Ako správne udržiavať a prať podprsenky?
jeden den = jedna podprsenka. nerozumiem ako mozete nosit jednu podprsenku viac dni, mna na druhy den uz podprsenka "svrbi".
@michaela329 Ja kupujem drahé preto, lebo na moju veľkosť iné nie sú. Do práčky ísť nesmú a v rukách ich každý deń prať nebudem. Aj tričko je na tele, aj napr. legíny sú na tele, aj obtiahnuté nohavice, .. to všetko periete po jednom použití? No ja neviem. Ja sa skoro nepotím, špinavá nie som, nechápem prečo by niečo, čo je na čistom tele malo byť po jednom nosení špinavé 🤷♀️
@mauduska áno, periem. Lebo by mi to bolo nepríjemné. Drahé mám aj keď mám úplne bežnú veľkosť a práve kvôli praniu. A nemám dve, ale cca 8. Nejde len o pot, ale o maz, kúsky kože...ale každý máme iný štandard.
otazka mala zniet ako casto si menite podprsenku,periem,ked periem vsetko spolu aj ostatne pradlo, podprsenku menim denne,vlete aj 2 krat za dentak ako vsetko oblecenie
@ukgirls prať gate každý deň je podľa mňa zbytočnosť 🤷♀️
@kaca222 podla mna nie, ved si s nimi sadas kade tade, ak som doma, tak v nich varim, upratujem, hram sa s malym na zemi…a ano dotyka sa to tela. Aj ked cisteho. Samozrejme, ak ich mam hodinu a ide s nimi len do skolky a domov, kde si ich prezleciem, tak si ich dam 2x …
@ukgirls prať gate každý deň je podľa mňa zbytočnosť 🤷♀️
@kaca222 cestujem busom sedim na sedackach kt su spinave ... mam zvierata plus kopa smogu a spiny okolo.. podla teba zbytocnost podla mna nutnost a som rada,ze moja dcera je cistotna ako ja... ;) rifle samozrejme neperiem denne ale ich aj z tohto dovodu nosim minimalne
@kaca222 cestujem busom sedim na sedackach kt su spinave ... mam zvierata plus kopa smogu a spiny okolo.. podla teba zbytocnost podla mna nutnost a som rada,ze moja dcera je cistotna ako ja... ;) rifle samozrejme neperiem denne ale ich aj z tohto dovodu nosim minimalne
@ukgirls ok po autobuse by som aj ja hneď prala 😄
Ja periem podprsenky podľa potreby, čiže podľa toho, ako je teplo a či sa potím. V zime menej často, v lete častejšie, ale zásadne vo vrecku na pranie a na kratšom programe.
Ja tak raz za 2 týždne, podľa sezóny. Mám len jednu, neznášam tento kus oblečenia 😆 nosím ju len keď vyslovene musím, teda celú zimu poriadne neviem kde je (samozrejme myslené obrazne 🙂). Ale ja ju na sebe mám naozaj minimálne. Keď som ešte ako študentka nosila denne tak 1-2x týždenne. Pre rypalky ostatné spodné prádlo samozrejme mením denne, niektoré aj 2x 🙂
Podľa mňa záleží od toho, koľko jedna tvoja podprsenka stojí. Ak by som si vedela kúpiť podprsenku v tescu za 10 eur, tak aj každý druhý deň.. ale moje podprsenky sa hýbu v cenovom rozmedzí 50-100 eur, takže mám 2 na bežné nosenie a jednu športovú. Takže nie, neperiem a ani ich nebudem prať denne.
@mauduska ja mám podprsenky za 80 eur, ale to neznamená, že ju nebudem prať? Veď preto je kvalitna, že ju môžeš kľudne často prat
@michaela329 Ja kupujem drahé preto, lebo na moju veľkosť iné nie sú. Do práčky ísť nesmú a v rukách ich každý deń prať nebudem. Aj tričko je na tele, aj napr. legíny sú na tele, aj obtiahnuté nohavice, .. to všetko periete po jednom použití? No ja neviem. Ja sa skoro nepotím, špinavá nie som, nechápem prečo by niečo, čo je na čistom tele malo byť po jednom nosení špinavé 🤷♀️
@mauduska súhlasím. Je veľký rozdiel medzi podprsenkou a nohavičkami/ ponožkami, hoci všetky patria medzi spodné prádlo, sú na častiach tela, ktoré sa nešpinia rovnako. Teda za predpokladu, že sa človek nepotí.
Zboznujem debaty o prani na MK 😅 Ja podprdu v zime nosim aj tyzden.. po prichode domov z roboty si ale davam inu, pohodlnu. A je mi uuuplne jedno, co si kto o mne mysli.
