icon

Práca z domu - skúsenosti

viktoriaboris
4. okt 2017

Ma niekto skusenosti s pracou z domu? Mala by som zaujem, ponuk je nesmierne vela len ktorej sa chytit? Nie su to podvody?

sissy27
•
4. okt 2017

@viktoriaboris podľa toho, čo si predstavuješ pod pojmom "práca z domu" ... lebo ja osobne také tie klikačky a vypĺňanie dotazníkov za prácu nepovažujem a hlavne určite z toho nie je príjem, ktorý by pokryl trebárs len účet na elektrinu...
ale ak vieš robiť napríklad preklady z / do akéhokoľvek cudzieho jazyka, prípadne jazykové korektúry, účtovníctvo, právne služby, šiť alebo piecť a podobne, tak s tým sa už reálne dá aj uživiť...

vitez
•
4. okt 2017

@viktoriaboris ahoj..mohla by si poslať..,nejaké ponuky,,,aj ja by som mala záujem..dakujem

netlee
•
8. jan 2018

Úplná novinka na trhu - Pracovná ponuka ktorá Vás dostane 😊
Nová kozmetická firma Hunca Life prichádza na Slovenský, Český a Maďarský trh. Buďte aj vy medzi prvými, pridajte sa k nám.
- 28% zľava na nákup všetkých produktov
- Provízie 4% až 24%
- Bezplatná registrácia, zdarma katalóg a vzorky
- Telová a dekoratívna kozmetika, drogéria, čistiace produkty a mnoho ďalších vecí.

Firma funguje podobne ako už iné známe firmy s kozmetikou na Slovensku. Registrácia je bezplatná, všetko je nezáväzné- nič sa nedeje, keď nič neobjednáte. No už len pre seba máte výhodnejšie ceny pri registrácii, i keď by ste neobjednávali pre iných ľudí.

Hľadáme ľudí pre štart a rozbehnutie firmy. V prípade vážneho záujmu mi napíšte a dám vám viac info.

chulieta
•
14. máj 2018

Ja si privyrabam katalogovym predajom kozmetiky na prirodnej baze, mam dve spoločnosti, moja mama zase robi kytice zo stuh, oblatky alebo obcas torticku

netlee
•
15. máj 2018

Ahojte žienky,ak tu mám baby,ktoré sú na materskej,na dôchodku,či študentky a máte minimálne 18 rokov,pridajte sa do môjho tímu a začnite zarábať💶💶💶ide o novú kozmetickú firmu HuncaLife💰💰
🤗najvyššie provízie
🤗najvyššie zľavy na produkty až 28%-kupuješ so zľavou a predávaš za plnú sumu,takže už z toho máš peniažky
🤗možnosť budovania kariérneho rastu
🤗vlastný pracovný čas
🤗rôzne súťaže,darčeky a mnoho iných výhod
A TO VŠETKO ÚPLNE ZDARMA👆👆nič za to nedáš a môžeš len a len získať,pridaj sa ku mne😉👌
Viac info 📨📨

janetulka
•
23. máj 2018

Ja pracujem s kozmetikou Farmasi, som spokojna ..ak mate zaujem dozvediet sa viac , kludne mi napiste a vsetko vysvetlim

bebka05
•
23. máj 2018

Robíme s ďalšími kočkami a chalanmi na jednom projekte cez fb a instagrame a uvádzame nové produkty na trh. Chcela by som nájsť schopných a ambicióznych ľudí, ktorí by chceli byť ambasádormi tejto značky.
Ide o kozmetiku.
Výhodou nie su žiadne vstupné ani registračné poplatky, nie je potrebné zakúpiť žiadne balíčky.
Ide o spravovanie skupiny na FB, o ktorú sa treba starať a postovať v nej.
Zo všetkým pomôžem, naučím.. ja osobne mám veľmi dobré výsledky za krátky čas 😊.
Info 📩

moniika05
•
4. aug 2018

https://www.ermail.cz/link/CcaYXYmVaNaAjaVV7mXJ...
Skuste tuto klikacku, nejde o velke sumy, ale da sa tym privyrobit..

kikavajdova
•
Odpoveď bola odstránená
•
kesymoniki
•
Odpoveď bola odstránená
•
bebka05
•
17. aug 2019

dobrý deň, môžem Vás poprosiť o bližšie info. Ďakujem

hippovka
•
26. feb 2020

@janetulka ahoj. Mozem poprosít info?

kikavajdova
•
26. feb 2020

@kesymoniki môžem viac info ohľadom lepenie pre automobilový priemysel a aj dáky vstupny poplatok platiť a máte aj nejaký dôkaz že naozaj vyplácajú? prosím odpíšte ďakujem

hefo
•
26. feb 2020

@hippovka Neexistuje žiadna nekvalifikovaná práca na doma, ktorou sa dajú zarobiť rozumné peniaze (v prepočte napr. na hodinu práce)! Zarobiť sa dá len niečím, čo vyžaduje slušnú kvalifikáciu - programovanie, preklady, účtovníctvo a pod.

hefo
•
26. feb 2020

@kikavajdova Tým rečiam never. MLM je, že budeš musieť zháňať ešte väčších zúfalcov, ktorí budú robiť "na teba" a Forex je obchodovanie, kde človek príde aj o gate (ak nemá veľa peňazí alebo veľa informácií)!

Odhliadnuc od toho, že príspevok je pol roka starý...

hippovka
•
Autor odpoveď zmazal
•
tinusqua2015
•
23. aug 2020

ahojte rada by som sa chcela poradit ohladom nejakej praci z domu ale ziadne take klikacky ani s kozmetikou nieco take co by aj naozaj bolo platene a sa aj oplatilo .Dakujem za kazdu radu.

damtiporiti
•
23. aug 2020

@tinusqua2015 na to musíš ale aj vedieť niečo robiť, nestačí pustiť internet a písať somariny. Rád je tu kopec, len si treba prečítať.

swwan
•
6. feb 2021

@tinusqua2015 ahoj,ak máš stále chuť pracovať z pohodlia domova,tak mi napis😉

swwan
•
6. feb 2021

@hippovka ahoj,ak máš stále chuť pracovať z pohodlia domova,tak mi napis😉

nadiad
•
Odpoveď bola odstránená
•
andreaandreajj
•
Odpoveď bola odstránená
•
lily_279
•
9. aug 2022

Viem o aplikácii, kde sa dá zarobiť, je to overené bez vstupného poplatku. Ak máš záujem píš správu 🙂