Kde sušíte bielizeň, keď bývate v paneláku?
Ahojte, každú zimu riešime tento problém. Myslíte, že je nutné kúpiť sušičku? Bojím sa, že by v byte mohli začať plesne.
Najprv vonku, potom dosušenie dnu. V daždi neperiem, pokiaľ to nie je nevyhnutné. Ale sušička je v úvahe 👍
ja nemam a ani nepotrebujem. V zime sa kuri, takze pradlo mi vyschne z vecera do rana tak, ze je uz len trochu vlhke. Susim v kupelni, nechavam otvorene dvere (to je zaklad) a nie je problem, plesne ziadne. Pripadne obcas este na susiaku pri radiatori ak chcem mat istotu sucheho pradla do rana. v lete susim na balkone, to je suche raz dva.
Sušička v zime je dobrá či bývaš v byte alebo v paneláku niekedy by sa mi zišli aj dve..
Kym sme nemali susicku, tak som susila normalne na susiaku medzi chodbou a obyvackou, ale tak nemali sme nejaky vlhky byt. Mne to zavadzalo vizualne a v zime sa mi nezdali hlavne take velke veci ako osusky a postelne pradlo take fresh a dlho sa to susilo. Takze susicka je za mna jeden z naj spotrebicov spolu s umyvackou :D
sušičku používam nonstop či je zima či je leto, chcem mať stále mäkké prádlo
Kúpila som odvlhcovac vzduchu k susiaku, má aj program na susenie prádla. Dnes došla, nemám vyskúšané. Do sušičky nemôže ísť všetko.
V spálni mam jeden vešiak a druhý keď je nutný tak v obývačke
Pokiaľ sa pravidelne vetrá tak plesne nehrozia. Ja mam susiak v predsieni. Jediný problém je ráno vyzrazana voda na oknách pocas vykurovacej sezóny. Kúpila som závesné pohlcovace vlhkosti a nejaká tá vlhkosť tam veru skončila 👍
@lusyc ja davam do susicky uplne vsetko, staci vybrat spravny program 🤷🏼♀️
ak máš kde dať sušičku tak super, ak nie, tak kúpiť elektrický odvlhčovač, je dobre mať vlhkomer a držať vlhkosť pod 60% a problém s plesňami mať nebudeš
@lusyc môžeš mi prosím dať link na ten odvlhčovač vzduchu k sušiaku? ďakujem
Roky som sušila vždy len dnu v zime. Teraz dávam vonku na 1-2 dni na balkón a potom dosušujem dnu.
Susim v obyvacke, v lete na balkone. V byte plesne nemam, vetram aj v zime.
Tiež sušička, najlepšia pomoc pre celú rodinu
@maranco ďakujem
V sušičke, jedna z top investícií v domácnosti 👍
V sušiarni. Je len naša,takže žiadne prádlo v byte
Neviem ci ti susicka pomôže, keď trištvrte veci aj tak do sušičky dat nemôžeš, resp.sa to neodporúča 😄 suším len deky, uteráky. Ostatne na balkón, radiátor, stojan.
Doteraz som susila na susiakoch. Nervy som mala. Vobec neexistuje, zeby bolo do rana suche (mame podlahove kurenie)…. Aj tri dni som sa o susiaky podkynala a rano okna zarosene…Asi tyzden mam susicku a sama seba sa pytam, ako som mohla doteraz bez nej zit 🤣 ked vidim kolko vody vylejem a to vsetko bolo v byte… a mam susicku kde moze ist vsetko, su tam program na presny typ pradla
ja suším v byte ako písali kočky - a kontrolujem vlhkosť. ak vieš raz za čas zapnúť digestor ktorý má výstup do komína, to pomáha s vlhkosťou ...
V byte sme nemali susicku (malo miesta) a susila som normalne na susiaku v zime (pri radiatore),v lete na balkone..plesne sme nemali,treba vetrat pri tom samozrejme
Klasický na sušiaku,ale nie v miestnosti kde sa spí.Snažím sa prať menšie množstvo,aby nebolo natesno navešané pri sebe,a usuší sa v pohode.Nikde nemám plesne, samozrejme vetrám keď je treba.Sušičku som mala,zničila mi veľa vecí a tiež časovo sa mi nechcelo čakať a prekladať prádlo,opacha čo mi len zavadzala,tak som ju darovala.
Ja v zime/daždi suším prádlo na šnúrach v kúpeľni, na kúpeľni dokorán otvorené dvere; ponožky, spodné prádlo a pod. na radiátoroch, v lete suším na balkóne. Bývame tu 10 rokov, pleseň v byte nemáme.

Susicka je jedna z najlepsich investicii mojho zivota 🙏