V koľkých rokoch ste si našli prácu a osamostatnili sa?
Mala som 23 - prvý podnájom s kamoskou a sestrami, a prvá praca na tpp 🙂 prvá výplata 550e z toho išlo 100 na podnájom 😅 ale! Užívala som si samostatnosť 🤩
Mala som 20, keď som sa vykašľala na výšku a išla som do roboty...už som nevedela vydržať doma s rodičmi, nenávidela som to tam, tak som obetovala školu...o rok na to sme s priateľom kúpili dom a zasnúbili sa
Ako sa to vezme, z domu som odišla v 19 ale na vysokú a otec mi platil len internát. Zvyšok ja sama z brigád. Okamžite po škole som sa zamestnala
Wau, vsetky jak skoro. Ja som sa az po vyske v 24. odstahovala od rodicov k priatelovi, a asi rok na to som si nasla pracu. Takze cca od 25. pracujem a som samostatna. 😄😄😄😄
Pracovat som zacala po strednej skole, v 18tke. Stahovala som sa v 25tke, ked sme si s mojim teraz uz manzelom kupili byt. V medziobdobi som 2,5 roka zila a pracovala v Nitre.
Tak pracovať som začala hneď ako som skončila stretnúť školu ani týždeň doma som neoddychla 😆 a hneď na to som dostala zamestnanecký byt a s priateľom sme sa doň hneď sťahovali, čiže 19 som mala, odvtedy bývame spolu len už v inom byte. Dnes mam 33😊
V 19 popri Vš som si na brigáde dokázala zarobiť ale bývala som v izbe v zdieľanom byte čo prenajímala moja teta tak náklady na bývanie boli nižšie… teraz mam 22 a s manželom sme si kúpili dom ešte stale študujem na VŠ
V 24-25 po VS práca a byt v podnájme 80km od mesta kde býva mama , ale na vikendy som chodila domov , úplne samostatne bývanie v 28.
Krátko pred 17. narodeninami som sa odsťahovala s frajerom ale pracovala som od 15 nepíšem že brigádovala, lebo bola som tam každý deň po škole do noci. Takze odrobene som mala takmer ako na plný úväzok. Za rok láske odzvonilo a odišla som zo Slovenska 😃
V 21 hneď ako som nastúpila na VŠ som začala pracovať, v 21,5 privát, v 22 s manželom popri VŠ vlastne bývanie. Ale z domu na internát som odišla pred 16tkou.

Mala som 5rocnu strednú a bola som medzi prvými čo mali aj 9tu triedu, takže som maturovala až v 20tke.. do dvoch týždňov po mature som si našla prácu, v obchode so špeciálnym oblečením.. chcela som pomôcť mame s financiami.. bohužiaľ mesiac po mojej maturite zomrela, takže to aj bolo moje osamostatnenie, neplánovane a rýchle..