icon

Ako odstrániť intenzívny zápach z pracieho prostriedku Puella?

19. nov 2025

Ahojte. U svokry som zabudla synovu mikinu a ona ju dala vyprať, no akurát testovala Puella vôňu a je to neskutočný smrad. Dusí ma z toho pachu. Prepieram ju zatiaľ ručne len v čistej vode, ale neustále z toho ide jemná pena. Čo to je pre boha za chémiu? Namočila som ju do sódy a octu. Je nejaká šanca že to z nej dostanem? Alebo ju môžem rovno vyhodiť? Ja periem bez aviváže, v géli bez vône nakoľko syn ma citlivú pokožku a mne vyslovene tieto "vône" spôsobujú bolesť hlavy. 😩 Mam tým už napachnuté aj ruky. 😩 Nechápem že si toto niekto vedome drží na pokožke alebo v tom nebodaj perie aj posteľné prádlo a celú noc inhaluje. 😳😳😳

Strana
z2
katica06
19. nov 2025

@anonym_autor ja to tiež nechápem, oprala som viac krát až sa to vytratilo

rachel36a
19. nov 2025

@anonym_autor dostaneš to z toho,, ale veľakrát oprat...my detto s bundou...namocila som v octe q vyprala asi 6 krát než som to z toho dostala

biba_18
19. nov 2025

tvoja svokra to prehnala s dávkovaním - čokoľvek by prehnala, smrdelo by to rovnako ... no, a dostaneš to z toho jedine praním ...

natalia328
19. nov 2025
@biba_18

tvoja svokra to prehnala s dávkovaním - čokoľvek by prehnala, smrdelo by to rovnako ... no, a dostaneš to z toho jedine praním ...

@biba_18 ja použávam tieto vone a teda vona je jemna. Nikdy som nemala podobný problem, zrejme dala velku davku..

biba_18
19. nov 2025

@natalia328 určite, aj mne sa to stalo prvý raz ... odvtedy dávam iba pár kvapiek ...

nicoletta98
19. nov 2025

Keď tam nenaleješ štvrtinu fľaše, tak sa to dá vedome držať na pokožke, aj dokonca inhalovať z postelneho pradla bez ťažkostí.

pribinak
19. nov 2025

To v rukách nevyperies. Normálne do pracky len s octom alebo sodou a pustiť 2-3x.
To sú veľmi ťažké vône. Kolegyňa to dostala ako darček a behala po firme že kto to chce 🙈🙈

bororka
19. nov 2025

Ja to damydo kyblu s octom a vodou. Na 3dni a každý deň mením túto vodu. Potom to odíde.

autor
19. nov 2025
@nicoletta98

Keď tam nenaleješ štvrtinu fľaše, tak sa to dá vedome držať na pokožke, aj dokonca inhalovať z postelneho pradla bez ťažkostí.

@nicoletta98 no tak to potom asi drvivá väčšina nevie aké dávkovanie má použiť. Aj naša suseda keď otvorí dvere do bytu, máme potom pol dňa smrad v celej bráne. Tak isto to cítim aj v škôlke z niektorých detí. 😥

autor
19. nov 2025

Skúsim teda namáčať - ocot, sóda a keď to už nebudem cítiť tak to hodím oprať. V tomto stave to do práčky nechcem dať aby som si ju zaniesla. 🫤

bielasovicka
19. nov 2025

Preboha to co je za gebuzinu ze to takto smrdí 🤦🏻‍♀️. Ved to by malo voňať, či? Neviem, nekupujem to.

anonym_eff310
19. nov 2025

Mne osobne Puella krásne vonia, najmä zelená. Nechápem, že to niekomu môže vadiť a nazývať to smradom.

biba_18
19. nov 2025

@bielasovicka keď dala veľa prípravku, tak fakt je to bolehlav ... inak sú to pekné vône ...

spongebob1
19. nov 2025

@anonym_autor Cista voda nepomoze. Oper v octovej vode a daj susi tvon na 24 hod. Mraz tomu pomozw.

a0
19. nov 2025

Ak má syn citlivú pokožku, tak puellu treba vyprať z toho čo najviac. Ideálne úplne. Za mňa je to hrozný bordel, i keď používam (ale prírodné) parfumy do prania, puellu na koži neznesiem ja ani deti.

sandra49
19. nov 2025

@anonym_autor kľudne vyhod. Mne tak prišli z bazáru lindex veci. Nepomohlo absolútne absolútne nič.... macane v octe, v sode, v dezinfekcia na prádlo, vonku to bolo v mrazoch týždeň, x krát prane a sušené a nič.. proste nič.. takže vyhodila som nielen veci ale aj peniaze. Ušetrí si námahu.. q prosím ta neper to v práčke s inými vecami..mne sa od muzovej dcéry veci napavhli celú varku prádla, odvtedy je veci nemôžem prať.. a áno je to smutné.. jej z toho smrdí pokožka aj keď sa osprchuje..dokonca topanky jej od toho smrdia ako sa nohavice dotýkajú topanky 🙈

basska_b
19. nov 2025

Ved to daj oprat normalne, len solo do pracky, na dlhy, intenzivny program. Nic by som v rukach neprala. Mojej mame z rucneho prania so šichtovym mydlom zacala zliezat koža na rukach a uz sa toho nezbavila.

majulino
19. nov 2025
@a0

Ak má syn citlivú pokožku, tak puellu treba vyprať z toho čo najviac. Ideálne úplne. Za mňa je to hrozný bordel, i keď používam (ale prírodné) parfumy do prania, puellu na koži neznesiem ja ani deti.

