V akej oblasti pracujete ako žena po štyridsiatke?
Ahojte, idem robiť takú anketu medzi zrelými ženami 40+. V akej oblasti pracujete, baví vás práca? Ja nejako prehodnocujem, som Sales Manager, resp. BD manager a už cítim, že som z práce unavená a nemám toľko energie a sily, ako keď som mala 30 alebo 35 rokov.
Normálne rozmýšľam nad tým, že by som išla robiť nejakú administratívnu prácu za niečo viac ako minimálnu mzdu, ale s kľudom...
Aktuálne mám 45 r.
Preto ma zaujíma: ženy nad 40r, v akej oblasti pracujete?
Pokojne anonymne, keďže je to viac súkromná téma, aj ja som anonym.
mam 42 rokov, pracujem 18rokov v jednej firme - moja prva praca, postupne som sa od sekretarky s prvou vyplatou vo vyske 416€ 🙂 az na finance man., 4800€ v hrubom, neviem si predstavit zmenit poziciu, skrz ludi, kolektivu atd. je mi tam dobre a dufam, ze tam ostanem az do dochodku :D
mam 42 rokov, pracujem 18rokov v jednej firme - moja prva praca, postupne som sa od sekretarky s prvou vyplatou vo vyske 416€ 🙂 az na finance man., 4800€ v hrubom, neviem si predstavit zmenit poziciu, skrz ludi, kolektivu atd. je mi tam dobre a dufam, ze tam ostanem az do dochodku :D
@anonym_4d8ea9 toto je skvelé.
@anonym_autor 47 r predávam u developera byty.Bavi ma to, plat fajn, ale pri tých mladých ľuďoch už vidím, že sú niekde inde, žijú firmou, namotivovani ja už chcem odrobiť a mať čas na rodinu, seba.
@anonym_autor 47 r predávam u developera byty.Bavi ma to, plat fajn, ale pri tých mladých ľuďoch už vidím, že sú niekde inde, žijú firmou, namotivovani ja už chcem odrobiť a mať čas na rodinu, seba.
@anonym_9e90cd to musí byť super práca, moja vysnívaná
@anonym_autor 48 r, administratíva v štátnej správe, už som tu 25 rokov, meniť sa to nechystám, občas hektika, občas kľud, fajn šéf a kolektív, meniť sa nechystám
45+ od skončenia VŠ sa venujem deťom s autizmom ako špeciálny pedagóg. Fyzicky, aj psychicky vyčerpaná. Zvažujem zmenu.
@anonym_9e90cd toto som tiež chcela robiť plus sekundárny predaj.
Rozbieham vlastny biznis, lebo sa odmietam po 3 materskych vratit do mladeho dynamickeho kolektivu plneho 20tniciek pipeniek a 30tnika nafukaneho sefa. Drzte mi palce.
Pracujem ako sociálny pracovník a študujem za zdravotnú sestru, mám 35.
Rozbieham vlastny biznis, lebo sa odmietam po 3 materskych vratit do mladeho dynamickeho kolektivu plneho 20tniciek pipeniek a 30tnika nafukaneho sefa. Drzte mi palce.
@anonym_645a12 Nech ti to dobre dopadne, veľa úspechov prajem ❤️
Pracujem v zdravotníctve,mám sociálnu prácu pracujem ako vedúca plus víkendu ako IT plat 2800 v cistom
Som ucitelka a mama. Mam 41r. Nevladzem. Hluk v praci, hluk doma. Ucit v praci, ucit doma. Ale nic ine robit neviem. Snad to bude lepsie, ked moje deti budu samostatne..
Ja pracujem v školstve, som učiteľka pre 1. stupeň a plánujem tam zostať do dôchodku.
@anonym_415b26 tuez som robila roky prvostupniarku a urcite by som ostala. Podarilo sa mi na poziciu ššp a uz 5.rok som spokojnejsia ako kedykolvek predtym. Urcite vydrzim, menit nemienim.

Pohybujem sa v umeleckej brandži. Je to už dlho, popritom študujem a chcela by som si otvoriť psychologickú poradňu pre rodinu, manželstvo a jednotlivca.
Vek 54 rokov.