icon

Tehotenstvo a nová práca

20. sep 2021

Ahojte, keďže po rodičovskej som dostala v práci výpoveď a keďže sme plánovali a plánujeme druhé dieťa, kedy je to v novej práci podľa vás prijateľné? Bohužiaľ pracovať musíme ale tak aj hodiny tikajú ..chápete,ďakujem za názor aj skusenosti

adminka11
•
21. sep 2021

Ahoj, ja som tiez tento mesiac nastupila do novej prace a teraz som zistila ze som tehu tak neviem, ale urcite im to dam co najskor vediet a uvidim

lavienocka
•
21. sep 2021

Tak po pol roku😉

ofzuza
•
21. sep 2021

Zalezi aka je to praca, kolko trva zaskolenie atd

azurova99
•
21. sep 2021

Tak určite by som počkala mňa prijali ,ale zistila som že som tehotná tak, že nie nevzali má.nakoniec lebo im to nevyhovuje potom

adoska717
•
21. sep 2021

Ja som bola necely mesiac v novej robote ked som zistila ze som v 5tt...pp sa ukoncil nakolko to bola (vraj😄 podla nich) fyzicky narocna robota a uz maly pripad ze zena pocas prace potratila a vysudila od nich 10tis€

autor
•
21. sep 2021

@ofzuza nič náročné,odborná práca, zaškolenie asi dva týždne,už som po ňom..robím od septembra

autor
•
21. sep 2021

@adoska717 hej ono kym sa neskončí skúšobná doba,tak nehrozí..lebo aj keď nemôžu vyhodit kvôli tehu, zakamufluju ten dôvod nejak a aj tak človeka vyhodia

lusyc
•
21. sep 2021

Ja som sa šéfky rovno opýtala, kedy môžem ísť na materskú. Tak povedala, že aspoň rok, keby som vydržala. Aj ta sa zadarilo o 9 mesiacov a o 14 mesiacov po nástupe do práce som ostala doma. Zatiaľ ma nevyhodili.

janickacrazy
•
21. sep 2021

Tak po skúšobnej dobe sa môžete začať snažiť, veď možno sa hneď nepodarí, neviem, aký máš vek, ale mne sa podarilo otehu hneď ako som nastúpila a keďže som mala zdravotné problémy, tak sa to nedalo utajiť, tak ma vykopli ako špinavé prádlo, bola to ale práca, ktorá je v tehu zakázaná.

autor
•
21. sep 2021

@lusyc tak keď si mala zmluvu na dobu neurčitú,tak ťa len tak vyhodiť nemôžu..mne dali na rok určitú,ale spoliehať sa a čakať, že mi dajú potom neurčito, je zbytočne,,môžu aj nemusia a potom zas budem čakať v novej kedy môžem otehu