icon

Učiteľka chce zmeniť prácu

22. apr 2023

Kamoska ucitelka chce zmenit pracu. Prax 15 rokov v uceni geografie a biologie. Myslite, ze ma vobec sancu najst si nieco ine?

nelca0510
•
22. apr 2023

No,to by mala vedieť ona co vie a keď vyštudovala,čo všetko s tým okrem učiteľstva môže robiť.

zuzanockamt
•
22. apr 2023

Samozrejme, že má šancu. Závisí aj od toho, čo ešte vie ponúknuť. Ale nebála by som sa.

alienkami
•
22. apr 2023

Môže skúsiť nejakú administratívu, ale musí byť pripravená, že ju budú v podstate brať ako človeka bez praxe. Možno nejaký úrad - nech si skúsi pozrieť výberové konania na www.slovensko.sk, banky, poisťovne... Predpokladám, že za pás ísť nechce (hoci za pásom pracujú aj ľudia s VŠ vzdelaním - keď nič iné nie je). Môže si urobiť nejaký kurz - masérsky, jazykový... Možností je veľa.

zuzanockamt
•
22. apr 2023

A ak sa môžem spýtať, prečo plánuje zmenu práce? Vyhorenie?

autor
•
22. apr 2023

@zuzanockamt Stale to iste dokolecka. Rutina.

autor
•
22. apr 2023

@alienkami To je dobry napad.

alienkami
•
22. apr 2023

Každá práca sa časom stane rutinnou.

svetlonos
•
22. apr 2023

Mna skor zaujimalo, preco to riesis ty. Pretoze ak ona chce zmenit pracu a poprosila ta zu o radu, budis. Ake pokial ma v tom jasno, nepotrebuje tu odpovede cudzich ludi. Ale ak to zaujima len teba, tak ozaj nerozumiem, co riesis. Prosim ta to nemadlim v zlom, len to nechapem.

mamina7070
•
22. apr 2023

sice nechapem preco to neriesi sama ale napr tu moze skusit (len plat bude nizsi ako v skolstve)
https://open.slovensko.sk/VK/SelectionProcedure...