Priateľský šéf
neviem uz fakt co si mysliet, ale davnejsie som si vsimla od mojho sefa naznaky alebo aspin si myslim, ze ide o naznaky. nastupila som do prace pred rokom, ale zacalo sa to az nedavno, sef hoci s nami travi dost casu a sme takmer zensky kolektiv, nikdy ziadnej neprejavil zaujem, vsak jednak to aj vidime a jednak viete, zensky kolektiv, klebety. paci sa viacerym mojim kolegyniam, je to mlady muz, len o 3 roky starsi odo mna, ja mam 27 no a je slobodny. nejaky vzath mal ale to viem len od kolegyn, ze sa rozisli dost nestastne, ona vraj nechcela deti a dlho ho s tym natahovala, takze bol zdrteny. no v tom case som nastupila aj ja ale sef nikoho nemal, prisiel mi ako nejaky workoholik alebo co, no neriesila som. ale posledne 2-3 mesiace to trva, zacal byt viac priatelsky ku mne. najprv som si mydslela, ze je taky aj k ostatnym kolegyniam, no casom som si vsimla, ze sice s nimi posranduje, ale rychlo odide prec do kanclu. pri mne si vzdy najde zamienku, aby mi toto vyvsetlil, tamto vysvetlil, niekedy banality, zdrziava sa pri mojom stole dlhsie, a najprv som myslela, ze som neschopna alebo co a preto, ale casom si to vsimli aj kolegyne. furt si nieco najde, ked odchadzame z prace, este ma zdrzuje recami, niekedy take banality, ze aky som mala den, ci som vsetko zvladla, ci som v poriadku. nehovorim, je to mily muz, pritatzlivy naozaj, kazdej sa paci a kazda mu to vzdy davala najavo, ale on nereagoval. lenze ja som si robila pracu a hoci sme obcas prehodili par slov, vzdy som videla, ze tie kolegynky sa chichocu, ved nemam im to za zle, je mily, pekny, charizmaticky, gentleman. no lenze okrem slov sa zacali aj "nevinne" dotyky, ze sa cezo mna nahne, ze sa postavi za moj chrbat a je blizko mojich vlasov a take ,vidim, ako sa na mna vzdy pozera cez sklo, vidim ze ak je v miestnosti, hovori nieco vsetkym a pozera pritom na mna. ja som dost chladna, povedala by som, paci sa mi a vzdy sa mi aj, no je to sef, tak som to neriesila nijako. ale teraz, ci nepotrebujem nieco kupit lebo ma cestu do obchodu, ci nechcem obed, minule zavtipkoval, ci neskocime na kavu, a ja cela zmatena krava som povedala NIE, lebo uz nieco mam. ja ani neviem, o co ide. no aj tak pokracuje dalej. sukromne v kontakte nie sme ani, on mi nenapisal ani nic, ani celkovo s kolegynami neni, lebo mame taky pracovny kodex, ze sef a kolegyne alebo aj externi kolegovia, ze proste nie. ako on vo vztahu ku nam myslim. minule nieco naznacil, uz sme isli domov, ze ma zasady a ze chce pockat na vhodnu chvilu. nechapem? aka vhodna chvila? uprimne, zdrhla som...vlastne vzdy zdrhnem, lebo nechapem, minule sme mali poradu vo volnejsej a priatelskej atmosfere, doniesli sme aj obcerstvenie, hoci bol mily aj k ostatnym, neustale telom bol natoceny ku mne, pohladom vyhladaval mna a potom sa suverene od kolegyn vzdialil a stal pri mne, nieco sme prehovorili, no mala som zly den z inych dovodov, tak som bola mlkva ako puk a on tam iba stal, pri mne a ostane kolegyne mal doslova v riti ako to mam takto povedat, sa ospravedlnujem sa toto rozpisanie, mozno si len namyslam, ja nemam odvahu sa ho spytat na rovinu a ako by to vyznelo? ze "chcete ma"? to mi pride kus aj ubohe, takze neviem co to ma znamenat, tie vtipky a podobne, som proste ako zablokovana, asi si ma viete predstavit ze hoci sa mi aj paci, ja mam hlavu v praci a preto toto vnimam tak ze fuh, co to je? 🙂 vlastne ani neviem ci to mam nejako brat
Dnes som nebola v praci keďže som mala jedno školenie v meste, ktoré trvalo celý deň. Išla som až teraz domov, výnimočne autobusom a mala som na sebe kvetinové šaty, s rukávom, čierne silonky a opätky a hrdo si kráčam....
Okolo išiel sef!!! Nesrandujem, naozaj išiel na auto, skoro mu oči vypadli, do práce nezvyknem nosiť opätky, málokedy.....a ja som si tak veselo kráčala, hlava hore, úsmev na tvári a on sa len pozeral... A ja si tak uvedomujem týmto, čo sa deje, že keď som ja spokojná a šťastná, moja hodnota nezáleží od iných, od muža 🙂 ☘️
No môžeš od neho čakať správy myslím si ...😂😂😂 Ale asi by som ho odpalkovala ak by zasa skúšal,že už niekoho máš ... Lebo keby to s tebou naozaj myslel úprimne a bral ohľad na tvoje city .. neurobil by to čo urobil.
