Plat v tejto dobe
Ahojte. Zaujima ma váš nazor, Myslite si ze je v poriadku pracovať v tejto dobe za 500e? Napr od 8-17 + cesta 30min ..totizto sem-tam si pozriem profesiu, a ako vidím väčšina platov sa pohybuje tak v rozmedzi od 500-600 v cistom a nejak mi nejde do hlavy pri takychto cenach, dostat takto plat na účet 🤔 ja len tak, tema na odreagovanie, nieje to ziadne podrypavanie ani nic. 👍
Minimalka 700€, bez deti s uplatnenim nezdanitelnej casti v cistom 568,97.
To su inzeraty na nachytanie nesebavedomych ludi bez vzdelania, praxe,... Skusaju, ci najdu niekoho, kto je ochotny pracovat aj za menej nez je obvykle. Tak isto, ako ked nakupujes ty v zlave. Proste si musis vypytat viac. Naletia na to casto zeny, lebo si neveria a potom sa vsade rozprava, ze zeny zarabaju menej ako muzi. Ano, lebo si nevedia, alebo sa boja si vypytat viac.
Myslela som v čistom 😁 650-700 v hrubom mi vychadza v cistom okolo 500 + , plus cesta 100e za benzin/naftu...
A to ake inzeraty pozeras? Kde? Napada mi len upratovacka alebo uplne nekvalifikovana praca. Aj predavacka, administrativny pracovnik, sbs maju viac.
@klarissa25 to si dobra, tolko som nemala ani ako odb.zamestnanec v skolstve s vysokou skolou 😀 to kde tolko predavacky zarabaju, ak to nie je tajomstvo? Som prekvapena z toho platu, ozaj, v dobrom
To aké boli inzeráty, aké pracovné zameranie? Ale teda 600e v čistom je veelmi málo… vzhľadom na ten pracovný čas v podstate od rána do večera v práci, plus náklady na cestovanie, plus celkovo ako všetko v poslednej dobe zdraželo…
Ponukli mi prácu v kancelárii 8-17:00, prax mam dostatočnú, 5r ako admin. pracovník, na pohovore mi bolo ponuknutych 750 v hrubom, co mi realne vychadza 520 cca v čistom. Precestujem minimalne 100-120. Ale prosím kľud, nehadajte sa tu prosím, je to iba tak informatívne, neprijala som ponuku.
Je to máličko. A už máš prax! V tomto je web profesia super, ze si vieš porovnať ponúkané platy v tvojom regióne na rovnakých pozíciách.
Minimálna mzda je 700 eur, to znamená že v cistim ak nemáš nejaké exekucie či zrážky tak plat je cca 560 eur netto
@aaadkaaa Presne som to išla písať. Toľko som mala nedávno v školstve, pri takom istom počte odrobených hodín s jednou atestáciou, triednictvom, ZÚ a ešte aj roky praxe 🤷 A potom študuj VŠ, kurzy, školenia.
@zmrzlinka2021 ale je 😉 sekretárky na katedre majú bezne 500-550 Eur v čistom. Nie každá katedra napr. ma peniaze na osobne príplatky.
@zuzanockamt vieš čo je divné? Predvčerom som bola s kamoškou, čo robí pomocnú kuchárku v zs. Nemá ani maturitu, robí od leta a videla som jej pásky. Plat v čistom od 750 do 800. Odmeny v novembri 800 eur, v januári 400. Je bezdetná
@andreakotesova sekretárka je pomocný pracovník, nie odborník, človek s VS.
@zmrzlinka2021 Ja asi zvážim career break , čistá hlava, žiadna zodpovednosť a plat porovnateľný, prípadne dorovnám doučkom. Len ešte musím cca 3-4 roky vydržať.

To aké inzeráty pozeráš?