icon

Kde sušíte bielizeň, keď bývate v paneláku?

28. nov 2024

Ahojte, každú zimu riešime tento problém. Myslíte, že je nutné kúpiť sušičku? Bojím sa, že by v byte mohli začať plesne.

Strana
z3
snowdrop_
28. nov 2024

Susicka je jedna z najlepsich investicii mojho zivota 🙏

gribka1
28. nov 2024

Najprv vonku, potom dosušenie dnu. V daždi neperiem, pokiaľ to nie je nevyhnutné. Ale sušička je v úvahe 👍

hradnapani
28. nov 2024

ja nemam a ani nepotrebujem. V zime sa kuri, takze pradlo mi vyschne z vecera do rana tak, ze je uz len trochu vlhke. Susim v kupelni, nechavam otvorene dvere (to je zaklad) a nie je problem, plesne ziadne. Pripadne obcas este na susiaku pri radiatori ak chcem mat istotu sucheho pradla do rana. v lete susim na balkone, to je suche raz dva.

ninusa221
28. nov 2024

Sušička v zime je dobrá či bývaš v byte alebo v paneláku niekedy by sa mi zišli aj dve..

milanemila
28. nov 2024

Kym sme nemali susicku, tak som susila normalne na susiaku medzi chodbou a obyvackou, ale tak nemali sme nejaky vlhky byt. Mne to zavadzalo vizualne a v zime sa mi nezdali hlavne take velke veci ako osusky a postelne pradlo take fresh a dlho sa to susilo. Takze susicka je za mna jeden z naj spotrebicov spolu s umyvackou :D

alenka58
28. nov 2024

sušičku používam nonstop či je zima či je leto, chcem mať stále mäkké prádlo

lusyc
28. nov 2024

Kúpila som odvlhcovac vzduchu k susiaku, má aj program na susenie prádla. Dnes došla, nemám vyskúšané. Do sušičky nemôže ísť všetko.

stellarstar
28. nov 2024

V spálni mam jeden vešiak a druhý keď je nutný tak v obývačke

oceanahory
28. nov 2024

Susim normalne na susiaku pred radiatorom, vecer vyperiem do dalsieho dna mam vsetko suche. Akurat som prala 😁.

aandrea9
28. nov 2024

Pokiaľ sa pravidelne vetrá tak plesne nehrozia. Ja mam susiak v predsieni. Jediný problém je ráno vyzrazana voda na oknách pocas vykurovacej sezóny. Kúpila som závesné pohlcovace vlhkosti a nejaká tá vlhkosť tam veru skončila 👍

milanemila
28. nov 2024

@lusyc ja davam do susicky uplne vsetko, staci vybrat spravny program 🤷🏼‍♀️

gribka1
28. nov 2024

@aandrea9 Ak má niekto vlhkejší byť, tak toto neprichádza do úvahy.

veronika33
28. nov 2024

ak máš kde dať sušičku tak super, ak nie, tak kúpiť elektrický odvlhčovač, je dobre mať vlhkomer a držať vlhkosť pod 60% a problém s plesňami mať nebudeš

zmrzlinka8
28. nov 2024

@lusyc môžeš mi prosím dať link na ten odvlhčovač vzduchu k sušiaku? ďakujem

ajko2011
28. nov 2024

Roky som sušila vždy len dnu v zime. Teraz dávam vonku na 1-2 dni na balkón a potom dosušujem dnu.

martinkatinka
28. nov 2024

Susim v obyvacke, v lete na balkone. V byte plesne nemam, vetram aj v zime.

glorikarebeka
28. nov 2024

Tiež sušička, najlepšia pomoc pre celú rodinu

zmrzlinka8
28. nov 2024

@maranco ďakujem

misulkar
28. nov 2024

V sušičke, jedna z top investícií v domácnosti 👍

avanka
28. nov 2024

V sušiarni. Je len naša,takže žiadne prádlo v byte

kukuk29
28. nov 2024

@ajko2011 to nechas dva dni vonku pradlo ? Ja ani na noc nenecham sak to akurat este viac zvlhne a nie ususi a moze sa to znovu prat 🙈🙈🤦🏽‍♀️

kavasmliekom
28. nov 2024

Neviem ci ti susicka pomôže, keď trištvrte veci aj tak do sušičky dat nemôžeš, resp.sa to neodporúča 😄 suším len deky, uteráky. Ostatne na balkón, radiátor, stojan.

ktobytobolpovedal
28. nov 2024

Doteraz som susila na susiakoch. Nervy som mala. Vobec neexistuje, zeby bolo do rana suche (mame podlahove kurenie)…. Aj tri dni som sa o susiaky podkynala a rano okna zarosene…Asi tyzden mam susicku a sama seba sa pytam, ako som mohla doteraz bez nej zit 🤣 ked vidim kolko vody vylejem a to vsetko bolo v byte… a mam susicku kde moze ist vsetko, su tam program na presny typ pradla

lonely66
Odpoveď bola odstránená
biba_18
28. nov 2024

ja suším v byte ako písali kočky - a kontrolujem vlhkosť. ak vieš raz za čas zapnúť digestor ktorý má výstup do komína, to pomáha s vlhkosťou ...

lienka9
28. nov 2024

V byte sme nemali susicku (malo miesta) a susila som normalne na susiaku v zime (pri radiatore),v lete na balkone..plesne sme nemali,treba vetrat pri tom samozrejme

moony99
28. nov 2024

Klasický na sušiaku,ale nie v miestnosti kde sa spí.Snažím sa prať menšie množstvo,aby nebolo natesno navešané pri sebe,a usuší sa v pohode.Nikde nemám plesne, samozrejme vetrám keď je treba.Sušičku som mala,zničila mi veľa vecí a tiež časovo sa mi nechcelo čakať a prekladať prádlo,opacha čo mi len zavadzala,tak som ju darovala.

ajko2011
28. nov 2024

@kukuk29 nemám problém s tým, že by viac navlho a už dupľom neperiem druhýkrát 🤦balkón mám zasklenný a keď dám dnu po tých 2 dňoch je to takmer úplne suché (rozumej - iba veľmi hrubé vrstvy nevyschnú úplne)

caramellka
28. nov 2024

Ja v zime/daždi suším prádlo na šnúrach v kúpeľni, na kúpeľni dokorán otvorené dvere; ponožky, spodné prádlo a pod. na radiátoroch, v lete suším na balkóne. Bývame tu 10 rokov, pleseň v byte nemáme.

Strana
z3