Ako často upratujete?
Ahojte baby, mna by zaujimalo, ako casto doma upratujete? Ja skoro kazdy den, nemyslim take ako upratovanie skrin ci umyvanie okien, ale minimalne 4x do tyzdna vysavam, 2x do tyzdna zmyvam podlahy a prach utieram kazdy druhy den - komoda pod TV, nocne stoliky v spalni, umyvadla a vana v kupelni - strasne sa nam prasi, byvame v byte v meste, ja neviem, ci to je tym alebo co. Pod tv mam ciernu komodu, na tej vidno kazde zrnko. Umyvadla a vana biela, ale aj tam hned vidno naprasene. Casto sa u nas niekto zastavi, tak sa snazim mat poriadok a nehanbit sa otvorit dvere (ano, nie je mi jedno co si ludia myslia, to je chyba, viem...).
Moja mamka upratuje raz za tyzden a nevidno jej prach, ja kebyze vysavam raz za tyzden, tak uz sa mi tahaju chumace vlasov a prachu po podlahe. Sme doma traja, ja, manzel a dcerka skolkarka. Tak uz neviem, kedy sa ten prach u nas koti, ked sme 8 hodin denne mimo domu 🤔
Uvazujeme uz aj nad cistickou vzduchu, ma niekto? Videli ste rozdiel?
Neporiadok (smeti, prach, capky na nabytku...) mame vsetci cca rovnaky, dolezite je preto uz pri zariadovani volit spravne povrchy - take, kde svincik az tak nevidno, vdaka comu ani poriadkumilovny clovek nie je otrokom domacnosti. K tomu roboticky vysavac a na castejsiu udrzbu ostanu umyvadla a wecko, kedze to treba cistit aj vtedy, ked nie je viditelne spinave.
@jana_eyre_2 😂🙈🤟napodobne😅
@h2 toto robim aj ja , vôbec to neberiem ako upratovanie, to len proste zmyjem, keď idem umyť ruky, aj viackrát za deň
Keď som nechodila do prace ale do školy upratovala som aj 2 krat denne :D všetko muselo byt tip top
Momentalne chodim do prace na 3 zmeny tak bežne buď priateľ umyje dlažky riad pusti pračku alebo ja
Zaleži kto ma z nas viac času :D nemienim byt otrok mojej domacnosti
Cez vikend utriem prach hodim navlečky do pračky a každe ccca 3 tyždne vymenim zaclonu umyjem okna :D nemienim moje dva dni volňa travit upratovanim taktiež veci periem vždy večer alebo rano aby som mala rano čiste a nemala haldu kupelke :D
A taktiež planujeme kupit roboticky vysavač :D
@anabel2341 a mam samozrejme všade biely nabytok atd ale nam sa zase tak nepraši takže je to fajn kupelku upratujem vždy ked mam cas alebo ked sa idem okupat ju pretriem handričkou :D
Fuha tak ja to mam inak 😀 sme dvaja dieta nemame, ale zato psa, takze chlpy su, ale upratujem raz za tyzden to jest vysavam, vytieram, kupelka, kuchyna, prach. Neviem si predstavit kazdy den toto robit, zabere mi to proste aj 3 hodiny a viac. Samozrejme asi ked su deti a natrusia tak ten vysavac je logicky zd viac x ide.
Radsej ideme na prechadzku, na kavu, ci hrame spolocenske hry.
Upratujem este vynimocne ked ma prist navsteva, vtedy robim vsetko.
A velke upratovanie ze vyhadzem skrine v celom dome a umyjem okna robim 2x.
To ze mame na podlahe par chlpov ci prach mi uprimne zily netrha, dom ma sluzit mne a nie ja jemu a kazdy den mopovat. Ale to som ja. Kazdy nech si upratuje tak, aby bol spokojny.
Žienky, chodíte aj do práce? 😂
@daniela2202 nieee 😋
Upratujem kazdy den, kazdy den nieco, kuchynu samozrejme po kazdom vareni.
Každý odboha deň, hlavne podlahy 🥲 aj teraz sa chystám a to som umyla doobeda, ale lezúň dieťa, reflux a mám vystaráno

@kristiii hlasim sa do klubu ja rovnako 🙂 kym si umyvam zuby a tvar tak prejdem rukou po umyvadle alebo pouzijem uterak pred tym ako leti do kosa na pradlo 🙂