Nemám papier o preškolení asistenta
Dobrý deň chcem sa spýtať. Som zdr.asistentka pracujem cca 5 rokov a vo Februári som prešla do inej roboty. Problém je ze nemám papier o preskoleni asistenta ale nikto to odomna nikdy nepýtal. Podpísala som pracovnú zmluvu. Odrobila celý mesiac 5 dní z toho som bola na pnke kvôli covidu a dnes mi prišla výplata smiešnych 400€. Nemám v ruke ani žiaden platových dekrét lebo mzdarka nevedela kde ma zaradiť a chcela ma zaradiť na pozíciu opatrovateľky ale sľúbila mi ze to je 700eur. Nechápem tomu. Myslíte že to je v poriadku?
Ako mozes - nemat papier o ukoncenom vzdelani a nemat v zmluve plat? Zajdi dnes na personalne.
@anjelicek26 nechápeš ja mam ukončené vzdelanie ale asiste ti ktorý končili v do roku 2007 musia prejsť preskolenim na vyššie kompetencie. A ten papier nemám lebo to nik odolná nepýtal len oni. Navyše to ma zabezpečovať zamestnávateľ co oni odmietli. Ona na základe toho papiera ma nevedela zaradit
ak to bolo 700€ v hrubom, tak kľudne Ti to mohlo takto vyjsť... plus ešte Ti prídu nejaké peniaze za PN, cca 70€
Ale aj na taketo preskolenie predsa dostavas potvrdenie, do buducna budes vediet, ze vsetko od zamestnavatela treba pisomne... kazde skolenie, kazdy trening a minimalne raz rocne hodnotenie zamestnanca.
a co mas na paske? Nemas ten prvy mesiac skrateny? Skoc na personalne a spytaj sa. Tu sa ti tazko radi ked nevieme aku mas zmluvu a aku mas vyplatnu pasku
tak zavolaj na personalne - coho sa bojis. Menej ti uz asi nedaju 🙂 Slusne sa spytaj, preco je tam taka vysledna vyplata a ako to bude buduci mesiac. Nebudes prva ani posledna co vola. Neboj.
podla mna to nie je v poriadku....mzdovy dekret musis dostat ako mas vediet aku mas mzdu? podla mna to je cele divne ja mam tiez skolu ako zdr.asistent a tiez nemam navysene kompetencie ale vzdy ma vedeli zaradit len som si ich mala dorobit (ale uz to teraz nikde nerobia lebo skoro vsetci su preskoleni tak smola)....v praci co mam teraz to ani nikto nepytal plat dali ako kazdemu asistentovi ale inde davaju aj podla praxe u nas ani moc nie kedze som s sukromnom sektore

pytas sa, ci je v poriadku, ze vlastne nevies aku mas mat vyplatu? 🤷♀️