icon

Prečo ste dali výpoveď?

10. jún 2023

Išli ste do lepšieho noveho zamestnania alebo ste to olutovali?

lukas212
•
Odpoveď bola odstránená
•
vanilkovazmrzka
•
10. jún 2023

Vypoved som dala raz, lebo v tom kancli mavali zapnute radio expres a v takom prostredi sa neda normalne zit a mentalne prosperovat.

janinque
•
10. jún 2023

@vanilkovazmrzka 😂😂😂😂😂
You made my day!
😂😂😂😂😂

hankab
•
10. jún 2023

Po 4 rokoch som vyhorela, stahovala som sa 120km od prace, kvoli blbemu sefovi. Nikdy som nelutovala, ze som odisla. Ale zaroven je vsade nieco zle, aj v novej praci bude casom.

petamich
•
10. jún 2023

vypoved som dala 3x v zivote a nikdy som to neolutovala 🙂 vsetko ma svoje pre a proti ale lutovat nemam co

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
zorkahorka
•
10. jún 2023

Prvykrat preto, ze ma vzali na vysku. Nic lepsie sa mi nemohlo prihodit... druhykrat som potrebovala uz zmenit miesto a pohnut sa dalej. Nelutujem, podrastla som a s exkolegami sa stretavam doposial. Teraz to bude zrejme do tretice - praca nekontabilna s rodinou 🙂

lily14
•
11. jún 2023

Kôli rodine,neolutovala

marianarem
•
11. jún 2023

Ja som tesne po skole robila na pracovisku, kde skapal pes. Nebol tam skoro nikto mlady a ani takmer nikto v strednom veku. Cize ludia v dochodkovom veku. S cim by som vobec nemala problem, ale az na 1-2 pripady to boli ludia, ktori boli mili, no uz sa nejako o nic nesnazii, nezaujimali sa o nove veci. Bolo tam naozaj mrtvo, ku koncu som sa uz v noci budila s uzkostou a pocitom, ze musim odtial ujst.

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
jaskolka
•
11. jún 2023

1.som si nasla lepšiu prácu s lepším platom
2.stahovala som sa po svadbe 150 km inde.

marca12
•
11. jún 2023

Vypoved som dala,lebo to pracovne prostredie sa nedalo vydrzat. Sef dennodenne krical,vulgarne nadaval,zuril a to denne celu pracovnu dobu. Hadal sa neustale s rodinou,ktora s nim tiez pracovala. Vydrzala som tam par rokov. Jedneho dna toho uz bolo tolko,ze ked na mna v telefone nakrical,povedala som mu,ze koncim a davam vypoved. Jasne,ze som isla do lepsieho. Uz nic horsie ako som zazila tam,sa neda zazit.

nique
•
11. jún 2023

1. Po dvoch rokoch
2. Po 6. rokoch
3. Po 12. rokoch
Vždy som išla do lepšieho. Bol to výrazný kariérny skok

doriiis
•
11. jún 2023

1.praca - sťahovanie
2.praca - zrušili mi zmenu a rozpustili ,,mojich" ľudí".Rozhodla som sa opustiť komplet celú firmu
3.praca - v skúšobnej dobe som sa rozhodla ďalej nepokračovať,nebavilo ma to a nebavil ma kolektív
Ani jednu výpoveď som nikdy neolutovala

diewcatqoo
•
11. jún 2023

Prvykrat po polroku, lebo som menila pracu (bolo to ako z kaluze do blata - z montaznej haly do obchodu 🙂 ), druhykrat po tiez asi po polroku, lebo ma prijali na vysku. Potom som takmer celu vysku brigadovala v dalsom obchode, tak tam som sa potom tiez lucila, aj ked to nebola vypoved v pravom zmysle slova. Lucila som sa, lebo som skoncila VS a hned som si nasla pracu na TPP v zahranici. A tam som teda uz dlhooo a som spokojna.
Ziadnu vypoved som neolutovala, kazda ma nejako v zivote posunula, dala mi nove skusenosti a nove znamosti.

janka1011
•
11. jún 2023

@vanilkovazmrzka čo máš proti rádiu expres? 😅
Ináč, mne sa zasa oveľa lepšie pracuje s rádiom...

wiwi28
•
11. jún 2023

Výpoveď som dávala 4x za život a vždy to bolo kvôli tomu, ze som dostala inú/ zaujímavejší prácu.

karinka223
•
Odpoveď bola odstránená
•
missviolet
•
11. jún 2023

neoľutovala som, zazila som bossing, nemala som 9 mesiacov schvalenu žiadnu dovolenku (ani jediny den), ked som bola u lekara, nadriadeny pytal lekarske správy, na PN vydierana, ze kedy sa uz vratim, ze to je jedno, ze este nie som vylircena - zdravotné problémy vyplyvali z naplne prace atd atd mozem pokracovat donekonecna

sasa2
•
11. jún 2023

@vanilkovazmrzka v mňa to bolo rádio vlna. 🤦ale teda hlavným dôvodom bol pracovný čas.

xnatalkax
•
11. jún 2023

@vanilkovazmrzka no tak lepsie ako radio Regina!! 😂 to bol masaker