icon

Záleží vám na morálke zamestnancov mimo práce?

2. jan 2026

Ste tu aj podnikatelky, aj manazerky, HR manazerky.

Zalezi Vam na moralke podriadenych, pokial sa netykaju prace?
Cize nieco sukromne?
Ako by ste reagovali, keby ste sa dozvedeli nieco, co je mimo vasich moralnych zasad?
Ale povedzme, ze to neovplyvnuje kvalitu prace? Bali by ste sa o meno firmy za urcitych okolnosti?
Co by bolo take, co by bola pre Vas stopka, co sa takeho zamestnanca tyka?
Napriklad mimo pracovnej doby si obcas nieco slahne... ?
Alebo ze ma kontakty na osoby s pofidernou povestou, hoci sam ma cisty register?
Nasilny k rodine, hoci bez trestneho stihania?
Mimomanzelsky pomer?
Gembler?
Dopustil sa trestneho cinu, no nedosli mu na to? Napr. poistny podvod?
Pripadne nieco ine?

Strana
z3
anonym_f4756d
7. jan 2026
@anonym_7aec3e

@anonym_f4756d skus si to nabuduce po sebe prečítať alebo nepi 😂

@anonym_7aec3e
vies co, keby som aspom pila bolo by to mozno ospravedlnenie 🫣. Moj poskedny pohar alkoholu som mala pred 4 rokmi 😁

tiezjedna
7. jan 2026
@slovakboy

@tiezjedna tak otvorene sa k pedofilii nik neprizná. K fašizmu už skôr. To ťa potom chápem. Čo ak by ti ale niekto priniesol o niekom správu, že sa odhaľoval na verejnosti, že niekde hajloval alebo niečo podobné. Vyšetrovala by si to ďalej? Prevzala by si rolu sudcu a kata? Alebo rešpektovala prezumpcii neviny?

@slovakboy to by som určite nevyšetrovala. Nie som policajt, ale zamestnávateľ, mám iné starosti (resp. mala som, firmu som predala). Predpokladám, že zložky k tom určené by svoju prácu odviedli, mne by to pristálo na stole ako hotová vec a tým pádom by to bol dôvod na ukončenie pracovného pomeru. Ale keby som ho videla niekde nejakou blbou náhodou na vlastné oči, tak by bol postup iný.

lucioques
9. jan 2026

@anonym_autor ak v práci nieje za kkta a maká ako má, problém nevidím.

Strana
z3