icon

Maródka počas druhého mesiaca v práci

damolenapeter
15. okt 2016

Ahojte baby snad my niektora pomoze do zamestnania som nastupila 2.9.2016 pred tym som nepracovala a stal sa my uraz dnes som sa posmykla a zlomila nohu ( doma) cize pojdem na PN mam narok vobec na nejaku??? kedze som bola zamestnana mesiac? Prosim poradte my dakujem.

liz_lemon
•
15. okt 2016

@damolenapeter mas narok na PN

moni244
•
15. okt 2016

Na PN mas narok, min.od zamestnavatela, len neviem ako je to pri dlhodobej PN, ktoru plati socialka, ci staci odpracovat mesiac, alebo treba viac

damolenapeter
autor
•
15. okt 2016

Pravdu povedat sa obavam aby ma nestihala SP za podvod alebo nieco take chapete ma? ... A inac PN my bude ratana s cistej alebo hrubej mzdy dakujem

damolenapeter
autor
•
15. okt 2016

Obavu mam stoho ze aby si SP nemysleli ze som to nahrala z nejakym znamim ze ma zamestnal na mesiac zaplatil odvody (dufam) a ja som isla v zapeti na PN

liz_lemon
•
15. okt 2016

@damolenapeter ziadny podvod, si nemocensky poistena, tak mas narok na PN, a okrem toho, mas zlomenu nohu, nie nejaku vymyslenu diagnozu
PN sa rata z hrubej priemernej mzdy, prve 3 dni 25%, dalsie dni 55%

damolenapeter
autor
•
15. okt 2016

Len ci my to SP bude chciet preplatit kedze budem na PN viac ako tych 10dni Co spominala @moni244

liz_lemon
•
15. okt 2016

@damolenapeter ale samozrejme, ze ti to zaplatia, ved mas zaplatene nemocenske poistenie

damolenapeter
autor
•
15. okt 2016

@liz_lemon dakujem si zlata velmi si my pomohla 🙂

siska53
•
15. okt 2016

@damolenapeter Vsak si zavolaj do socialky. Tak nohu si hadam.dobrovolne nezlomis,nie? Asi este budes vypisovat tlacivo o uraze. Aspon ja som vypisovala.