icon

Ako efektívne odstrániť čierne škvrny zo sprchy?

4. mar 2025

Práve sme sa nasťahovali a zbadala som v sprchovom kúte toto. 🥲
Ako to dam dole ???? Skúšala som to vyčistiť všeličím aj fixinelpu a nič.. už som na dne . Je to čierne

Ako efektívne odstrániť čierne škvrny zo sprchy?
klara351
4. mar 2025

Savo proti plesni

autor
4. mar 2025

Zjavne pleseň, som chcela doplniť..
@klara351 ďakujem, vyskúšam

doriiis
4. mar 2025

Si na dne z maličkej plesne? To nemyslíš vážne.Nastriekaj tam savo proti plesni a nechaj pôsobiť celú noc.Rano predrhni.A nerucaj sa zo vsetkeho

autor
4. mar 2025

@doriiis je to po celom sprchovom kúte. A skúšala som to viackrát drhnut. A áno , predstáv si, že ma to dosť trapi, keďže som tehotná a brucho mám ako nejaké štyri melóny 🤣 zjavne si prehajpovaná, a ideš si tu niečo vybíjať na mne. Veď som sa slušne opýtala . 😛

krasneleto
4. mar 2025

normalna plesen. v nevetranej kupelni skor ako nove topanky.. nastriekaj savo a vybavene. ak cakas babatko. daj si rusko, nech to nevdychujes... savo idealne cez noc... alebo aj domestos- ale to smrad ako smrad... neboj sa... dnes som cistila aj u seba... a to umyvam stale...

autor
4. mar 2025

@krasneleto ďakujem pekne. Prvýkrát som to videla, tak čo už 🤣🥲.. ďakujem ešte raz.

1mata
4. mar 2025

Vydlabať silikóny a dať nový. Hotovo

rk123
4. mar 2025

toto veru savo nevyriesi. vymenit silikon

krasneleto
4. mar 2025

nie je to ziadna katastrofa... na noc nechas posobit.. a kefkou vydrhnut, alebo vymenit silikon...

sevrin
4. mar 2025

Ja som myslel, že si tam zbadala pavúka...

autor
4. mar 2025

@sevrin nuž, ešte že si to rozklikol 😱😱😱😱

autor
4. mar 2025

Dobre, trošku som to prehnala, sa nepo*akajte.

sticker
krasneleto
4. mar 2025

@rk123 preco by nevyriesilo?

zuzubb007
4. mar 2025

Toto sa nedá vyčistit ničím mali sme to tiež, treba vyškriabat ten silikón a nový dať, Savo absolútne nepomôže len budes mať smrad v celom byte

autor
4. mar 2025

@zuzubb007 ďakujem skusim

ivka21
4. mar 2025

Ak si tehu radšej pouzi len sanytol aj ten je proti plesniam a nesmrdi a ráno skús cifom.alebo prekarbonat

lilianka28
4. mar 2025

Ak je to silikón, nepomôže nič, len ho vyšpárať a naniesť nový. Ak je to klasická šparovačka, tak nastriekať savo proti plesni.

anjelicek26
4. mar 2025

Muž nech cez víkend vymeni silikon, ziadna taka robota to nie je...

krasneleto
4. mar 2025

neviem sice kde ste nabrali, ze zo silikonu to nepojde, ale ok. chodim upratovat a toto je bezny stav... nastrieka sa savo a necha posobit a ide to dole... vymena az v pripade, ze ani domestos ani savo nepomoze... je to sice robota niekedy aj na viac krat

zooeynka
4. mar 2025

Da novy silikon a za tyzden - dva to tam ma znovu, ked sa plesen urobila raz, tipujem nevetrana kupelna, tak sa urobi znova.

betulinka1
4. mar 2025

Ja cistim špáry domestosom stale aj bez plesní, raz za pol roka. Tym žltým uz dlhe roky, krasne sa udržujú ciste. Necham pôsobiť a po dvoch hodinkách vysucham este zubnou kefkou starou alebo ked ma muz naserie tak jeho ( to bol vtip samozrejme). Ale v novom byte by som urcite muza donútila vymenit silikon a potom si uz iba udržovala ciste.

brendaa
4. mar 2025

Otvor okno ak máš možnosť, prekry dýchacie cesty, rukavice a šup vystriekať. Nechať pôsobiť, opláchnuť prúdom vody, ak je potrebné postup zopakuj a ešte jemne dočistit použitou zubnou kefkou...

jaond19
4. mar 2025

Ak je to silikon tak plesen nejde s nicim dat dole, skusila som uz vsetko. Jedine vydlabat s nozikom alebo niecim, a dat bud nový a ten pretierat do sucha po kazdom sprchovaní, alebo nejakú plastovú lištu/tesnenie.

viestta
4. mar 2025

Ked je plesen zazrata v sparovke a silikone nepomoze nic, len presparovat cely kut. A do buducnosti kupelnu vetrat a naucit sa pouzivat stierku po sprchovani. Na odstranenie sparovky kupis v stavebninach specialny nastroj, maju aj take, ktore sa daju pouzit do multifnkcneho vybracneho naradia (ak take mate).

alexanderkovacs
4. mar 2025

Novy silikon. Ked uz je zazrate do silikonu ani savo nepomoze

ekira1
5. mar 2025

Používam normálne gel na WC, ak nepomôže, tak vymeniť silikón.

mishka7
12. mar 2025

Pleseň v kúpeľni. 7 tipov, ako sa jej zbaviť nadobro:
https://lepsiden.sk/plesen-v-kupelni-7-tipov-ak...