icon

Práca v Nemecku pre Slovákov bez znalosti nemčiny

andrea1235356
27. nov 2023

Dobrý deň, chcem sa opýtať, vie mi niekto poradiť ohľadom práce v Nemecku? Rada by som odišla zo Slovenska a začala robiť v Nemecku. Nemecky jazyk neviem ale som učenlivá a myslím, že po čase by som sa naučila. Angličtinu ovládam. Vedel by mi niekto poradiť, ktoré lokality si mám pozerať? Kam rozhodne neisť a ako to celé je? Nemám nikoho známeho kto by mi poradil. Ďakujem za každú jednu odpoveď.

martinmmartin
•
27. nov 2023

Este nam ale prezrad ze co by si tam akoze robila. Ak chces robit plavcicku tak najlepsie k vode....
Ak chces robit nieco ine tak povedz ze co robit vies

andrea1235356
autor
•
27. nov 2023

@martinmmartin nemám problém zo žiadnou prácou. Či už ako chyžná, časníčka, opatrovateľka detí ( mám pedagogickú), pracovať v sklade, obchode. Aktívne som nejako vždy brigádovala. Mám skúsenosti.

anjelicek26
•
27. nov 2023

Aby si tu robila v skolke ci skole aj keby len dozor ci asistentku pre deti, musis skvele ovladat jazyk, takze naprv sa zacni ucit, nech vies aspon zaklady - pre akukolvek pracu ti to tu treba. Kazdopadne pozriet agentury a od toho sa odrazit, budu ta zdierat, ale tak co uz, niekde treba zacat a potom prejst priamo pod zamestnavatela... na FB su skupiny, chod tam podla recenzii... Pokial nemas deti, rodinu, zavazky, lahsie sa ti riesi...

martinmmartin
•
27. nov 2023

musis si ale uvedomit ze na vsetky joby co spominas mas v DE ovela vacsiu konkurenciu. Ludi co vedia brigadovat , nevedia po nemecky , co vedia robit iba to co dokaze hocikto ( bez kvalifikacie) su v DE plne ubytovne a tym padom ti hrozi ze sa zaradis na samotne dno spolocnosti kde budes mat nekonecny ocean konkurencie

stellarstar
•
27. nov 2023

Na to musíš ovládať jazyk aspoň základy bez znalostí jazyka jedine ako upratovačka pre firmy. Za mna ( žijem v AT ) keď chceš s deťmi tam potrebuješ kurz bez toho nemáš šancu pracovať v MŠ, v rodine s deťmi bez jazyka ťažko jedine k novorodencom ale taktiež treba jazyk aby si vedela komunikovat s rodičmi. Chyžná čašníčka takisto bez jazyka asi ťažko. Keď ovládaš len AJ tak už len Anglicko alebo amglicke krajiny

rdx3000
•
27. nov 2023

Kamarat tam robi v “masokombinate” kusok od CZ hranic. Ak chces ozvi sa. Nakontaktujem ta.

prnrt66
•
21. júl 2026
@rdx3000

Kamarat tam robi v “masokombinate” kusok od CZ hranic. Ak chces ozvi sa. Nakontaktujem ta.

@rdx3000 ahoj, práve si hľadám prácu v Nemecku a neviem nemčinu. Veľmi dávno si reagoval/a na podobný inzerát, kde si holka hľadala prácu a ponúkol si sa pomôcť kontaktom na kamaráta, ktorý pracuje v masokombinate v Nemecku. Vedel by si mi pomôcť? Ak áno, napíš mi na email:
vivendy1@gmail.com Som vyučeny kuchár čašník , mám 38 rokov . Ďakujem