Koľkokrát do týždňa periete?
Teraz 2-3x ale keď boli deti menšie tak častejšie
2/3x
Fu aj 5-6x, casto veru
periem kazdy den, ak nahodou jeden den nie, tak dalsi 2 varky.
takmer kazdy den. ale nemam vzdy plnu pracku a 90 percernt prani su 15-minutove pranie na 30 stupnov
10-13x podla sezony...ale je nas 6... postelne pradlo x 6 dvojposteli kazde dva tyzdne tiez urobi hooodne vela, uteraky kazde 3-4 dni tocim...
Vacsinou kazdy jeden den, 5-clenna domacnost, 2 pubertiaci, 1 batola, nazbiera sa toho 😉
@nyusika aj ja tak, nemám veľa oblečenia, tak keď sa nazbiera na 20 min. pranie hodím a hotovo.. Inak periem čierne/biele / farebné na 40tke, a potom tie rýchle prania - blúzky, šaty a pod. + každý druhý /tretí týždeň 2 várky navyše posteľného prádla
Takmer kazdy den.
neperiem kazdy den ale v sobotu otocim viac praciek, cize 6-7krat do tyzdna urcite, ale v tom su aj 20 minutove prania
6-8x minimalne, obcas aj viac.
2 mesiace som si to zapisovala ... oba mesiace som mala za jeden mesiac 28 x zapnutu práčku 🫣
Takmer každý deň😁stále je čo prať..keď sa stane,že dlhšie neperiem,tak potom za deň aj 6 práčok fičí
Asi každý druhý deň, v nedeľu nie. Tmavé, biele, uteráky, extra tmavé spodné prádlo a extra biele spodné prádlo. Vždy ten istý program 40 alebo 60 stupňov, u mňa musí práčka riadne hodinu prať a až tak začať plokanie a žmykanie.
Ja takisto skoro všetko na 60tke periem..deky,posteľnú bielizeň...
Raz za týždeň 😂
@janai1 ty si sama a máš iba jednofarebné oblečenie 😉.
Inak keď sme bývali s mužom, tak bol týždeň že som neprala, lebo som nenazbierala plnú pračku. Ale tie prvé pračky boli také, že nemali ručné pranie, tak som nejaké veci aj v rukách prala.
periem 1-2x do týždňa, ale zakaždým tak 3 práčky😂
1-2x
Periem skoro kazdy den kedze periem vsetko zvlast a nazbiera sa to
sme dvaja s rocnym
Ja sa snažím šetriť vodou aj elektrinou, ale nejak sa nedarí a periem častejšie než by som chcela 😆 Posteľnú bielizeň zvlášť, spodné prádlo a ponožky zvlášť, zvlášť farebné a tmavé/čierne. Tak 3-4 x za týždeň.
1x uteraky osusky utierky, 2 x spodné prádlo pyzama, 1x tričká, 1x zvyšok a 1x biele/ 2x postelne, takze urcite minimálne priemerne 1 denne, ale periem tak 2x tyzdenne po 3-4pracky . Ešte nerátam deky závesy a takéto veci ktoré periem podľa potreby
Každý deň. Dnes 4 krát, ale periem sezónne veci.
Každý deň poväčšine. Biele periem naozaj iba biele, potom svetlé, farebné, tmavé farebné a čierne, uteráky každé 3 dni, periny každých 5 dní. A nerada skladujem špinavé, takže väčšinou periem iba pár kúskov.
Ja každý deň kedže mám obchod.
Kazdy den 1-2 pracky
Každý deň.
@melanta ja, odkedy som kúpila handričky proti zafarbeniu tak periem farebné všetko spolu. Pokiaľ nie je vyslovene niečo tmavo modré, to dávam rovno do čierneho. Pred tým som mala tiež kvantum kôpok - biele, svetlé, tmavšie, tmavé , čierne. Teraz je to farebné v jednej várke
2-3 x do týždňa po 2 práčky. Teraz v lete. V zime o niečo menej

3 až 4 krát