icon

Ako vybrať aviváž, ktorá naozaj vonia?

anze25
6. sep 2024

Prosím nejakú dobrú avivaz ktorá bude voniat aj po vyprati ? Všetky ktoré som mala sa hneď po vyschnutí pradlo vona vytratil
Niekedy som používala silan modrý ale už nie je taký silný a pekný
Značky ako puella nechcem tie ničia práčku

Strana
z2
ingridd
6. sep 2024

@lakebabe https://www.dedra.cz/sk/drogeria/pranie/avivazn...

Z času na čas si spravim radost s dedra avivažami, väčšina z nich je úžasná, a maju dobru vydrž, moje oblubene vanilka, magic gyrden, namaste, primavera, pulpidoo

Ale aj siva tesori avivaž stoji za to, u nas ju kupujem v jednote

lakebabe
6. sep 2024

@ingridd tie som ešte nemala

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe No super 👌DM ka má dobré ich výrobky kupujem aj ja tam kadečo aj ich prášok som skúsila bol dobrý. Aj wanish na biele pridávan ale nie vždy. Lebo ja bojím niektorých takých veci,že periem biele,ale nie všetko je biele. Hlavne utierky alebo chalani co majú tričká nápisy a potlač aby sim nezničila.

lakebabe
6. sep 2024

@cukroska toto mi zatiaľ nič neznicilo a ešte mam z,tej rady Tekuté zlcove mydlo na fľaky a sprej na flaky nastriekam a nechám tak kým sa nebude prať. Dá to dolu všetko makeup, krv ,ovocie všetko

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe Ďakujem vyskúšam. Ja som dakedy dávno mala najradšej lanzu na biele to bola brutálna pecka. To vypralo aj 30 látkové plienky do snehobiela. Pamätám,že tak brutálne aj staršie veci vypralo a potom časom zmizla.Teda uz nebola taká..tak som začala uz len Persil.

lakebabe
6. sep 2024

@cukroska toto si kúp plus ten kyblik ja už len to dávam na biele

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe No super vďaka. Ja som zvykla raz za čas utierky s takým bielidlo na škvrny. Hlavne ked zaváram.Ale naozaj kedysi som použila len Persil a wanish na biele a nikdy flaky.Ja mám doma dobré mydlo. Neviem čo to je za mydlo to uz mam dávno. Asi som dostala a s tým nech čokoľvek zaperiem také či krv,od jedla s tým výjde všetko.
A pamätám,že som ho chcela vyhodiť. To bolo tuším v takom vrecúšku ako voňavé mydlo.

lakebabe
6. sep 2024

@cukroska toho je veľa druhov , hlavne týchto žlčových mydiel. Toto v kybli je lepšie ako vanish a cena neporovnateľna

henka123123
6. sep 2024

Vonne gulicky lenor modre

gabika0825
7. sep 2024

@cukroska tá sivá je skoro všade vypredaná..

lakebabe
7. sep 2024

@gabika0825 na nete som ju našla lacnejšie ako v drogérii možno objednať

isis234
7. sep 2024

@gabika0825 v obchode som ju ešte nevidela. kupila som bledo modrú- pre zmenu

lakebabe
7. sep 2024

@isis234 minule ich vypredavali v hypertescu aj tie sive

gabika0825
7. sep 2024

@isis234 aj bledo modra je super, trosku sa mi aj podoba na tu sivú, akurát je sladšia o čosi

isis234
7. sep 2024

@lakebabe
@gabika0825 ... vďaka kočenky, pôjdem bud. týždeň pozrieť. Nech mám zásobu.
@cukroska dnes som silan Enjoy kupila v Dm pekne voní

optame
7. sep 2024

@cukroska s Persilom mam tu istu skusenost, flaky nechava, ponozky nevyperie dobre ....tiez nie som nadsena,lebo mam jedno velke balenie 🙈

isis234
7. sep 2024

@optame zistila som, že menšie balenie je kvalitnejšie a vydrží viac ako velké

cukroska
7. sep 2024

@optame Ja tiež som s toho naštvaná.Tak mám tiež dva veľké muž kúpil a ja ho pouzivam 20 rokov. Ale teraz akoby to ano nebol Persil.

cukroska
7. sep 2024

@isis234 áno pekne.

optame
8. sep 2024

@cukroska je aj redsi . Ariel to iste...

lakebabe
8. sep 2024

@cukroska inak akurát ich dávali v telke v reklame v Tete su teraz všetky Tesori v akcii po 2,99 pri kúpe dvoch kusov treba ísť kuknúť

cukroska
9. sep 2024

@lakebabe No super ďakujem pôjdem kuknut ak kúpiť. Vďaka 😊

Strana
z2