Ahojte. Tak prispievam tu zase 🙂 iba taká zaujímavosť, že aký je život zvláštny a prekvapivý. V práci nič nové, žiadny záujem ani nezáujem. Dosť to filtrujem a cítim sa spokojne. Občas si spomeniem, ale to nič. No v lete idem na svadbu mojej veľmi dobrej kamarátky a zrazu som si tak uvedomila jednu vec.....ešte v zime, keďže som nezadaná ,mi kamarátka navrhla ,že nech si pokojne vezmem známeho alebo kamaráta ako partnera. Dlhšie som vtedy premýšľala koho by som vzala, chcela som niekoho, kto bude slušný, milý a spoločenský a kto si aj zatancuje. Keďže väčšina známych je zadaných, to som brat nechcela, tak som nakoniec oslovila 3 mojich kamarátov. Dvaja ale odmietli, lebo jeden že na také nechodí a jeden v ten čas bude na dovolenke. Jeden povedal hneď, že samozrejme pôjde rád, dokonca tu moju kamarátku aj na diaľku pozná. V ten čas viete už bol šéf taký priateľský, tak som neriešila ďalej veci a myslela som si časom, že so šéfom bude niečo vjac a že možno napokon na svadbu pôjde on. S kamarátom sme si na rovinu povedali že ak jeden z nás bude zadaný, samozrejme na svadbu ja pôjdem s frajerom alebo on nepôjde, mali sme takú "dohodu", lebo nikto z nás nevedel v zime ako to bude 🙂. A pred časom sme sa skontaktovali s tým kamarátom, on mňa, či to platí a či niekoho nemám, lebo zmenit sa mohlo všeličo. Totiž, s tým mojim kamarátom sa poznáme už 11 rokov. Spoznali sme sa cez iného chalana a chodili sme ešte s nejakými ľuďmi na chaty, stanovať, opekať ako pubertiaci. Vtedy sa mi páčil, aj ja jemu, ale boli sme mladí a teda hlavne ja, mala som 16 a on mal vtedy 20. No vtedy som bola rozlietaná a preňho som bola asi len pubertiacka, navyše on bol pre mňa starý chren 🙂 nikdy na mňa netlačil, nikdy medzi nami k ničomu nedošlo, iba raz ma pobozkal, pretože každý videl že k sebe máme blizsie. A aj sme to cítilo len no hovorím, starý chren 🙂 🙂 Ale časom som si našla dlhší vzťah, on mal nejaký vzťah potom tiež. Život išiel ďalej a hoci sme za stále všetci stretávali, už sms nikdy nemysleli na nejaké city, ale niečo tam bolo stále, ale ja som neriešila ani on.
Paradoxne teraz som si uvedomila, že nikdy by som si neplmyslela, že na svadbu pôjdem práve s ním. Vždy som chcela na prvú svadbu nejakej kamarátky ísť s partnerom. Nie že by som nebola rada, je to gentleman, je naňho spoľahnutie, len v láske nemal šťastie keďže je single. Rovnako ako ja.
Čo tým chcem povedať.... Že niektoré veci človek neočakáva. Ideme tam ako taneční partneri a to som teda ako predstavu nikdy nemala 🙂 a prečo to píšem? Nie preto, že dúfam vo vzťah a naivne si myslím, že aká NÁHODAAA. Vôbec nie. Chcem tým povedať, že aký je život zaujímavý a niečo úplne iné nám prináša, ako si možno prajeme ale pre niečo sa to asi deje. Ja som totiž tajne dúfala že veci sa zmenia a na svadbu pôjdem s viete kým, mala som oci inde 🙂 🙂 🙂 život to chce asi inak 🙂 a vôbec som toto nečakala, dnes mi to vlastne až prišlo na rozumz že aké je to cudnee 🙂
Prepac ale je mi usmevne ze v 16tich ti 20rocny pripadal ako stary chren 😂😂😂🙊 mne v tom veku take tie typy do 5 rokov starsich chalanov pripadali najviac pritazlivi 😂 Manzela mam nakoniec o 10 rokov starsieho, a to ked sa bavime o minulosti.. a on spomina vysoku skolu a diskoteky v tych rokoch, ked ja som este na zakladnej skole pomaly kacera tahala za sebou, tak sa smejeme 😂
@sindyem ano vtedy mi tam pripadal, ja som sa ešte celkom rada bavila a snívala a mala hlavu v oblakoch a on vtedy už študoval na VŠ a veci videl inak, býval už sám mimo rodičov a áno, bol vtedy už na svoj vek dosť vyzretý :D veď sa smejem, že vyzeral pre mňa ako starý chren 🙂 🙂 :D
ahojte už dlho som tu neprispela a tak mi napadlo tu prispieť že ako sa veci majú.....takže mám novinku, črtá sa mi praca v našom hlavnom meste kde som bola pozvaná na pohovor, všimli si môj životopis a ponúkajú viac a v podstate podobne ako to čo robím teraz, čo beriem ako príležitosť a nový začiatok.....ak sa to podarí z tejto práce odídem...šéf je v pohode ale samozrejme že sa nič neudialo nové, našťastie neryoe ani nič, len sleduje a pokukava a tá jeho ex, ani neviem čo s ňou sa deje 🙂
