icon

Manželia pracujúci spolu 24 hodín denne

3. jan 2024

Chcem sa spýtať ci to niekto takto máte, že ste spolu doma, v práci, cize takmer 24 hod. Ako si rozumiete, mate niekto aj ponorku po určitých rokoch, alebo by ste nemenili? Ďakujem za skúsenosti.

kristinapetronela
•
3. jan 2024

Nemali sme ponorku . Všetko ok ... Až moc dobre 👍🙂

andreatytler
•
4. jan 2024

Na vyske som poznala profesorku, ktora pracovala so svojim muzom a myslela som ze to by som nikdy nechcela. ze to musi byt o hubu byt stale spolu. Teraz uz 18 rokov robim s muzom v tej istej firme a tej istej kancelarii a vobec mi to nevadi. Naopak bavi ma to. Cez covid sme mali home office a este aj to ma bavilo byt s nim doma. Ale my nie sme velmi ukecani. Kludne prejde den a my spolu prehodime len par slov.

amelie2017
•
4. jan 2024

Pracovali smr s muzom spolu niekolko rokov. Ziadny problem. My sme radi spolu. Teraz mame skor opacny problem, nikedy sa nevidime aj 3-4 dni.

buberova
•
4. jan 2024

Sme v jednej firme ale nie v jednej kancelárií.. všetko super 🙂

sili82
•
4. jan 2024

Ja pracujem v mužovej firme a v pohode, dokonca nás to ešte viac zblížilo.

luckajozko21
•
4. jan 2024

Uz nie, ale pracovali sme spolu asi 2-3r na jednom projekte. Vacsinu casu home office v 1i byte. Pohodicka, bolo to super obdobie. Hlavne sme si vedeli 'expertne' poradit/vypocut si nazor, kedze mame inu specializaciu. Len teda dodam, ze sme obaja introverti.

zuzi0911
•
4. jan 2024

Pracovali sme . Ja som teraz na MD a muž zmenil prácu. Robili sme tak 2 roky
Nám to vyhovovalo😊

kaajuiaatko
•
4. jan 2024

Môj muž pracoval zopár rokov v rovnakej firme ako ja, obaja sme mali ale iné zameranie, ja v kancli a on v teréne. Bolo to super, páčilo sa nám to 🙂

petamich
•
4. jan 2024

pracujeme spolu s manzelom v jednej firme, kym sme pracovali kazdy na inom projekte uplne v pohode, ked sme sli na spolocny projekt a este do role ja projektovy manazer a on sa mi zodpovedal, to uz az take v pohode nebolo 🙂 to uz si nepotrebujeme zopakovat ale ako kolegovia sediaci vedla seba (ani to nie radsej sedime kazdy inde) uplne v pohode

marhulka13
•
4. jan 2024

My tiež tak pracujeme spolu ale vidíme sa v práci aj doma minimálne. Super to je kvôli deťom u nás.

lujza123
•
4. jan 2024

Pracujeme spolu, dokonca aj s mojim ex som asi 2 roky takto pracovala.
Aj s 1 aj s 2 vzdy prišla zozaciatku taká minifáza ponorky, ale prekonali sme to.
Napríklad teraz pracujeme spolu len vo dvojici, sami na seba. V čom vidím najväčšiu výhodu ktorá sa určite prejavila aj v súkromí je, ze vieme konštruktívne riešiť problémy a takmer vôbec sa nehadame. V práci toho riešime dosť a na domáce škriepky o ničom nieje čas ani energia.
Ked je aj nejaká výmena názorov tak úplne bez emócii či nejakého ofukovania sa. A samozrejme vzdy aj s trochou irónie, výmena názorov vie byt celkom vtipná ked si vieš urobiť so seba aj z druhého prdel 😃😃
Veľakrat riešime tie iste problemiky vo vzťahu ako každý pár, no kým u niekoho by to skončilo hádkou a tichou domacnostou u nás väčšinou smiechom a novými hláškami.

Tak isto nemáme problem s deľbou prace v domácnosti, tým ze sme naučení ze spolu robíme co treba a kedy treba, robíme to tak aj doma.
A vážime si aj cas osamote, pre mňa je to psychohygiena ist si sama zabehať alebo niekde s kamošmi.
Celkovo vnímam ze ta dynamika vzťahu je trochu iná ako v časoch ked sme robili každý zvlášť

domkakvet
•
4. jan 2024

Nepracovala by som.

anos18
•
4. jan 2024

Ja som pracovala s exmanželom spolu v jednej firme, sami dvaja na pobočke necelý rok a nebolo to dobré, ale súviselo to s naším zlým vzťahom. Potom som odišla úplne inam.

lujza123
•
4. jan 2024

Ono je to asi tak ze nie každá dvojica si rozumie vo vzťahu, taký ked spolu musia aj pracovat tak to problémy len prehĺbi a zhorší.
Veľa ľudí sa dá dokopy z veľkej lásky a vášne, no ľudsky - na kamarátskej úrovni si moc nesadli.
Koľkokrát to ale zistia až po rokoch ked už majú spoločne deti, majetok a odísť nieje ľahké. Maju sa stále radi ale zároveň si aj idú na nervy, ked ma každý svoj vlastný svet, svoj život tak v tej spoločnej domácnosti vedia fungovať celkom v pohode
Akonahle majú spolu aj pracovať cele dni tak to nedokážu

tenerifka
•
4. jan 2024

my ano, mame spolocnu restiku, vacsinu veci riesime spolu, takisto kazdy deñ fyzicky obsluhujeme klientov, potom niektore veci pomimo riesime kazdy zvlast-ja administrativu ci platby, vyplaty..... on nakupy a objednavky....

autor
•
4. jan 2024

Ďakujem dievčence. Fakt som milo prekvapená z vasich prispevkov. Ide o to, ze mam svoju firmu, ktora sa rozrastá a už nestíham. Manžel dokončil svoj projekt a obzerá sa po novej práci, ktorá je ale nízko ohodnotená. Dala som mu návrh aby nehľadal a skúsil to v mojej firme. Dohodli sme sa, ze to skúsime, ale má obavy z ponorky a mojej výbušné povahy. Je pravda ze som perfekcionista, uvedomujem si to a pracujem na tom, keď niečo nie je podľa mojich predstáv je zle. Na druhej strane viem štedro oceniť šikovnosť ľudí a môj pracovný team je stabilny.

janickacrazy
•
4. jan 2024

No veď za pokus nič nedáte, ale ja by som to nechcela. Mali sme také páry v rodine a veľmi to nefungovalo, aj doma sa neustále bavili o práci a problémoch v práci. Liezlo mi to na nervy. Jeden pár sa takmer rozviedol, nakoniec to ustáli, ale ona odišla do inej práce.

viera27
•
4. jan 2024

Robili sme spolu skoro 20 rokov a bolo to super. Teraz mam uz dva roky inu pracu,skvely kolektiv,plat,napln,moznosti,ale chyba mi prave manzel. A nevylucujem,ze sa do povodnej firmy mozno niekedy vratim za nim a kvoli nemu.