Šikanujú ma v robote. Ako vydržať 2 mesiace?
Ahojte, musim sa sem vypisat. Som madarka, so silnym madarskym prizvukom. Pracujem v Bratislave v jednom obchode a kolegovia ma ponizuju, aj pred zakaznikmi. Pred nimi som silna, nenechavam sa, ale doma placem, idem do roboty a napina ma, je mi na vracanie, velmi silne a bodave tlaky na hrudniku. Poviem zopar prikladov. Podala som uz konecne po roku vypoved, ale cim dalej, tym je to horsie. Preco som musela doteraz cakat? Kvoli hypoteke, aby sme konecne mohli byvat vo svojom....
1. Pohadala som sa s kolegom, kedze robim za neho robotu. Naozaj som mala nervy, tak som sla radsej si umyt ruky a zatvorila som na seba dvere, a iba pocujem, sefka mu hovori: cccccc, nenechaj sa, ved je madarka...... Vysla som von, a zacali sa mi vsetci smiat, ze tu dlho nevydrzim.
2. Zakaznici sa ma pytaju, ci sa tu dobre citim a vidia, ze mi nepomahaju
3. Vynada mi pred zakaznikom, ze nic neviem (robim za inych inu robotu)
4. Pri vypovedi som od sefky pytala pero, teda poprosila som ju, a ona zdvihla pero nadomnou a hodila na stol (viete ja rappari mikrofon) a pyta sa ma: vies kam chod? Do pice. 😳
5. Mam este 2 mesiace, a ja uz nevladzem. Mali sme svadbu pred rokom, a pytali sa, kedy budeme mat babo, a ja ze po svadbe kedykolvek. Uz je to rok (bohuzial sa nam nedari a aj z toho som na prasky), a VYSMIEVA SA mi kolega, ze manzel ma urcite nejaku vadu a preto sa nedari.
6. Brigadnik, sopliak, polavil moju stolicku na chrbte, aked som sa chcela opriet, tak som skoro spadla dozadu.
7. Vysmevky tipu, ked niekto nieco pokazi: co si madar?
8. Minula mi zakaznicka spievala 😄 aby mi zdvihla naladu.
Sme tu 3 zamestatnanci + brigadnik a sefka. Ale ja nevladzem. Pn nechcem.... Nechcem byt zatvorena, ale zaroven neviem, co by som mala robit. :( meditovat? Brat lieky este na tie 2 mesiace? :( zacalo sa to po 3 mesiacoch skusobnej doby a to tak, ze sa ma sefka pyta, ci chcem facku, lebo som neurobila nieco spravne, ale kedze mi to ani neukazoval/nepovedali ako treba, tak som este aj ja dostala. A este raz, ja sa pred nimi robim, ze ma nevedia urazit, smejem sa na nich, odvravam, nenecham sa... nechcem im ani ukazat, ze ma zranuju.
Dakujem......
To je strašné ze niektorí ludia sa takto dokážu chovat k druhému, hrôza fakt, vôbec sa netráp co si kto pomyslí, chod na pn, ja by som tam nezvládla byť.
Toxicke prostredie. Na PN mozes ist aj vo vypovednej dobe. Povies, ze ta ofuklo z klimy a seklo ta. Za to, ze si dobra dusa, znicia ta. …ale zdravie mas len jedno. A poradim ti, na nervy pred pracou pomoze Sedatif PC homeopatikum dve tabletky cmulat. Mne to velmi pomahalo pred narocnymi poradami, stretnutiami, skuskami. Pisu 3xdenne 2 tablety - s tym by si to mohla vydrat. Ale lepsia pomoc je PN.

Ahoj autorka, po vypovedi ktoru som dostala (bola som na pn a mala som tu drzost ist si kupit lieky a potraviny!) - som o 3 mesiace otehotnela. Takze ich nech aj hned slak trafi 😁 chod na pn. Uvidis ako ti bude dobre. A taketo k. rvy by si zasluzili bez milosti u.jebat do modrozltofialova s trvalymi nasledkamy nech uz nikoho nenicia. Viem je to hnusne ale v tomto ja zastavam pravudlo, kto do teba kamenom ty do neho dvoma a aspom o 20 kg tazsimi. Neznasam takychto parchantov. Aj keby si bola po slovensky riadne nevedela, nikto sa k tebe takto nechutne chovat nesmie. Vedia vobec ti dementi nejaky iny jazyk okrem slovenskeho? Natrafila si na bandu psychopatov a zrúd.
Prajem ti pokojne obdobie, a ked budes v klude pride aj babo rychlo 😃 A urcite si najdes pracu, kde budu normalni ludia - ludsky. Vela stastia a v rvojom pripade aj zdraveho egoizmu 😉