Podprsenku menim 2-3x do týždňa, keď sa potím aj častejšie, športovú dám vždy do prania.. Bežnú nosím kľudne aj 3 dní
@mauduska súhlasím. Je veľký rozdiel medzi podprsenkou a nohavičkami/ ponožkami, hoci všetky patria medzi spodné prádlo, sú na častiach tela, ktoré sa nešpinia rovnako. Teda za predpokladu, že sa človek nepotí.
@janette2021 ešte je rozdiel aj v prsiach 😀😀 možno sa potia pod prsiami, my, ktoré “podprsie” nemáme, máme o problém menej 🤣
Ja som spotenú podprsenku zažila len pri celodennom chodení po meste v horúčavách
Ja ich periem v rukách podľa potreby. Ale už by som potrebovala pomaly kúpiť druhé. Viete poradiť dobrý obchod s normálnymi cenami ? Dik
Podľa mňa záleží od toho, koľko jedna tvoja podprsenka stojí. Ak by som si vedela kúpiť podprsenku v tescu za 10 eur, tak aj každý druhý deň.. ale moje podprsenky sa hýbu v cenovom rozmedzí 50-100 eur, takže mám 2 na bežné nosenie a jednu športovú. Takže nie, neperiem a ani ich nebudem prať denne.
@mauduska Aj ja mam drahe podprsenky a periem ich casto. A vydrzali vsetky. Das na jemne pranie do obalu a peries na nizkych otackach. Chodit v jednej podprsenke mesiac,ale hlavne,ze bola draha,prepac,ale to je taka sedlacina.
@mauduska Aj ja mam drahe podprsenky a periem ich casto. A vydrzali vsetky. Das na jemne pranie do obalu a peries na nizkych otackach. Chodit v jednej podprsenke mesiac,ale hlavne,ze bola draha,prepac,ale to je taka sedlacina.
@marca12 ďakujem, som z dediny, tak to bude tým 🙄🙄 nikde som nenapísala že nosím podprsenku mesiac, ale hádam sa cítiš dobre po tom, čo si mi to vložila do úst 🙃
Mam vela sportovych na bezny den tie periem po dennom pouziti.a potom asi 4 vystuzene bielu ciernu cervenu a bezovu ak ju mam cely den alebo celu noc (oslava svadba ples) samozrejme dam hned prat.
Ak ju mam na sebe 2-3 hodiny tak ju este zopar krat obleciem a operiem az ked vidim/citim ze nie je uplne fresh..
No neviem, ale keby som denne prala podprsenku s kosticami, tak si môžem každý týždeň kupovať novú. Aj ked periem len raz tyzdenne, tak ich vždy po pár mesiacoch musím vyhodit lebo sa ma snažia prebodnut 😅
Ja som asi divná, ale vo mne otázka evokuje niečo iné ako frekvenciu prania. Pýta sa "ako udržiavať a prať". Ja napr. na spodnú bielizeň nepoužívam aviváž - používam PH neutral od Dedry. Vystužené podprsenky periem v košíku aby sa nerozbili. Niekto možno používa špeci pracie prípravky na čipku 🤷🏻♀️
No neviem, ale keby som denne prala podprsenku s kosticami, tak si môžem každý týždeň kupovať novú. Aj ked periem len raz tyzdenne, tak ich vždy po pár mesiacoch musím vyhodit lebo sa ma snažia prebodnut 😅
@domak2 menim si denne, periem ju raz tyzdenne
Ja som asi divná, ale vo mne otázka evokuje niečo iné ako frekvenciu prania. Pýta sa "ako udržiavať a prať". Ja napr. na spodnú bielizeň nepoužívam aviváž - používam PH neutral od Dedry. Vystužené podprsenky periem v košíku aby sa nerozbili. Niekto možno používa špeci pracie prípravky na čipku 🤷🏻♀️
@alienkami pretoze admin zmenil nadpis. Povodny bol nieco v zmysle ako casto periete podprsenky, alebo nieco take
@alienkami pretoze admin zmenil nadpis. Povodny bol nieco v zmysle ako casto periete podprsenky, alebo nieco take
@ktobytobolpovedal Matka Zem! 🤦🏻♀️
@mauduska tiež mám drahšie....periem v pracom vrecku....a v praci sa prezliekam do lacnej podprsenky
@marca12 ja sa ešte vrátim ku tej údržbe a praní -periem.teda v pracom vrecku na 40tke a 35min.programe,otáčky 800
@mauduska no ja som mala veľkosť 75H, podprsenka stala tiež 70-100 eur...mala som asi 15 kusov a veruze som ich normálne prádla v práčke.
Prosím vás, to aká akademička zosmolila ten názov témy ??
Udržiavať podprsenky ??
😁😁😁😁😁😁😁
Keď už má službukonajúci admin potrebu meniť vhodný názov témy, čo takto niečo v zmysle "ako sa starať o podprsenky ?

Je to spodne pradlo, takze kazdy den vyberiem zo skrine ciste.