ja som ale niekoho nedávno spoznala, oslovil ma jeden muž na zoznamke kde som mala už dávno vytvorený profil, ale nechodievala som tam....a neviem prečo mi napísal, nemám tam už ani fotku, že či by mi prekážalo vek 34 rokov....mal tam fotky, celkom zaujímavo vyplnený profil, nie je to síce vyzorovo môj typ ale ani neviem prečo som odpísala, že mi to neprekáža.... vykľul sa z neho celkom zaujímavý spoločník na písanie, je slobodný asi 3/4 roka a po 3 ročnom vzťahu, a paradoxne z BA.....ja som v týchto veciach dosť opatrná, lebo kadejaki ľudia sa nájdu na nete, ale tak sme si teda vymenili zopár správ a viac, a viac, je ITčkar, býva sám, hovorím si, no dám tomu teda šancu a súhlasila som s tým, aby sme si neskôr o pár dní zavolali.....a tak sa z toho vykľulo, že má pozýva na "rande" alebo ako to nazvať, rád by ma spoznal a teda po pohovore v BA mi to možno padne aj vhod s niekým iba nezáväzne zájsť na kávu 🙂 na mužov teraz príliš nemám čas a ani sa s nikým nestretávam, takže možno to nie je ani tak na zahodenie, no každopádne som sa chcela s vami podeliť a ak by ťa BA čo sa tuka práce vyšla veľmi by som bola rada 🙂
A ešte k tej svadbe tá sa blíži samozrejme aj s mojím tanečným partnerom, čo sa stále smejem že tam ideme spolu ale to samozrejme, že tam neriešime nič, iba som sa smiala, že takto to vypálilo🙂
Jaaaj super že si napísala😊 som rada,že sa ti darí🙂 k tej zoznamke, ja som sa cez zoznamku zoznámila s mojim manželom, síce to bolo pred 14 rokmi....inác aká zhoda náhod...ked s nim pojdes na kávu, vsak uvidís,mozno tam bude sympatia😊 ja sa pamatam,ked som sa mala 1x stretnut uz teraz s mojim muzom zo zoznamky, mala som na zoznamky svoj názor, ze tam sú psychopati🙈🙈🙈ale vobec to tak nie je...sice je ich tam málo,ale sú tam aj normálny chlapi,ktorý nemaju moznost inak sa zoznamovat....napr.moj muz mal vtedy 27 rokov, od rána do večera v robote,potom domov...v robote len chlapi, mal síce okruh kamarátov,nebol ani domased,no zas diskotéky a bary neboli jeho parketa...osud mu proste nadelil mna😁je z neho super manžel aj otec,ja som zoznamke vďačná, že sme sa takto našli😊😊😊
Ahooooj.
Keby ti vyšla práca v Ba, bola by to super zmena, nie útek, ale nové skúsenosti.
Na rande choď, keby niečo tak sa mu stratiš, alebo naopak získaš kamoša prípadne novú partiu.
Uz som na teba aj myzslela, ze ako sa ti dari. Je to nova prilezitost, ak by ta prijali.
Na "rande" urcite zajdi. Ak nic z toho, aspon spoznas noveho cloveka a prides na ine myslienky.
Btw, ja som sa so svojim spoznala este cez pokec 😂 neviem, ci to este funguje, ale som tomu foru vdacna za naj manzela pre mna.
Drzim ti palce.
Sledujem túto tému od začiatku, už je to pol roka čo sa autorka neozvala, čo máš nové?
@katarinakatka57
@jakubik ano, aj mna by zaujimalo, co ma @autorka nove 😊 velmi som jej fandila 😊
Ahoj autorka práve som narazila na tvoj príbeh,celý som ho prečítala.aky je tvoj život teraz?🙂

@sasitimi17 myslíš toho mladého dnes? Nie nevypytal, pretože som mala naponáhlo a vlastne vždy potom skupinovom civceni je tam trošku chaos, kazdy skladá náčinie a tak, a ja som popravde na to ani nemyslela, skôr som len chcela dať najavo to že existujú aj iní muži a že netreba na nich zanevriet 🙂 tento ani neviem, ako sa volá, to naozaj ani som nevnímala, že by o niečo málo ísť, ale niektorých ľudí registrujem, lebo chodia na tie isté skupinoky čo ja, dnes tam bolo viac nových, jeho ani neviem či som niekedy zahliadla odkedy tam chodím :D niektorí muži prídu raz a potom už ich tam nevidím, že možno sa im nepáči to cvičenie alebo tak 🙂 ale aj ženy samozrejme 🙂 ...mak si sa teda na to pýtala či si vypýtal a ďakujem za kompliment 🙂