Máte skúsenosti s prácou z domu?
Dobrý deň prajem,
prosím Vás máte skúsenosti s nejakou prácou na doma?
Ďakujem
@anonym_autor a náhodou nejaké vypĺňanie dotazníkov? Na nete mi skáču ponuky, ale je to reálne? Nemáte skúsenosť?
@anonym_autor Boh moj, toto sa realne opyta niekto, u koho sa ocakava nejaky zdravy rozum, kedze uci deti? Jaj.
@patrike Som vyštudovaná učiteľka v MŠ, to sa veľmi z domu robiť nedá. Deti nemám kde nechať, tak to skúšam aspoň takto. Ďakujem
@anonym_autor si vyštudovaná učiteľka - aj si pred RD pracovala ako učiteľka á trvá ti pracovný pomer? Deti sú ešte úplne malé že by si sa vrátila do práce, alebo aspoň na záskok keď niekto vypadne?
@anonym_autor a náhodou nejaké vypĺňanie dotazníkov? Na nete mi skáču ponuky, ale je to reálne? Nemáte skúsenosť?
@anonym_autor aké máš staré dieťa ? Máš možnosť ho dať do škôlky? Ak áno vrátiť sa skôr do práce.
Dotazníky...ako čakala by som,že na toto sa chytí nejaká jednoduchšia osoba , ale si učiteĺka v MŠ, uvažuj žena.Radia ti tu dobre.Stráženie detí, alebo sa vrátiť do práce.
Ja pracujem v kancelarii, v administrative viac menej. Aspon to tam spada. A napisem na margo HO jednu vec, z opacnej strany. Ze u nas zacina byt dost vyrazny problem, ze jedna kolegyna si robi nie cez pracovnu dobu, ale kedy jej vyhovuje (je tam dosadena, bonzuje a pod.). Je sama s dietatom, takze vsetko prisposobuje jemu. Robi pocas toho, kedy je v skole (do 12,00-13,00) a potom vecer po 20,00-21,00. A ked je nieco treba po obede, tak je problem a velky, hlavne ak sa to tyka niecoho pre klienta. A ten nebude cakat do 21,00 kym sa ona vyjadri. Uz isli na nu staznosti od kolegov, ale nie je riesene nic. Myslim, ze iny zamestnavatel by jej toto netoleroval.
U nas dostali ludia plny homeoffice po odrobeni aspon 1 roka, ale nikto to realne nevyuziva, kazdemu sa lepsie robi v kancli, kde ho nic nerusi 🤷🏻♀️
U nas dostali ludia plny homeoffice po odrobeni aspon 1 roka, ale nikto to realne nevyuziva, kazdemu sa lepsie robi v kancli, kde ho nic nerusi 🤷🏻♀️
@anonym_bcbe54 Ano, aj takych kolegov som mal, chodili si do kancelarie odpocinut od 2 deti vo veku povedzme 1.5 a 3 roky ... pri takych doma nic neurobis a tazko im vysvetlit, preco musi byt tatko zatvoreny v izbe so sluchadlami a to sme aj tak obcas poculi na pozadi mitingu vresk a plac.
@anonym_autor ano pracujem v korporate a 90% času z domu do officu idem keď chcem
@anonym_c055f0 ahoj, v ktorom korporate pracujes? U nas je teraz vo velkom back to office policy a teraz od aprila postupne okresavaju HO. Tak rozmyslam nad zmenou roboty, lebo sa mi nechce trepat v kolonach do/z BA a pritom sa snazit stihnut skolku.
@anonym_autor kolko rokov maju deti?
Vyplnanie dotaznikov hodi par centov.. z toho sa neda uzivit.
@anonym_autor kolko rokov maju deti?
Vyplnanie dotaznikov hodi par centov.. z toho sa neda uzivit.
@anonym_992415 deti sú malé 4 mesačné
@anonym_autor jaj to su uplne malicke. Uzivaj si ich ako sa len da. Urcite to zvladnete.
@anonym_autor z akého dôvodu chceš nejakú prácu na Homér office už teraz? Ak pôjdu do škôlky zrejme sa vrátiš do prace.
Ak by išli do jaslí alebo ti ich niekto postráži, možno by si vedela niečo robiť, inak si to neviem predstaviť.
@anonym_autor z akého dôvodu chceš nejakú prácu na Homér office už teraz? Ak pôjdu do škôlky zrejme sa vrátiš do prace.
Ak by išli do jaslí alebo ti ich niekto postráži, možno by si vedela niečo robiť, inak si to neviem predstaviť.
@anonym_52c7c2 Zase dalsia, co precitla, kolko penazi je MD/RP. A teraz panika.
@melanta Tak zase popri vyvoji software, ak sefstvo netlaci na pilu, sa da vselico stihnut, realne sme tak viaceri odrobili 2 hodiny denne alebo sme si to rozlozili stylom, jeden den naplno, druhy nic. Stacilo reagovat na maily a telefonaty.
A ked su deti v skole, mozu obaja doma cely den stravit velmi prijemne 🙂
@patrike zasa nehovor, ako keby to bola extremne bezna prax v dnesnej dobe. Ja som software engineer a robim HO, ale ako sadnem, tak sa pomaly nepostavim do konca pracovnej doby, tolko toho je. Nikto z mojich priatelov a znamych, ktori v tomto fachu robia, to nemaju za dvojhodinovku denne, naopak. Ok, ocividne sa najde, ATT tym bolo napriklad zname, ale tak aj skoncili. Taketo reci potom sposobuju, ze si kazdy mysli, ze softverovy vyvoj je lahka praca o valani suniek za par hodin denne, pricom je to presne naopak.

@anonym_autor za dotazniky nazbieras mozno 10e poukazku do martinusu za polroka...to nie je zarobok