icon

Ako často periete uteráky a obliečky?

24. máj 2024

Ahojte ako casto periete uteraky a obliecky? Mam pocit ze sa rozchádzame v nazoroch s manzelom ohladom tohto.
Poradte ako to mate vy. Dakujem

Strana
z4
lakebabe
25. máj 2024

@oli18 to nie su blaboly a kľudne si používaj aj týždňový uterak je to tvoja tvar 🤷‍♀️

sisska96
25. máj 2024

@stanulienkat však to. Úplne logicky. Nechápem na čo každí deň. Utierajú s tým pokakaný zadok, či čo 😅🤷🏻‍♀️

bonboniera
25. máj 2024

@oli18 a takisto ľudia so sedliackym rozumom poznajú svoju pleť ;)
@lakebabe ono je jednoduchšie zvaliť svoju lenivosť alebo pohodlnosť na “som strasne zaneprázdnená manželka, matka a ešte aj chodím do roboty (čo nikto z vás nerobí) takže nemám raz za týždeň 10 minút na to aby som zviekla periny a drbla obliečky do pračky” 😅

lakebabe
26. máj 2024

@bonboniera ja sa k tomuto už radšej nevyjadrujem , takéto veci ako výmena uteráku ráno za čistý , mam za desať sekúnd
Prať som stihala aj ked som bola od rána do večera v práci a prezliect periny pri týždňovom upratovaní je za par minút.
Každý nech ma doma ako chce, ale navazat sa do niekoho ze ma doma čísto a ma rad hygienu to je too much😄

anonymous87
26. máj 2024

@lakebabe tiez nerozumiem tym posmeskom… a potom sa divime sikane medzi detmi. Ked sa dospele zeny dokazu vysmievat z toho, ze niekto meni uteraky a postelne pradlo v inom intervale ako oni 🤷‍♀️
Smutne veru

eliska13
26. máj 2024

@anonymous87 nikomu neteču sliny, nikto sa nepotí, nikto nesexuje.Neviem si predstaviť spať v perinach 3 t.Radsej sa nepytam ako často dajú do čistiarne či práčky celý vankúš, perinu.Raj roztocov

Strana
z4