Ako zachovať vôňu aviváže pri sušení v sušičke?
Viete mi poradiť prosím, mám rada keď mi veci voňajú avivazou. Mám práčku so sušičkou a po vysušení pradla vôbec necítiť vôňu na oblečení. Ani keď dám aj perličky aj obrúsky …
Vraj by sa nemala dávať aviváž do prádla co ide do susičky. Takisto tie oleje kazia z dlhodobého hľadiska práčku….skusila by som skôr voňavé papieriky do sušičky alebo sú rôzne vône do susičky. Ale napríklad keď dám Persil levanduľový gél tak to cítiť stále a takisto aj keď dám gély na biele/cierne z Dmky
Ani mne.Jedine,čo voňalo po sušičke bola puella.To odmietam dávať takže nedávam žiadnu aviváž.Staci,že voniam ja.😀
Jemine. Do susicky nepatri avivaz!! Zmäkcuje pradlo dlhsie sa susi, viac sa nici, nici sa aj susicka, jasne ze pradlo nevonia po vysuseni. Susicka snad vsetko z pradla vytaha.
Pozri sa po nejakych parfumoch ktore su vhodne AJ do susicky.
@nika1356 toto používam s tou originál guľou tej istej značky kde sa to naleje 😊 ide to až do sušičky a prádlo vonia. Ale teraz som kúpila perličky do prania Lenor a mne vonia aj to 😊 ale teda ja som veľmi citlivá na vône, mne stačí aj malo, mala som vzorky Puella a aj keď som jednu vzorku rozdelila na 2 prania, tak to pre mna vonali príliš silno 😬
Ja som si myslela ze neviem existovat bez toho... ale aj usetrim. Proste nepouzivam ziadnu avivaz od kedy mam susicku. Max ked mam tak na veci ktore do susicky nedavam.
Pouzivame parfem takze voniame parfemom.
Aj som presla z kapsul na prasok. Naposledy som mala lenor a ten krasne vonal este aj po susicke.
Ja to občas riešim tak, že namočím handričku z mikrovlákna a polejem ju avivážou a šupnem do bubna k veciam, ktoré idem sušiť.

@nika1356 ja pouzivam modru avivaz od Lenoru a veci vonaju stale, ale je pravda, ze od kedy mam susicku, davam avivaze ovela viac, ako predtym, lebo tym teplom sa ta vona straca, cize keby som jej dala menej, nevonali by asi vobec.
Mozes este skusit parfemy do prania, tie vonaju tak silno, az je to neprijemne (aspon mne, mala som vzorky od Puella a teda fakt sila).