icon

Ako správne sušiť prádlo v sušičke Beko?

20. jan 2025

Je tu proooosim niekto kto by bol ochotny vysvetlit mi ako sušiť pradlo na akom programe ? Mame novú sušičku - najnovšiu beko a chcem mat pradlo “ do skrine” nech nežehlím
Moc dakujem

rachel36a
20. jan 2025

Ja davam mix a na 2+.. vtedy je vsetko suche okrem niektorych hrubych rifli akebo telpakov na pase...to supnem este na chvilu na susiak...ak dam menej pradla, tak je to vtedy suche vsetko

autor
20. jan 2025

@rachel36a dakujem a je to aj rovné ? Že to naparuje a môžeš skladať ?

rachel36a
20. jan 2025

Tak pradlo zo susicky nie je oplne rovne, al pohladkam 😀😀😀 a skladam...ja som zehlicku pouzivala iba pri bábätku

mk1111111111
20. jan 2025

Tak zalezi, co budes susit, niektore veci sa musia aj tak prizehlit, napr.kosela, ale ide to veeelmi lahko. Program neporadim, ja mam LG. Ja susim bezne veci na 48 min, okrem hrubych spojov na rifliach, vsetko vhodne po skrine. Nesusim drahe svetre a tricka, aby sa nezbehli. Ale, susicka je TOP pomocnik.

saxana000
20. jan 2025

Ja davam vacsinou vsetko na mix.tensie materialy a syntetika mi vychadzaju suche co je hrubsie rifle guma na trplakoch kapucne na mikinach to dosusim este na casovom na 20 minut. Na tu bavlnu pozor ked to vypeckujes moze sa ti to pozrazat zliezt aplikacie skrivit flitre na.premienacich trickach. na zaciatok radsej opatenejsie. Bavlnu davam len na uteraky a postelne pradlo. Ostatne na mixe aj krajky aj silonky vsetku doradu.. ked to poskladas este teple staci pradlo rukou vyhladkat a je rovne ak to tam nechas dlhsie po dosuseni pradlo ti vychladne dokrkvane uz ho nevyrovnas.preto zvaz odlozeny start aby si vzdy vedela skladat hned po skonceni programu.

autor
20. jan 2025

@rachel36a a nedá sa nastaviť ešte že aby išli priamo do skrine

zuzubb007
20. jan 2025

Ja mám Beko sušičku, ak chces mať prádlo 100% vysušené musíš susit na programe bavlna u mňa je to skoro 4 hodiny, ešte program zmiešaná bielizeň 2 hodiny sušenia vysuší do sucha, ostatne programy sušia tak do vlhka čiže musíš to ešte prevesit na susiak, všeobecne tieto dlhé programy nad 2 hodiny ti vyššia dobre, ostatné kratšie nie do sucha

rachel36a
20. jan 2025

Da, niekedy vyberiem tričká, ponožky a všetko čo je suché a vlhké este nechám chvíľu sušiť. Ale to robím málokedy, len keď potrebujem tie veci hneď obliekat

autor
20. jan 2025

@rachel36a a ako že po programe ešte sušiť

rachel36a
20. jan 2025

Pustím program znova. Ale nenechám celý, nechám cca 20-30 minut

katesocka
20. jan 2025

Na starej sušičke som používala program Bavlna do skrine plus ešte jedno plus navyše som potlačila. Teraz mám novú, väčšinou susim na Mix, a jedine tie tepláky (gumička) a niektoré body sú trochu vlhké, to ešte dám na sušiak nech to preschne.

slavomira236
20. jan 2025

Ja mam inu sice ale ked nieje dobre dosusene hrube patenty pady na rifliach teplakoch zapnem este program na teple shsenie na 15 minut a dosusi vsetko

slavomira236
20. jan 2025

Radsej dosusim v susicke akoby som este mala po vesiakoch vesat.

autor
20. jan 2025

@katesocka a bolo to rovné ? 🙂

autor
20. jan 2025

@slavomira236 dakujem skôr mi išlo o to nezehlis

katesocka
20. jan 2025

Ako čo, niektoré je trochu pokrčené, iné nie. Ja toto ale neriešim, tričká, mikiny a body vešiam na vešiaky

denda007
20. jan 2025

Ja mám sušičku Beko, susim na programe Bavlna na iných mi pripadalo prádlo vlhké. A paplón perinu a obliečky na programe perina

alenka58
20. jan 2025

suším na mix a mám suché prádlo, ale pokiaľ prekročím kg do sušičky tak tie patenty nie sú úplne súché

sandra49
20. jan 2025

Ja mam beko a susim len na hygiena..mix mi vôbec nevysusi a ostatné tiež nie, prádlo bolo vždy vlhké aj keď som tam dala len napríklad 5 tričiek. Nepomohlo ani pridať teplotu. Suši sa to cca 3,5 hodiny..na bavlne som nikdy neskúšala sušiť, možno skúsim a nebude pokrčené.. tiez záleží na tom aký je materiál a kedy prádlo vytiahnem..veľa robi aj to, na akých otáčkach sa v práčke vyzmycha..niekedy mám periny rovné, vôbec nie pokrčené a inokedy sú pokrčené ešte aj elastické leginy..ale napríklad košele mávam rovné takže ich netreba žehliť..

marsmykkok
20. jan 2025

Ja mám Beko a suším na mix a mám tam program 1:50 a často to aj skráti. A prádlo je suché, minule výnimočne jedne tepláky som vytiahla nevysušené, ale preto, že sa nejako obkrútili okolo obliečky vankúša a teda nemali šancu vyschnúť. Inak ale vždy posteľné prádlo, uteráky, mikiny, tepláky, spodné prádlo vytiahnem úplne suché na tom programe mix.

zuzik1407
24. jan 2025

Ja mix 1:50h.Ked vypne sušička hneď teplé poskladam a nie je vykrcene...keď teplé necháte štát v susicke,tak je vykrcene......najlepšie hneď skladať