icon

Životopis do štátnej správy

29. dec 2022

Aku strukturu zivotopisu zvolit na poziciu do statnej spravy? Dakujem za radu.

ivka225
•
29. dec 2022

Ako kdekolvek inde.

mandzula
•
29. dec 2022

@autor podla mojich skusenosti, ak ide o nejaku beznu poziciu, viem, ze tam sa zivotopisom v zasade nikto nezaobera, dolezite je hlavne to, ci mas prislusne vzdelanie (dokladas kopiu dokladu o najvyssom dosiahnutom vzdelani) a ci prelezies testom a ustnou skuskou. Robila som v statke 15 rokov, poznala som personalistku a tej bolo fakt jedno, co ma kto v zivotopise, riadila sa tym, koho jej "odporucila" prednostka a ak nikto taky nebol, boli dolezite testy a ustna skuska. K vyssim poziciam sa vyjadrit neviem.
Ale beznym nic nepokazis.

autor
•
29. dec 2022

@mandzula dakujem

autor
•
29. dec 2022

@mandzula je to pozicia hlavny statny radca a splnam uplne vsetko, len to nechcem zivotopisom pokazit ale zase ani prehnat 😂

slavkicek
•
29. dec 2022

Pracujem v štátnej správe a životopisy nám chodia klasicke, netreba nič speci 🙂

mandzula
•
29. dec 2022

V druhej robote v statke som to aj ja dotiahla na hlavneho, no mne pomohla najma 13-rocna predchadzajuca prax v statke, takze test aj ustna boli v podstate brnkacka.
Pis pravdu, tym nic nepokazis.🙂

autor
•
29. dec 2022

@slavkicek dakujem

autor
•
29. dec 2022

@mandzula to aj mam v plane 😉

autor
•
30. dec 2022

@mandzula mozem vas trosku pootravovat? Vyhody prace v statnej sprave? Prechadzala by som zo skolstva, kde pracujem 14 rokov a platovo sa to stale zlepsuje. Avsak co pozeram tak platy v statnej sprave nic moc. Asi by som aj bola stratova, ale je to praca mojich snov. Tak sa pytam na ine vyhody?

mandzula
•
30. dec 2022

@autor poslite mi sukromnu spravu, zajtra Vam napisem.🙂

fidorka7
•
30. dec 2022

pružný prac. čas. PN, OČR, priepustka lekár, RP nikto nerieši. Ideal pre matku so školopovinnými deťmi.

fidorka7
•
30. dec 2022

30 dní dovča, podľa kolektívky 2x sick day, 1x za polrok voľno, prvý deň v septembri volno ak máš dieťa na prvom stupni ZŠ

fidorka7
•
30. dec 2022

v lete upravený prc.čas. To su kompenzácie za mizerný plat

autor
•
30. dec 2022

@mandzula dakujem, pisem

autor
•
30. dec 2022

@fidorka7 dakujem

monitqua
•
6. jan 2023

Ahojte , tiez to teraz riešim a vie mi niekto poradiť ,či mám životopis vytlačiť farebne alebo čiernobielo ? V životopise mám aj fotku,tak nie som si istá a teda zatiaľ som CV posielala len elektronicky ,ešte som nikdy netlačila ,ale teraz to ide osobne do obálky....

loginexistuje
•
6. jan 2023

pracujem vo verejnej sprave benefity ako je pisane vyssie pracovny cas je pruzny ale teda musis naplnit prac fond
co sa tyka platu tak zavisis od pozicie a od toho ako ta potrebuju vedia ist nad ramce tabuliek
zivotopis klasicky nic zvlastne na vela pozicii sa robi formalne vyberko ale tak stastie praje odvaznym

ysseba
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
6. jan 2023

@ysseba nie, nemala, cakam kedy ho vypisu, niekedy v polovici januara. Mozem viac otazok do ss?

ysseba
•
6. jan 2023

Kľudne napíš 🙂

autor
•
7. jan 2023

@ysseba pisala som ☺️

bebevita
•
18. jan 2023

napiste sukromnu spravu 🙂