icon

Môžem dostať pokutu?

diana___
22. júl 2016

Dobrý deň, mám 16r. A nezauctovala som tovar. Zamestnavatel ma vyhodil a podpisovala som zmluvu moze mi poslat pokutu ?

mata1001
•
22. júl 2016

Neviem aku pokutu myslis ale moze ti dat k nahrade skodu...

cuculiatko88
•
22. júl 2016

@diana___ Tak za jednu nezauctovanu cokoladu by za nevyhodil. Ty si asi spravila nieco horsie a podla mna ti to strhne z vyplaty alebo da k nahrade

alchemilkazltozelena
•
22. júl 2016

@diana___ 16 rocna nema co robit s pokladnou! to je jeho chyba, v pokladni sa moze robit od 18 rokov

moni244
•
22. júl 2016

@alchemilkazltozelena v pokladni moze robit aj 16-rocna, len nema hmotnu zodpovednost
@diana___ uhradu skody by si nemala uhradit, len zamestnavatel kvoli jednemu nezauctovaniu by nevyhodil, cize si musela urobit nieco horsie

sibalka21
•
22. júl 2016

ak pokutou myslis ze ti da nahradit tovar, tak ano.... Pravdepodobne ti to strhne z vyplaty.... A o aku velku ciastku sa jedna? Co si nezauctovala?

mysga
•
22. júl 2016

Ak si podpísala hmotnú zodpovednosť.

Inak skvelé, len tak ďalej, takto ťa bude čakať dobrá kariéra. :D

natalym
•
22. júl 2016

16 ročné decko, nemá čo robiť s pokladňou a ak ťa vyhodil, tak je to debil. Nič sa Ti nemôže stať, neboj. Nájdi si lepšiu brigádu. 😉

drobcek26l
•
22. júl 2016

Nezaúčtoval tovar ma dva rozlične vyznami: buď je to jedna, dve položky ktoré si si nevšimla a zákazník do ich teda zobral zadarmo, alebo je to položka ktorú si zákazníkovi si Sk zarátala ale naschval nenahodila do pokladne s cieľom že si necháš peniaze. Pri prvej situácii je zamestnávatel debil lebo ak sa do zo urobila prvýkrát tak to sa naozaj stáva, Ok môžeš to pripadne zaplatiť a robiť ďalej, pri druhej situácii vy som tá vyhodila aj ja lebo v podstate okrádať firmu a môže sa to brat aj ako daňový únik. Ak ti dal výpoveď a nevolal na políciu tak to už asi nebude riešiť ďalej a obišla si v podstate ešte dobre.

gastanka32
•
22. júl 2016

Nemala by si mat ziadny postih aj ked osobne si myslim ze v takomto veku nemas co robit za pokladnou 🙂

nefertiti7
•
22. júl 2016

Bolo by lepšie keby si danú situáciu lepšie popísala

janabanana
•
22. júl 2016

ak si nezaúčtovala tovar pokutu nemáš za čo dostať len ak to bola daňovta kontrola a dala zam. pokutu a ty si mu k tomu aj papier podpísala že ju zaplatíš....