mar 2024

podla mna si pre nu len x ta v poradi a skor chce niekoho ineho a teba nechava ako backup

zuzubb007
9. mar 2024

Keby ťa chcela povie ti to hneď (ja som bola prijatá okamžite vo všetkých pohovoroch, žiadne slubovacky ozveme sa, takže radšej chod do inej práce

januska12323
9. mar 2024

Nechce ťa ale ak sa nikto iný nenájde možno zoberie aj teba.

muchotrafka298
9. mar 2024

Napises jej email, ak mas k dispozicii, ze by si rada vedela vysledok, nakolko mas aj ine ponuky. Co je pravda. Lebo sa Ti moze stat aj to, ze ona Ta az tak nechce, odmietnes ine ponuky a ostanes bez prace. Ak by mala zaujem, ozvala by sa ihned, netreba premyslat. To sa robi vtedy, ak je niekto lepsi a na toho sa caka, co povie. A dalsi su nahradnici v poradi.

Ja som toto videla, ze ludom uz kancelarie ukazovali, kde budu sediet, potykali si s nimi na pohovore a nakoniec ten clovek vobec nenastupil.

autor
9. mar 2024

Ake ste statsne ked pisete ze nechce ta. A teda ked nechcw preco to narovinu nepovedala?

beata_k
9. mar 2024

Lebo caka, ze jej zavola este niekto iny.

autor
9. mar 2024

@muchotrafka298 ☹️☹️Ano napisem asi sama cim skor

mamina7070
9. mar 2024

ved klidne jej napis ale teda bud caka na niekoho koho chce viac ako teba a on sa este nerozhodol alebo caka na to ze niekto odide koho mas nahradzat

zuzubb007
9. mar 2024

Však jej napíš hneď v pondelok, že ti ponúkajú aj prácu inde, že čo? a tam sa uvidí, aj keď odpoveď je jasná snad

autor
9. mar 2024

@zuzubb007 asi aj tak urobim nevydrzim cakat no neznasam takunneostotu a natahovanie ved mala uz pri prvom telefonate povedat, ze nemame volne a nie takto..

muchotrafka298
9. mar 2024

U mna v praci sa stalo to, ze bola nachystana pracovna zmluva, zamestnankyna mala prist do prace k urcitemu datumu a den vopred a ona zavolala, ze si to rozmyslela a nepride. Takze rychlo zhanali dalsich kandidatov, ktorych odmietli ale splnali poziadavky, ci niekto teda nenastupi. Oni ale nevedeli, ze su nahradnici. Takto sa to robi bezne.

lilitela
9. mar 2024

ja by som sa ozvala v polke marca. Ona ma evidentne ine dolezitejsie veci, kedze ste sa nevedeli ani stretnut, zrejme je vytazena. Cize bude premyslat, ale ani nevie kedy, takto sa jej pripomenies. A ber to tak, ze hop alebo trop. To bola nejaka uvolnena pozicia? Myslim teda, ze ako velmi ju tlaci to miesto obsadit. Ak si ju predtym nebombardovala, ze by si jej liezla na nervy, tak sa nemas coho bat.

kate_cs
9. mar 2024

Robila som na tejto pozícii. Keď som niekoho chcela, potrebovala, prijala som ho hneď. Ty si jej viackrát volala s tým, aby ste sa stretli? Alebo prvá kontaktovala ona teba? An na tom záleží, či sa s tebou nestretla len preto aby si ďalej nevolala, neviem. Určite by som na prácu tak dlho nečakala.

autor
9. mar 2024

@lilitela nieje uvolnena, ale volna

autor
9. mar 2024

@kate_volala som prva ja, ze sa uchadzam o tsku a taku poziciu ci wnmaju vilen ona mi zrusila a napisala sms ze mam volat ten a ten den. Tak som tavolala napisala smsm ze nemoze volat ma stretnutie. Tak zawolala sama ze sa mame stretnut vtedy a vtedy. Cize ona hned na prvy apel napisala ze nie nemame bolne ale ze mam zavolat iny den a tak ze sa streenem este v tom tel smw spolu volali dlhsie

muchotrafka298
9. mar 2024

Teraz ked si toto napisala, tak si myslim, ze darmo cakas na miesto. Zober nieco ine. Mas skusobnu dobu, cize keby sa Ti aj ozvali, ze Ta beru, mozes z inej prace odist a vyskusat.

mircalla
9. mar 2024

@autor Nepovedala to narovinu, pretoze sa to na rovinu nehovori....

autor
9. mar 2024

@mircalla no podla mna taky sef ma a musi vediet povedat ano a nie.

marca12
9. mar 2024

Moj sef tiez par tyzdnov premyslal a nakoniec ma zobral. Ja by som sa ozvala v druhej polovici marca,ze ta tlaci cas a potrebujes sa vyjadrit aj k inym ponukam. Velmi to nesil a neozyvaj sa dopredu

mircalla
9. mar 2024

@autor Nic v zlom, ale dufam, ze takto nepises tie sms....Kazde druhe slovo chyba alebo preklep.

autor
9. mar 2024

@marca12 👍🏿

darkswan
10. mar 2024

Z vlastnej skusenosti z druhej strany, samozrejme nemusi to byt tvoj pripad…ak chcu beru hned, ale do finalneho ano si nechavaju zadne vratka aj vo forme dalsich vyhovujucich kandidatov…nie je to o tom, ze sef nevie co chce, len caka

cessy01
10. mar 2024

Ja som chodila po pohovoroch 6mesiacov, bola som na miestach kde ma chceli hneď okamžite a dalo sa to odsúhlasiť aj od najvyššieho šéfa že kvôli mne prišiel do podniku do 24h aby ma videl a schválil to personálnym. A tiež som bola na pohovoroch v poslednom kole kde mi šéf povedal jemine veď vy viete v tejto oblasti viac ako ja vy ste pre mňa hotový človek budúci týždeň sa ozvem a dohodneme nástup a už sa neozval. Keď som volala co teda povedal že ešte nebolo ukončené posledné kolo pohovorov hneď mi vola keď bude lebo teda on by ešte rád videl všetkých... to bolo v auguste 2023.. na takéto dohody berieme vas, ste veľmi šikovná, ozveme sa o tyzden som sa nedržala a hľadala ďalej. Teraz som v práci snov a tam bolo vidieť hneď od začiatku že ma chcú a šéfka ma posunula z kola na kolo pohovoru tak že mi volala nezabudnite zajtra je ďalšie kolo. Takže toto by som pokladala za uzavretú záležitosť že ma nezobrali.

autor
10. mar 2024

@cessy01 chapem no ja som nemala klasicke kola pohovorov bol to rozhovor ja som sa od znamej dozvedela, ze hladaju prave len znama mevedela od kedy to bude aktualne ano mozno ma nezoberu a mozno ano uvidim ked zavolam