Uplatnenie sa v škôlke po štúdiu predškolskej a elementárnej pedagogiky
ahojte, zaujímalo by ma či ste si po skončení skoly aj naozaj nasli prácu v škôlke , obávam sa toho, že investujem čas a peniaze do externého štúdia a potom prídem na to, že aj tak sa tam bez známosti nezamestnám. za každú opoveď budem rada 🙂
@vtacatko2 ja som dorobila skolu pred 9 rokmi v BA. Poslala som vela zivotopisov nikto ma nezavolal ani na pohovor. Bola som mlada - 23r., bez deti a skusenosti. Po materskej som to znovu skusila a mohla som si vyberat. Vsade ma vzali...preco to vtedy bolo tak a potom inak neviem.
Ja mam zatial len strednu PG a už po maturite cez prazdniny ma zavolali robit do mš 😇 takže podla mna sa to oplati... ak nechceš ist na 3 roky minimalne na vš tak choj na pomaturitne.. a môžeš robit v mš aj v škd
Ale kde, chnapnu po Tebe niekde vo vacsom meste. A odporucam ist na male deti robit, tie do 3 rokov, to nikto nechce prakticky robit. Ja som vdaka tomuto v Rakusku ziadany artikel. Lebo vydrzat v skolke a robit to s radostou a roky je raritne. Vela ludi po par rokoch zdrhne. Teda hlavne tu, vela ludom vypovie imunita. Tri kolegyne s tym sekli kvoli imunite. Lebo uz im pichali imunor a proste furt to islo dole vodou. Cize je to narocna praca aj pre telo

@vtacatko2 mne sa to podarilo ale bola to dlhá cesta, všetko je o šťastí a o ludoch