Môžem dostať pokutu?
Dobrý deň, mám 16r. A nezauctovala som tovar. Zamestnavatel ma vyhodil a podpisovala som zmluvu moze mi poslat pokutu ?
@diana___ Tak za jednu nezauctovanu cokoladu by za nevyhodil. Ty si asi spravila nieco horsie a podla mna ti to strhne z vyplaty alebo da k nahrade
@diana___ 16 rocna nema co robit s pokladnou! to je jeho chyba, v pokladni sa moze robit od 18 rokov
@alchemilkazltozelena v pokladni moze robit aj 16-rocna, len nema hmotnu zodpovednost
@diana___ uhradu skody by si nemala uhradit, len zamestnavatel kvoli jednemu nezauctovaniu by nevyhodil, cize si musela urobit nieco horsie
ak pokutou myslis ze ti da nahradit tovar, tak ano.... Pravdepodobne ti to strhne z vyplaty.... A o aku velku ciastku sa jedna? Co si nezauctovala?
Ak si podpísala hmotnú zodpovednosť.
Inak skvelé, len tak ďalej, takto ťa bude čakať dobrá kariéra. :D
16 ročné decko, nemá čo robiť s pokladňou a ak ťa vyhodil, tak je to debil. Nič sa Ti nemôže stať, neboj. Nájdi si lepšiu brigádu. 😉
Nezaúčtoval tovar ma dva rozlične vyznami: buď je to jedna, dve položky ktoré si si nevšimla a zákazník do ich teda zobral zadarmo, alebo je to položka ktorú si zákazníkovi si Sk zarátala ale naschval nenahodila do pokladne s cieľom že si necháš peniaze. Pri prvej situácii je zamestnávatel debil lebo ak sa do zo urobila prvýkrát tak to sa naozaj stáva, Ok môžeš to pripadne zaplatiť a robiť ďalej, pri druhej situácii vy som tá vyhodila aj ja lebo v podstate okrádať firmu a môže sa to brat aj ako daňový únik. Ak ti dal výpoveď a nevolal na políciu tak to už asi nebude riešiť ďalej a obišla si v podstate ešte dobre.
Nemala by si mat ziadny postih aj ked osobne si myslim ze v takomto veku nemas co robit za pokladnou 🙂
ak si nezaúčtovala tovar pokutu nemáš za čo dostať len ak to bola daňovta kontrola a dala zam. pokutu a ty si mu k tomu aj papier podpísala že ju zaplatíš....

Neviem aku pokutu myslis ale moze ti dat k nahrade skodu...