icon

Práca na polovičný úväzok

sovab4
29. jan 2017

ahojte mamicky, poradte v akej oblasti je mozna praca na polovicny uvazok? Momentalne pracujem v banke a mam dve skolkarky a zaneprazdneneho manzela / a vsetko je narocne na cas :| a to este od septembra ideme do skoly... viem, ze IT spolocnosti ponukaju taku moznost, ale neovladam jazyky...dakujem za kazdy napad 🙂

stormie
•
29. jan 2017

Opytaj sa u vas v banke, kamoska tak robila na skrateny uvazo. Ja som v IT firme a pravda ze bez anglictiny sa ta nezoberu a co viem tak na skrateny uvazok prijimaju len mamicky co sa vracaju po materskej, nove nie

sovab4
autor
•
30. jan 2017

dakujem stormie, no prave v nasej bake neberu na polovicny, tak mozno natrafim na nieco aj bez jazyka, ja som tiez da sa povedat po materskej pol roka ...

dasiacik
•
28. dec 2017

Ahojte.Vedel by mi niekto poradit?Mam moznost ist pracovat na skrateny uvazok.Caka sa odo mna,ze poviem aku mam predstavu.Chcela by som mat taky uvazok,aby som pracovala 3dni v tyzdni po 7-7,5hodiny.Existuje vobec take nieco?Aky je to uvazok?Polovicny?Dakujem.

stormie
•
28. dec 2017

@dasiacik vsak ked odrobis 20hod/tyzdenne je to polovicny uvazok, zalezi na zamestnavatelovi ci ti to tak dovoli, u nas sa tak da

dasiacik
•
28. dec 2017

@stormie Ja len ze ci nebudem za hlupu,ked vyrukujem s takymto napadom 🙄 Ja si to predstavujem tak,ze napr.odrobim 3 dni v tyzdni po 7 hodin.