icon

Máte skúsenosti so zarábaním cez signály?

27. máj 2024

Ahojte. Teraz je toho dosť, a pýtam sa máte niekto s týmto zarábaním reálne skúsenosti? Jedná sa o spoločnosť , ktorá vám ponúka akademiu kde vás naučia tradovať..vraj veľa ľudí odišlo z práce a dokážu si takto zarobiť aj vyše 1000 eur mesačne. Nezdá sa mi to veľmi, veď keby to bolo také jednoduché prečo to nerobia všetci a chodia ďalej do práce? Poplatok je tam 200 € a ešte sú tam potom ďalšie balíky a väčšie poplatky.

mojemenonikto
•
27. máj 2024

Blbosť. Presne o tom to je, keby to bolo také jednoduché, tak to robia všetci. Nikdy neuvažuj o práci, kde od teba pýtajú poplatky za to aby si tam mohla (mohol) robiť. Fakt nikdy! Je to vždy podvod.

maranco
•
27. máj 2024

Áno zarába sa dobre na poplatkoch za rôzne kurzy, motivačné videá, virtuálne asistentky.
Keby to naozaj fungovalo, ako ti zabránia "signál" rozposlať zadarmo celej tvojej rodine a každý dobre zarobí že budete ležať na pláži bez práce?

tundra
•
27. máj 2024

A teraz tu o červenej čiapočke🤣🤣🤣

mirkam3
•
27. máj 2024

No to by som aspoň jedného z tých “veľa ľudí” chcela vidieť 😉

autor
•
27. máj 2024

No však jasné, keby to je taká úžasná robota tak ľudia nerobia za pásom alebo nejdú za prácou do zahraničia

sapa20
•
27. máj 2024

Mne to príde ako pyramídová hra.
Tiež som sa chcela zapojiť ale 160€ na začiatok a až po pol roku začneš "zarábať".
Keby to bol taký fajny kšeft isto by som to netrúbila do sveta.

demodun
•
27. máj 2024

@tundra tu mám najradšej 😄

vilny39
•
27. máj 2024

Nemáš ani šajnu o finančnom trhu a myslíš si že keď ti dajú jeden tréning tak porazis hedgove fondy ktoré spravujú miliardy dolárov. Traiding je o tom že ak ty zarobis niekto musí prerobiť. Dá sa na tom zarobiť ale to by si musela mať iné vedomosti

maranco
•
27. máj 2024

@sapa20 mne to príde akoby som ti za mesačný poplatok predával tipy na športové zápasy, samozrejme bez záruky ty podávaš tikety ja ti len dávam signály a vzdelávam ťa

autor
•
27. máj 2024

@vilny39 bol mi poslatý zoom od jednej slečny ktorá je z danej spoločnosti a tam ľudia hovorili ako odišli zo svojich zamestnaní, jedna mamička tam hovorila ako do toho dala úplne posledné peniaze.. pre mňa je 200 € dosť veľký peniaz

maranco
•
27. máj 2024

Ukázali ti aj pár mesačnú históriu obchodovania koľko reálne zarobili/prerobili?

enmery
•
Autor odpoveď zmazal
•
mandzula
•
27. máj 2024

Seriozne firmy ponukaju nastupny bonus a nie ze by peniaze pytali od "zamestnancov".

autor
•
27. máj 2024

@mandzula no veď áno, ja mám normálne zamestnanie na TPP , len toto bola ako ponuka čo som na ňu narazila na intertene. Najprv sme si so slečnou len písali, potom mi poslala ten zoom

autor
•
27. máj 2024

@enmery no však áno, a hlavne ja potrebujem pravidelný príjem keďže mám malé dieťa, hypotéku a tak ďalej..

autor
•
27. máj 2024

@maranco nie

tundra
•
27. máj 2024

Kup si tepovac Kärcher a ponukaj tepovanie sedaciek a aut a urcite si 200€ mesacne privyrobis.
https://www.digitec.ch/en/s1/product/kaercher-p...

maranco
•
27. máj 2024

Na histórii obchodovania by si videl že tak luxusne na tradovaní nezarábajú.
Majú podiel z platieb za každého ktorého zoženú na paušálne "vzdelávanie", takže ako klasická pyramída alebo MLM kde nejde ani tak o tovar, ale počet ľudí ktorý zoženiem pod seba.
Keby to naozaj ponúkali seriózne tak si povedia koľko % chcú so zisku na obchodovaní a vzdelávajú zadarmo. Napríklad FIO robí bezplatné "Školy investovania" https://www.fio.sk/akcie-investicie/seminare

hiro
•
27. máj 2024

"od jednej slečny ktorá je z danej spoločnosti a tam ľudia hovorili ako odišli zo svojich zamestnaní, jedna mamička tam hovorila ako do toho dala úplne posledné peniaze"
:D Takych hercov si nazbiera kto chce za 10€. A vlastne uz ani nemusi, staci to zadat A.I. a mas zoom ako zarabaju miliony...
A ak je pre teba 200€ vela tak aj keby to neboli podvodnici co ti ich zoberu a uz o nich nebudes pocut tak o peniaze aj tak na 99% prides.

enmery
•
Autor odpoveď zmazal
•
sissy27
•
27. máj 2024

Jasne, ze sa na tom zaraba a bude sa zarabat dovtedy, kym sa najdu hlupaci, ktori poslu 200€ za uplne bizarne videa. Lenze nikdy nezarobi ten, co tych 200€ poslal, ale ten, komu ich posles. Normalna pyramida spojena s vyplachom mozgu 🤷‍♀️

aalt
•
27. máj 2024

Vitam vas na prednaske "Ako rychlo zarobit 100 tisic €". Kolko vas tu je?
Asi tak 400.
Kolko ste zaplatili za prednasku?
250€!
Dakujem za pozornost. Dovidenia.

daniela2202
•
27. máj 2024

Že dobrá sprostosť

matejtrener
•
18. mar 2025

Ja robím trading. Žiadne vstupné poplatky iba kapitál minimálne 500e. Do mesiaca máš vklad nas5, vyberieš a už si ideš do plusu. Kliká (kopírujú) sa 4 fixné signály z Telegramu. + po registrácií máš na 5 dní ďalšie 4. Dokopy tak 8 signálov denne na 5 dní. Nikto ťa nenúti pridávať ľudí pod seba, ale ak pridáš, čo je pri tom zárobku motivujúce, tak získaš znova 8 signálov na 5 dní. 🙂 Ako každý trading, aj tento je rizikový, ale ako sa hovorí risk je zisk. 😀 V mojom prípade isto... určite do toho netteba dávať posledné peniaze, ale ak máš bokom nejakú sumu nazvyš, o ktore nebudeš plakať keby sa niečo stalo, tak určite odporúčam.