icon

Práca administratívneho pracovníka v McDonald's

michala11111
2. sep 2025

Ahojte, viete prosím o akú prácu ide? Píšu že flexibilný pracovný čas, keďže mám deti nechcem robiť poobede ani nočné...má niekto skúsenosti s touto prácou? Hlavne pracovný čas na zaujima

tiika
•
2. sep 2025

@michala11111 flexibilný pracovný čas nie je praca na zmeny. Je to čas, pri ktorom nemáš presne určený začiatok/koniec zmeny ale len pevnú cast, kedy musis byt na pracovisku, napr.09:00-15:00, s príchodom od 07:30

anonym_648344
•
2. sep 2025
@tiika

@michala11111 flexibilný pracovný čas nie je praca na zmeny. Je to čas, pri ktorom nemáš presne určený začiatok/koniec zmeny ale len pevnú cast, kedy musis byt na pracovisku, napr.09:00-15:00, s príchodom od 07:30

@tiika ale samozrejme na konci mesiaca musi sedet pocet odrobenych hodin

vandicka7
•
2. sep 2025

flexibilny cas je taky, aby to tebe vyhovovalo, ale maju iste hodiny, kedy tam musis byt pritomna, ako tu uz zaznelo, u nas vo firme to byvalo tak, ze mozem prist a odist kedy chcem, akurat od 10-13 som tam musela byt, ostatne ich nezaujimalo

michala11111
autor
•
2. sep 2025

Ďakujem, ale ja viem čo je flexibilný pracovný čas...zaujímam sa o konkrétne skúsenosti v MC donalde

tiika
•
2. sep 2025
@michala11111

Ďakujem, ale ja viem čo je flexibilný pracovný čas...zaujímam sa o konkrétne skúsenosti v MC donalde

@michala11111 aha, teba zaujíma úplne presný čas? To potom zial neviem…

melanta
•
3. sep 2025
@michala11111

@michala11111 ide o pozíciu na centrále alebo na prevádzke? Ak na prevádzke, tak nikto ti tu skúsenosti nepovie, pretože každá prevádzka má svojho majiteľa (prevádzky nevlastní McDonald´s) a je na dohode s ním, či budeš robiť od 7 do 15 alebo od 9 do 17 a iba pondelok až piatok, alebo budeš robiť normálne na smeny. Čiže pošli si CV a ak ťa zavolajú, budeš sa pýtať na pohovore. Môj predpoklad je, že aj ako administratívny pracovník budeš musieť absolvovať tréningový proces, čiže si vyskúšaš všetko na prevádzke od obsluhy, pokladne cez prípravu jedla a že pôjde o pozíciu, ktorá bude aj v teréne. Čiže keď bude potrebné, tak pôjde do pokladne a medzi ľudí. V mekáči aj manažér predajne naberá hranolky a odnáša zo stolov špinavé tácky, ak je plno. A myslím, že flexibilný čas v tomto prípade znamená, že môžeš si dohadovať zmeny (kedy ráno, kedy poobede, kedy cez víkend).

dandyka136
•
11. sep 2025

@michala11111 Ja tam idem na pphovor 17.9. ,mam malu dcerku tiez tak som sa pytala hned ze vikendy ci.su volne. A ze zmeny nie. Ale ze vzfy sa da dohodnut ,administrativa podla mna by nemusela byt zlá. A prevazne cez tyden. Treba vraj vydrzat par mesiacov trening v Ba. Ale potom tu v Ga od Februara. Idem vyskusat, porozpravat sa. Plat celkom fajn samotny bez priplatkov

nikinka19
•
25. máj 2026
@dandyka136

@michala11111 Ja tam idem na pphovor 17.9. ,mam malu dcerku tiez tak som sa pytala hned ze vikendy ci.su volne. A ze zmeny nie. Ale ze vzfy sa da dohodnut ,administrativa podla mna by nemusela byt zlá. A prevazne cez tyden. Treba vraj vydrzat par mesiacov trening v Ba. Ale potom tu v Ga od Februara. Idem vyskusat, porozpravat sa. Plat celkom fajn samotny bez priplatkov

@dandyka136 ako ste vtedy dopadli na pohovore? momentálne je inzerát do BB a kedze zvazujem zaujímali by ma skusenosti, ďakujem.

anonym_5fd7c9
•
25. máj 2026

Tam kde robím ja v MC donalds sa dajú naplánovať smeny.Ja síce robím v kuchyni ale vždy sa dalo zatiaľ dohodnúť .Spravia ti konto na ktorom si uvidíš smeny ktoré ti určia oni a môžeš si ich do určitého času buď upraviť alebo dať na ten deň voľno .