Ktoré z vás nežehlia a prečo?
Ahojte dievčatá. Obraciam sa asi k “obyčajnému” ľudu . Hneď na začiatok , otázka sa netýka vrcholových manažériek manažérov prezidentov atd . Sme obyčajná rodina . Priemerná vrstva nič extra ja na rodicaku muž pracovník sbs dcéra roka a pól. A ja vôbec ale že vôbec nežehlím. Ani pred narodením dcéry som nežehlia. Prádlo vyberiem z pračky nárovnam a vyvesím. Dnes mi suseda vynadala pri debate o zehlickach ako je možné že si dovolím nežehlit. Samozrejme ak muž ide na firemnú akciu oblečenie ožehlené . Inak mi to príde zbytočne . Ďakujem za každý názor
@reddflowerlife uteráky na hebke uteráky, všetky ostatne veci na Bavlna/3hod.20min.
+ keď niečo rýchlo potrebujem tak 35min. Program ale to tiež sú veci rovné. Ako dlho máš sušičku?
Veci som žehlila keď boli deti bábätká teraz ako sú už väčšie vôbec žehlenie je pre mňa zbytočná strata času.
@jaass No je nová mam ju asi pol roka. Samsung s tym diamantovym vnutrom…
Ako citam odpovede, tak ja budem asi jediná ktorá žehlí 😄
Ja som s tých, čo zehli. Žehličku si beriem so sebou aj na dovolenku, neznášam pokrcene. Zehlim takmer všetko. A keď vidím v uliciach dokrkvane veci, vôbec sa mi to nepáči.. ale tak nech si každý robí, ako uzná za vhodne
@lasona ano ja nosím steamer ;D pre prípad prezehlenia na dovolenke
Žehlila som detské vecičky, asi iba do roka. Mám síce žehlenie rada, ale svoj voľný čas mám ešte radšej. Ale nejaké blúzky a šaty občas musím.
Nezehlim
Ani ja nezehlim
hehe a co si susedu do pecka neposlala z otocky???
Zehlila som len pred pôrodom malej vecičky a ešte po pôrode dákeho pol roka.. Odvtedy vôbec 😁
Suseda ti vynadala, že nežehlíš. Vau.... Mňa niekedy udivuje kde žijete. Ja žijem asi v nejakej bubline normálnosti.
Ano,,zehlim. Neviem so predstavit dat na seba pokrcenu bluzku alebo bavlnene tricko. Umeliny nekupujem
Aj ja zehlim, samozrejme, len co treba, nemam rada neozehlene veci. A verte, ze je to na veciach vidno. Ale, nevadi mi, ak ide niekto nevyzehleny, je to jeho vec.
Zehlim 2x rocne, raz muzovi koselu na vianoce a max este raz ba daku vacsiu oslavu, svadbu. Inak absolutne. Za mna je zehlenie uplne zbytocne, moja zehlicka ma asi 20 rokov a dala mi ju svokra, odvtedy je to ako artefakt v skrini a ako som pisala vytahujdm vynimocne. Kludne by mi mohla vynadat suseda 😀 by som ju vysmiala ze moze ozehlit aj mne ked ma problem
Ja som po roku čo som.kuzovi išla vyžehliť košeľu zistila že mi nefunguje 13 ročná žehlička 🤣🤣🤣🥴mám novú dva roky použitú dvakrát kvôli prilezostiam
Tak ako vynadat ti fakt suseda nemusela. Ale tak su zeny co zehlia, su zeny ci nezehlia. Co je na tom. Ja nechapem ako moze niekto nezehlit vobec. Ale aby som niekomu zato vynadala alebo niekoho za to zhucala si neviem predstavit. Pomyslim si svoje a je to. Kazdy nech robi ako mu vyhovuje
Na každej osobe je vidieť, či žehlia doma alebo nie.
nezehlim, sem tam ráno košeľu si vyzehlim

@jaass a na akom programe susis aby si nemala
pokrcene