@a0 prosím, aké prírodné parfumy používaš? Ďakujem

beronsche
19. nov 2025

Tak neviem, kamoška to jeden čas používala. Ja som len chytila fľaštičky, že čo to má a nevedela som sa zbaviť toho smradu z pokožky..
Ona tvrdila, že používala ešte menšiu dávku, ako je odporúčaná, fakt kvapku a na môj vkus tá vôňa bola tak intenzívna, až to bol smrad..
Ale verím, že pravidelným používaním sa vnímavosť otupi a človek ani nevie, čo dýcha a čo sa mu to vstrebáva cez pokožku..
Autorka - skús to namáčať v počte a potom viac krát vyprať.

anonym_b35437
19. nov 2025

Ooo taká silná vôňa? vyskúšam 🙂

a0
19. nov 2025
@majulino

@a0 prosím, aké prírodné parfumy používaš? Ďakujem

@majulino značka yaya 🙂

abbies
19. nov 2025
@anonym_autor

@nicoletta98 no tak to potom asi drvivá väčšina nevie aké dávkovanie má použiť. Aj naša suseda keď otvorí dvere do bytu, máme potom pol dňa smrad v celej bráne. Tak isto to cítim aj v škôlke z niektorých detí. 😥

@anonym_autor u nás, keď perie suseda z vedľajšieho bytu, tak to cítim zvonka cez okná, z jej by tu, keď vetrá. Dusí ma z toho, fakt brutálne silný puch

anonym_372cf0
19. nov 2025
@anonym_b35437

Ooo taká silná vôňa? vyskúšam 🙂

@anonym_b35437 ved to uz nikto nechce, nici to pracku, skodi pokozke a kto sa nevie miernit, smrdi tym na 100 honov a vsetkych obtazuje.
Ak neveris, pozri prepad firmy, ake zisky mala v uvode a ake teraz. A to nechcem poratat, kolko tesneni pracok to znicilo

magdalienka11
19. nov 2025

@anonym_autor ľuďom je úplne jedno, čo to obsahuje, hlavne, že voňajú široko ďaleko. Na co su parfumy? Puela ma veľa negatívnych recenzii, ľudia z nej maju zdravotne problémy., aj zničené práčky.

a0
19. nov 2025
@anonym_372cf0

@anonym_b35437 ved to uz nikto nechce, nici to pracku, skodi pokozke a kto sa nevie miernit, smrdi tym na 100 honov a vsetkych obtazuje.
Ak neveris, pozri prepad firmy, ake zisky mala v uvode a ake teraz. A to nechcem poratat, kolko tesneni pracok to znicilo

@anonym_372cf0 zas firma puella neprepadla ale expandovala do ďalších krajín (a ževraj aj inovácie), preto zisky klesli (a tržby vzrástli), treba sa vždy na to lepšie pozrieť, nie sa zamerať na prvý titulok bulváru, potom vznikajú takéto hoaxy 🙂

anonym_372cf0
19. nov 2025
@a0

@anonym_372cf0 zas firma puella neprepadla ale expandovala do ďalších krajín (a ževraj aj inovácie), preto zisky klesli (a tržby vzrástli), treba sa vždy na to lepšie pozrieť, nie sa zamerať na prvý titulok bulváru, potom vznikajú takéto hoaxy 🙂

@a0 ale, veru nie. Ziadne hoaxy. To je to iste, ako tie rozne ponozky, uz si ani nepamatam, ako sa volali

a0
19. nov 2025
@anonym_372cf0

@a0 ale, veru nie. Ziadne hoaxy. To je to iste, ako tie rozne ponozky, uz si ani nepamatam, ako sa volali

@anonym_372cf0 otvor finstat, tržby vzrástli o 24% (čo je okolo 5miliónov) 😂🙈 a medzi tým mi pošli prosím túto overenú informáciu.

a0
19. nov 2025
@anonym_372cf0

@anonym_372cf0 ja ti ale teda prvá pripojím overenú informáciu, priamo z prvej ruky.

Čo sa týka tancujúcich škrečkov, to bol úplne iný príbeh aj priebeh firmy. O tom ti môžem napísať do správy, ak chceš, kde si môžeš vypočuť podcast s majiteľom 🙂

simona92101
19. nov 2025
@anonym_eff310

Mne osobne Puella krásne vonia, najmä zelená. Nechápem, že to niekomu môže vadiť a nazývať to smradom.

@anonym_eff310 ja mam doslova alergiu na zltu puellu,uz na dialku citim ze v tom niekto pral.zacne ma ihned hlava boliet,nos svrbiet,zacnem kychat..hlavne niektori ludia sa v tom hadam aj kupu,je to velmi silna vona

anonym_9a0216
19. nov 2025

Za mňa je to proste nevhodné v tom prať a nosiť to dobrovoľne na pokožke tela....dermatológovia vyslovene zakazujú akékoľvek aviváže

Strana
z2