Mzdové zvýhodnenie za nočnú prácu z nedele na pondelok?
Zdravim
Chcem sa spýtať ohľadom mzdových zvýhodnení za prácu z nedele na pondelok. Začínam v nedeľu o 22:00 a končím v pondelok ráno 6:00. Patrí mi príplatok za prácu v nedeľu tie 2 hodiny? Samozrejme príplatok aj za nočnú ale ide mi o ten priplatok za nedeľu tie 2 hodiny.Nepracoval som takto a preto sa pýtam že ak by zamestnávateľ rozhodol ináč ako by mal. Ďakujem
@nelca84 tak ak by mal dvojzmenku nepracoval by cez vikend. Ak by mal stvorzmenku, robil by 12tky. Ako pise, zacina zmenu nedelu vecer o 22.00 a konci rano v pondelok o 6.00, teda 3 zmenna prevadzka.
@anonym_2f1fda stvorzmenka je dva dni ráno,dva poobede,dva dni nočné a dva dni volno
Tak my mame 4smenku,ale 4dni volno cez tyzden,v piatok az nedela ranna,pondelok-stvrtok nocna,vikend volno,5dni poobedna,vikend volno,4dni ranna a opät piatok a vikend nocna,a zase 4dni volno.
@nelca84 môžem sa na to spoľahnúť ? Takže 7,5 nočná + 7,5 príplatok nedeľa ? Nie len tie 2 hodiny čo sú v nedeľu ?
@ghost1993 aj môj syn tak robí, nočné začína v nedeľu o 22 a má príplatok za nedeľu za celú šichtu. Tiež som sa nad tým čudovala, ja som tak robila kedysi dávno a nemali sme príplatok.

Mame nedele nocne,1 priplatok je za nocnu 2.60eur a dalsi za nedelu 5.20,a za hod.8,20eur.Najlepsie platene sichty,cele 7 a pol hod.vo vyrobe.