Ako vybrať aviváž, ktorá naozaj vonia?
Prosím nejakú dobrú avivaz ktorá bude voniat aj po vyprati ? Všetky ktoré som mala sa hneď po vyschnutí pradlo vona vytratil
Niekedy som používala silan modrý ale už nie je taký silný a pekný
Značky ako puella nechcem tie ničia práčku
@lakebabe No super 👌DM ka má dobré ich výrobky kupujem aj ja tam kadečo aj ich prášok som skúsila bol dobrý. Aj wanish na biele pridávan ale nie vždy. Lebo ja bojím niektorých takých veci,že periem biele,ale nie všetko je biele. Hlavne utierky alebo chalani co majú tričká nápisy a potlač aby sim nezničila.
@lakebabe No super vďaka. Ja som zvykla raz za čas utierky s takým bielidlo na škvrny. Hlavne ked zaváram.Ale naozaj kedysi som použila len Persil a wanish na biele a nikdy flaky.Ja mám doma dobré mydlo. Neviem čo to je za mydlo to uz mam dávno. Asi som dostala a s tým nech čokoľvek zaperiem také či krv,od jedla s tým výjde všetko.
A pamätám,že som ho chcela vyhodiť. To bolo tuším v takom vrecúšku ako voňavé mydlo.
Vonne gulicky lenor modre
@cukroska tá sivá je skoro všade vypredaná..
@gabika0825 na nete som ju našla lacnejšie ako v drogérii možno objednať
@gabika0825 v obchode som ju ešte nevidela. kupila som bledo modrú- pre zmenu
@isis234 aj bledo modra je super, trosku sa mi aj podoba na tu sivú, akurát je sladšia o čosi
@lakebabe
@gabika0825 ... vďaka kočenky, pôjdem bud. týždeň pozrieť. Nech mám zásobu.
@cukroska dnes som silan Enjoy kupila v Dm pekne voní

@lakebabe https://www.dedra.cz/sk/drogeria/pranie/avivazn...
Z času na čas si spravim radost s dedra avivažami, väčšina z nich je úžasná, a maju dobru vydrž, moje oblubene vanilka, magic gyrden, namaste, primavera, pulpidoo
Ale aj siva tesori avivaž stoji za to, u nas ju kupujem v jednote