icon

Manželia pracujúci spolu 24 hodín denne

3. jan 2024

Chcem sa spýtať ci to niekto takto máte, že ste spolu doma, v práci, cize takmer 24 hod. Ako si rozumiete, mate niekto aj ponorku po určitých rokoch, alebo by ste nemenili? Ďakujem za skúsenosti.

kristinapetronela
3. jan 2024

Nemali sme ponorku . Všetko ok ... Až moc dobre 👍🙂

andreatytler
4. jan 2024

Na vyske som poznala profesorku, ktora pracovala so svojim muzom a myslela som ze to by som nikdy nechcela. ze to musi byt o hubu byt stale spolu. Teraz uz 18 rokov robim s muzom v tej istej firme a tej istej kancelarii a vobec mi to nevadi. Naopak bavi ma to. Cez covid sme mali home office a este aj to ma bavilo byt s nim doma. Ale my nie sme velmi ukecani. Kludne prejde den a my spolu prehodime len par slov.

amelie2017
4. jan 2024

Pracovali smr s muzom spolu niekolko rokov. Ziadny problem. My sme radi spolu. Teraz mame skor opacny problem, nikedy sa nevidime aj 3-4 dni.

buberova
4. jan 2024

Sme v jednej firme ale nie v jednej kancelárií.. všetko super 🙂

sili82
4. jan 2024

Ja pracujem v mužovej firme a v pohode, dokonca nás to ešte viac zblížilo.

luckajozko21
4. jan 2024

Uz nie, ale pracovali sme spolu asi 2-3r na jednom projekte. Vacsinu casu home office v 1i byte. Pohodicka, bolo to super obdobie. Hlavne sme si vedeli 'expertne' poradit/vypocut si nazor, kedze mame inu specializaciu. Len teda dodam, ze sme obaja introverti.

zuzi0911
4. jan 2024

Pracovali sme . Ja som teraz na MD a muž zmenil prácu. Robili sme tak 2 roky
Nám to vyhovovalo😊

kaajuiaatko
4. jan 2024

Môj muž pracoval zopár rokov v rovnakej firme ako ja, obaja sme mali ale iné zameranie, ja v kancli a on v teréne. Bolo to super, páčilo sa nám to 🙂

petamich
4. jan 2024

pracujeme spolu s manzelom v jednej firme, kym sme pracovali kazdy na inom projekte uplne v pohode, ked sme sli na spolocny projekt a este do role ja projektovy manazer a on sa mi zodpovedal, to uz az take v pohode nebolo 🙂 to uz si nepotrebujeme zopakovat ale ako kolegovia sediaci vedla seba (ani to nie radsej sedime kazdy inde) uplne v pohode

marhulka13
4. jan 2024

My tiež tak pracujeme spolu ale vidíme sa v práci aj doma minimálne. Super to je kvôli deťom u nás.

lujza123
4. jan 2024

Pracujeme spolu, dokonca aj s mojim ex som asi 2 roky takto pracovala.
Aj s 1 aj s 2 vzdy prišla zozaciatku taká minifáza ponorky, ale prekonali sme to.
Napríklad teraz pracujeme spolu len vo dvojici, sami na seba. V čom vidím najväčšiu výhodu ktorá sa určite prejavila aj v súkromí je, ze vieme konštruktívne riešiť problémy a takmer vôbec sa nehadame. V práci toho riešime dosť a na domáce škriepky o ničom nieje čas ani energia.
Ked je aj nejaká výmena názorov tak úplne bez emócii či nejakého ofukovania sa. A samozrejme vzdy aj s trochou irónie, výmena názorov vie byt celkom vtipná ked si vieš urobiť so seba aj z druhého prdel 😃😃
Veľakrat riešime tie iste problemiky vo vzťahu ako každý pár, no kým u niekoho by to skončilo hádkou a tichou domacnostou u nás väčšinou smiechom a novými hláškami.

Tak isto nemáme problem s deľbou prace v domácnosti, tým ze sme naučení ze spolu robíme co treba a kedy treba, robíme to tak aj doma.
A vážime si aj cas osamote, pre mňa je to psychohygiena ist si sama zabehať alebo niekde s kamošmi.
Celkovo vnímam ze ta dynamika vzťahu je trochu iná ako v časoch ked sme robili každý zvlášť

domkakvet
4. jan 2024

Nepracovala by som.

anos18
4. jan 2024

Ja som pracovala s exmanželom spolu v jednej firme, sami dvaja na pobočke necelý rok a nebolo to dobré, ale súviselo to s naším zlým vzťahom. Potom som odišla úplne inam.

lujza123
4. jan 2024

Ono je to asi tak ze nie každá dvojica si rozumie vo vzťahu, taký ked spolu musia aj pracovat tak to problémy len prehĺbi a zhorší.
Veľa ľudí sa dá dokopy z veľkej lásky a vášne, no ľudsky - na kamarátskej úrovni si moc nesadli.
Koľkokrát to ale zistia až po rokoch ked už majú spoločne deti, majetok a odísť nieje ľahké. Maju sa stále radi ale zároveň si aj idú na nervy, ked ma každý svoj vlastný svet, svoj život tak v tej spoločnej domácnosti vedia fungovať celkom v pohode
Akonahle majú spolu aj pracovať cele dni tak to nedokážu

tenerifka
4. jan 2024

my ano, mame spolocnu restiku, vacsinu veci riesime spolu, takisto kazdy deñ fyzicky obsluhujeme klientov, potom niektore veci pomimo riesime kazdy zvlast-ja administrativu ci platby, vyplaty..... on nakupy a objednavky....

autor
4. jan 2024

Ďakujem dievčence. Fakt som milo prekvapená z vasich prispevkov. Ide o to, ze mam svoju firmu, ktora sa rozrastá a už nestíham. Manžel dokončil svoj projekt a obzerá sa po novej práci, ktorá je ale nízko ohodnotená. Dala som mu návrh aby nehľadal a skúsil to v mojej firme. Dohodli sme sa, ze to skúsime, ale má obavy z ponorky a mojej výbušné povahy. Je pravda ze som perfekcionista, uvedomujem si to a pracujem na tom, keď niečo nie je podľa mojich predstáv je zle. Na druhej strane viem štedro oceniť šikovnosť ľudí a môj pracovný team je stabilny.

janickacrazy
4. jan 2024

No veď za pokus nič nedáte, ale ja by som to nechcela. Mali sme také páry v rodine a veľmi to nefungovalo, aj doma sa neustále bavili o práci a problémoch v práci. Liezlo mi to na nervy. Jeden pár sa takmer rozviedol, nakoniec to ustáli, ale ona odišla do inej práce.

viera27
4. jan 2024

Robili sme spolu skoro 20 rokov a bolo to super. Teraz mam uz dva roky inu pracu,skvely kolektiv,plat,napln,moznosti,ale chyba mi prave manzel. A nevylucujem,ze sa do povodnej firmy mozno niekedy vratim za nim a kvoli nemu.