icon

Skontroluje mi niekto výplatnú pásku?

missviolet
8. júl 2021

Ahojte,
som zmatena a momentalne aj kusok nastvana, ale rada sa necham vyviest z omylu a poucit sa, kde je moj predpoklad nespravny, lebo momentalne si myslim, ze mi v cistom chyba cca 75 eur.
Toto je prvy mesiac po zvyseny platu na 1800btt, co by malo davat v cistom podla online kalkulaciek cca 1330eur. Uplatnujem si nezdanitelny zaklad, deti nemam. Strhava sa zdanenie 23eurovych poukazok edenred, cca okolo 5 eur. Stravne plne hradene zamestnavatelom, ziadna zrazka. Cize bezna mzda by mala byt okolo 1325eur v cistom. Tento mesiac som mala 250 eur premie - jasne, viem, zdanuje sa. Ale ja si myslim, ze som mala dostat cca 1500e v cistom, ale dostala som len 1427e.
Ako to, ze scitanie odpracovanych dni + lekar + cerpana dovolenka nedavaju dokopy zakladny plat 1800 btt, ale len 1693e btt (vyzltene)? Pretoze to je presne ta stovka v hrubom, cca 70 v cistom, co mi proste nesedi.
Budem vdacna za akukolvek pomoc, radu ci vysvetlenie, pretoze momentalne to nechapem vobec. Vlastne uctovne nemame, robi ho nam externa firma a nemam vobec kontakt na niekoho odtial.
Dakujem kazdemu, kto sa ozve 🙂

Skontroluje mi niekto výplatnú pásku?
Strana
z2
karolinakr
9. júl 2021

@missviolet
Na MTV Letizia Grace chcel našetriť tiež do 30ky prvy milion a aj ked to vyzera nemožne, da sa to dosiahnut. ona mala svoju reklamu a cpala sa na všetky akcie a potom z toho ťažila, svoja značka oblečenia, svoje video cvičenie, hoci bola pri tele a dostala aj cenu roka za uspešnu influenecerku, Ono sa to tak nabaluje. že človek spravi jedno a otvoria sa mu ďalšie dvere. Prestal som to pozerať pri časti, ked mala 300 000.
Inak s tvojou jazykovou vybavou by som tu asi nestracala čas, team leadera možeš robiť aj vonku a tam už ten vyšši manažment je aj 6000. No a to je presne to, čo by som spravila v 18 teraz ja

missviolet
autor
9. júl 2021

@karolinakr ja uplne verim, samozrejme, ze sa to da, len ja urcite nie :D su ludia, co idu influencer smerom a vedia sa predat, su ludia s vybornym napadom a zalozia uspesny biznis... klobuk dole, sikovni.
Ja sa v zahranici nevidim, som taka divna povaha, bola by som stale sama, ale co je podstatnejsie, vychovali ma stari rodicia, babka uz po smrti, ale o dedka sa treba starat, tak som doma 🙂

Strana
z2