icon

Maródka počas druhého mesiaca v práci

damolenapeter
15. okt 2016

Ahojte baby snad my niektora pomoze do zamestnania som nastupila 2.9.2016 pred tym som nepracovala a stal sa my uraz dnes som sa posmykla a zlomila nohu ( doma) cize pojdem na PN mam narok vobec na nejaku??? kedze som bola zamestnana mesiac? Prosim poradte my dakujem.

liz_lemon
15. okt 2016

@damolenapeter mas narok na PN

moni244
15. okt 2016

Na PN mas narok, min.od zamestnavatela, len neviem ako je to pri dlhodobej PN, ktoru plati socialka, ci staci odpracovat mesiac, alebo treba viac

damolenapeter
autor
15. okt 2016

Pravdu povedat sa obavam aby ma nestihala SP za podvod alebo nieco take chapete ma? ... A inac PN my bude ratana s cistej alebo hrubej mzdy dakujem

damolenapeter
autor
15. okt 2016

Obavu mam stoho ze aby si SP nemysleli ze som to nahrala z nejakym znamim ze ma zamestnal na mesiac zaplatil odvody (dufam) a ja som isla v zapeti na PN

liz_lemon
15. okt 2016

@damolenapeter ziadny podvod, si nemocensky poistena, tak mas narok na PN, a okrem toho, mas zlomenu nohu, nie nejaku vymyslenu diagnozu
PN sa rata z hrubej priemernej mzdy, prve 3 dni 25%, dalsie dni 55%

damolenapeter
autor
15. okt 2016

Len ci my to SP bude chciet preplatit kedze budem na PN viac ako tych 10dni Co spominala @moni244

liz_lemon
15. okt 2016

@damolenapeter ale samozrejme, ze ti to zaplatia, ved mas zaplatene nemocenske poistenie

damolenapeter
autor
15. okt 2016

@liz_lemon dakujem si zlata velmi si my pomohla 🙂

siska53
15. okt 2016

@damolenapeter Vsak si zavolaj do socialky. Tak nohu si hadam.dobrovolne nezlomis,nie? Asi este budes vypisovat tlacivo o uraze. Aspon ja som vypisovala.