icon

Neviem zvládnuť upratovanie: Ako sa naučiť?

20. jan 2024

Aku najednoduchsiu pracu ste zazili ze sa neboli schopni ju noví zamestnanci naucit? Neviem pracovat ako upratovacka. Nestiham a zle umyvam stoly, šmuhy bola som vyhresena, vylejem vodu, padne mi to a to, poculi ste nieco podobné, robim to treti tyzden.

Strana
z2
doriiis
20. jan 2024

Ja som zažila už všetko asi.Obcas sa mi ,,pod ruku" dostal človek,čo nevedel,ktorá je pravá a ľavá strana.A o tom,že si niekto za 12 hod.nevedel zapamätať 3 pracovné kroky,ktoré mal robiť dokola radšej pomlcim.Mna už neprekvapí nic

jaskolka
20. jan 2024

Tak ja mam skúsenosť, ze sa mi to deje, keď som nesustredená. Proste "telo robí, ale myseľ je inde" a vtedy vznikajú také nehody.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
rozumny_krasavec
Odpoveď bola odstránená
bublinka1426
20. jan 2024

robis len toto?

banalu
20. jan 2024

Ja by som nebola dobra casnicka. Nemam na to vlohy, skusila som pocas VS, odisla som este pred koncom smeny 🤷‍♀️
Ak ti to nejde, hladaj nieco ine. Ale ak je to len o nesustredenosti, tak ani zmena prace pre teba nemusi byt riesenim. A mozno nemas dobry zaklad uz z domu. Ak ti to mama nikdy neukazala, ak ste doma nikdy poriadne neupratovali tak to chce len natrenovat. Pozri si mozno nejake videa, rady a tipy, ako na upratovanie...

majkakvet
20. jan 2024

@doriiis ani ja neviem kde je lava a prava strana a robim dost odbornu pracu. Kazdy sme nejaky.

martinkatinka
20. jan 2024

Ja som nevedela šiť zipsy na svetre. Úplne jednoduchý úkon a mne to proste nešlo.

simca06022011
20. jan 2024

@martinkatinka tak.pre mňa to nie je jednoduché:D klobúk dole.. ja som zips na gatiach menila celý deň a nakoniec som to dosila rucne

simca06022011
20. jan 2024

Autorka a ako ti upratovanie ide doma? Lebo teda fľaky na stoloch je dosť problém, vyliatie vody, padanie veci... si nesustrddwna alebo z akého dôvodu sa.to.deje?
V každom.pripade, nie je každá práca pre každého...

martul
20. jan 2024

@rozumny_krasavec môj zlatý a ty si sa tu načo zaregistroval? Všade sa len chváliš aký si/ale asi si to myslíš len ty/ alebo táraš...

rozumny_krasavec
Odpoveď bola odstránená
martul
20. jan 2024

@rozumny_krasavec vieš čo, určite až milióny, nebuď skromný.

martinkatinka
20. jan 2024

@simca06022011 no ved mi hovor. Ono to možno vyzerá ľahko, ale ja som sa to nenaučila.

janulik2008
20. jan 2024

@doriiis vieš čo? Mne si pripomenula kolegu ktorý ma zaučuje na stroji a hovorí mi že mám stlačiť pravé tlačítko myši pritom myslí ľavé a naopak 🤣🤣🤣

janulik2008
20. jan 2024

@rozumny_krasavec by si sa čudoval ale áno dá sa pokaziť ;)

ptvw
20. jan 2024

To padanie, vylievanie a iné podľa mňa si len asi vo veľkom strese ak ta tiekto stále komanduje a stoji ti za ritou, skus vydržať podľa mňa sa to zlepší🙂

autor
20. jan 2024

@ptvw áno sú tam ludia a musim sa ponahlat a nestiham. Mam stres.

autor
20. jan 2024

Dolievam mydlo a rozlejem, ano som v strese z ludi, padne mi metla, mam vsade handry, neviem kde som ju dala, tri handry vyberem .chaos akoze neviem ci tak jednoduchu pracu pozeraju na mna jasne ze nemehlo soma, nadavam si jasne a jednanchyba ma uz rozhodi ze robim dalsie. moze byt nesustredenost a ponahlam sa

babulkomale
20. jan 2024

Ako vidis, ani praca upratovacky nie je uplne jednoducha. Myslim ze napriklad parovanie faktur je jednoduchsie.
Malokto napriklad vie, ktore pripravky sa nesmu miesat, aby neuvolnovali skodlive zluceniny.
Minule som videla na stranke tepovacov sedačku textilnu, ktoru pani domaca vycistila Cifom 😂
Takze nemyslim si ze dobre a precizne upratat je schopny uplne kazdy. V nasej rodine malokto, len ja.

denithestrange1993
20. jan 2024

Ze ti nieco nejde tak na tom mozes pracovat,ale podla mna ovela horsi su taki zamestnanci co sa prisli len "odpipnut" a co najviac sa zadrbavat.

majlo1234
20. jan 2024

Ja napriklad nie som precizna, a uoratovanie ma maximalne nebavi. Skusila som rok pracu chyznej a bola to jedna z mojich najhorsich skusenosti. A potom este obsluhovanie zakaznikov a nakoniec sales, cize predaj. Tri najhorsie veci, ktore som so vyskusala

marcellka32
20. jan 2024

Ja by som nemohla robiť na callcentre... vysáva to zo mňa energiu

tenerifka
21. jan 2024

U nas sa robia na pracu upratovacky normalne skusky (aj kvoli tym chemikaliam, ale aj hygiene), takisto su tam otazky zo vseobecneho prehladu atd..., teda ak sa jedna o statne institucie, a vacsinou aj tak po znamosti, praca vacsinou na rannu smenu, vikendy a sviatky volne-pre mnohych praca snov.
Autorka, ako dlho si tam?

autor
21. jan 2024

@tenerifka treti tyzden

autor
21. jan 2024

@rozumny_krasaveczezavolala ma jedna z kancelarie ze má šmuhy na stole

autor
21. jan 2024

@ptvw ďakujem

autor
21. jan 2024

@simca06022011 vies aj som dostala pred pracou hnusnu sms od ex s ktorym mam dcerku, tak ma to ovalilo, mozno aj to plus, problemy doma, ale inak som to este nerobila, neistá som

bublinka1426
21. jan 2024

neboj zo zaciatku sa kazdemu z nas daco nedari podla zabehnutych predstav, a aj take upratovanie nie je zdaleka take jednoduche ako si niektori ludia myslia. drzim palce neboj bude lepsie. a ked nechces cmuhy musis mat riadne vyzmykanu handru

kubkovamama
21. jan 2024

To je stres, rozhodila ťa sms, keď máš x ľudí za zadkom to mrvi skoro každý.Ja som manuálne veľmi zručná a keď som začínala v praci mala som v tých nervoch problém sa ráno trafiť klucikom do skrinky,padali mi hrnčeky,keď som išla robiť kávy.Potkynala sa na schodoch.Ked som sa zabehla,prešlo to.Hlavne sa upokoj,doma si zacvič,uvolni sa,chod sa prejsť.Upratovacka je super robota,nemáš žiadnu mega zodpovednosť napr.za peniaze,výkazy,môžeš v noci kľudne spať,či si niekomu nepodala zle lieky apod.Vsetko sa dá naučiť a zvyknúť si a pokiaľ aj po čase sa tam budeš trápiť,jednoducho si nájdeš niečo ine

Strana
z2