Práca na polovičný úväzok v Sinsay. Skúsenosti a smeny?
Ahoj, niekto kto pracoval v sinsay na polovičný úväzok ?
Zaujímajú ma hlavne pracovné smeny (čas), pretože v inzeráte majú napísané 4h. Pr.uvazok a po telefone sa ma pýtali či môžem pracovať od rána do večera, ale max 80 h mesačne,takže som z toho trocha zmätená.Vďaka
To je klasika ako skoro všade ponúkajú že pár hodín ale reálne to nikdy tak nebude alebo rovno tá pošlú na víkendy,prípadne poobede .
Moja kolegyňa robí na skrátený úväzok, niekedy robí 4 hod, niekedy 6 ,ale len ak s tým ona súhlasí
Aj som si myslela ze to tak bude aj po telefóne som povedala tej pani manazerke ze som sa hlasila na tu poziciu skrz to ze tam majú napisany 4h uvazok, nie od vidim do nevidim .
Známa robí v sinsay na skrátený úväzok a väčšinou robí štvrtok piatok a víkend. Málokedy jej dávajú zmenu na začiatku týždňa.
A nepýtala sa ťa to len preto, že väčšina týchto obchodov je otvorená 12h a teda v každom dni by si mohla mať v inom čase odrobené 4h? 🤔
Aj som si myslela ze to tak bude aj po telefóne som povedala tej pani manazerke ze som sa hlasila na tu poziciu skrz to ze tam majú napisany 4h uvazok, nie od vidim do nevidim .
@laurika1995 to nie je od nevidím do nevidím. Ak by si pracovala na 80 hodinový úväzok, tak by si odrobila daných 80 hodín. Ale neodrobila by si ich vo forme 4 hodinových dní, ale vo forme celodeniek. Väčšina prevádzok tohto charakteru totiž nepotrebuje skrátenými úväzkami vykrývať pár hodín denne, ale celú zmenu v určité dni.
Inzerát predpokladám zdieľal na web niekto z centrály, ale pohovor si už rieši vedúca danej prevádzky a tá si vyberá človeka a stanovuje zmeny podľa toho, čo potrebuje daná prevádzka. A tu je zrejmé, že nepotrebuje nikoho na 4 hodiny, ale ako píšem vyššie - stačí jej človek na 80 hodinový úväzok, ktorý jej však pokryje niekoľko celodenných zmien.

@laurika1995 tak 80h mesačne je skráteny uvazok. Podla mna to mysleli tak, žeby si nerobila 20 prac dní x 4h teda 80h. Ale napríklad 10 dní po 8h..